Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 598 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

zaliczyłam egzamin warunkowy z matematyki na 4 ! 😀 jestem mega szczężliwa 🙂

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

cieszę się,booo…mmmmm… 😉 😀 😀 😀

may
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

ja się cieszę, bo moje kochanie dostało dzisiaj żwiadectwo ukończenia szkoły żredniej, nie byłam dzisiaj w szkole, żwieciło piękne słoneczko, a moje wczeżniej wspomniane kochanie bardzo mnie kocha 🙂 i ja jego też:D :*
    🙄 🙄 🙄

tygrysek
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hm… jest sobota… wolna… super pogoda… jak tu się nie cieszyć… wróciłam z długiego cudnego spacerku… zjadłam obiadek, nastawiłam pranie… czekam żeby powiesić… i ruszam dalej w miasto… 😆

czokolate
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

cieszę się bo za miesiąc zamieszkam z moim szczężciem a wczoraj skończyłam szkołę 🙂 cieszę się bo jest cieplutko i zaraz idę na spacer w jakże piękne i nastrojowe miejsca w moim miasteczku 🙂 na dodatek z Nim 🙂

WarnGirl
    Członek
    • Guru

Aaaa cieszę się,bo jest faaajnie 🙂 długi weekend czas zacząć,piękna pogoda i wkońcu udało mi sie wybielić zęby 😆 życ,nie umierac po prostu 😀

tygrysek
    Członek
    • Maniak

cieszę się, bo kończy mi się umowa w pracy, która mnie nie satysfakcjonuje.
    czas zacząć robić coż rozwojowego…

nie wiem tylko czy bardziej cieszę się z tego, że będę mieć nową, fajną pracę, czy że odejdę ze starej-nie do końca lubianej… 😉

Zelka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

Miałam cudowny weekend z moim Misiem a na długi weekend jedziemy do krk i będzie bosko…;] jestem mega HAPPY

Fafyfa
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Hej wszytskim,

ja sie ciesze ze juz jutro jedziemy na majowke i bedzie kilaka wolnych dni poza domem….juuupi

tygrysek
    Członek
    • Maniak

😀 powiedziałam wczoraj szefowi że nie chcę żeby mi przedłuzali umowę, bo planuję poszukać LEPSZEJ pracy… a on na to… to od jutra ma pani urlop!

w sumie mogłam mu powiedzieć wczeżniej, ale w tej firmie tak się głupio przyjęło, że to od pracodawcy wychodzi inicjatywa takich rozmów.

szkoda tylko dla nich, że zostawiłam kilka niedokończonych spraw, które dziż jeszcze miałam dokończyć… bo umowę mam do końca kwietnia… się facet honorem uniósł… jeden dzień urlopu mi dał, za resztę i tak ekwiwalent zapłacić muszą… ech… ale ja się cieszę że mnie tam już nie ma… 😆

vanilka125
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

A ja się nie ciesze z niczego 😕

mrowka
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja się cieszę bo jestem na wyjezdzie z moim slonkiem:D:D

WarnGirl
    Członek
    • Guru

Miły dzień… takimi trzeba sie cieszyć póki jeszcze można 🙂

tygrysek
    Członek
    • Maniak

ale się wczoraj narąbałam… i nażarłam… był grill, mięcho i dużo browara, muzyka była, byli przyjaciele i szwagierka, która odwiozla do domu późną nocą… no to się cieszę…

a teraz siedzę w domciu i leczę kaca… a wieczorem nad jezioro na dwa dni… i ch*j że padało, pada i padać będzie… 😉

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

zaraz sie zbieram na spotkanie z kumpela, a moj facet musi pracowac…a poniewaz jestem bardzo zlosliwa osoba, ciesze sie tym bardziej:))) ja juz dzis swoje zrobilam:)))

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 598 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę