• Autor
    Odp.
  • Lisiczka202
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja jestem zdania, 偶e lepiej dorzuci膰 troszk臋 kaski i mie膰 nowy ciuszek 馃檪 nie mog臋 si臋 przekona膰 do ciucholand贸w, cho膰 pr贸bowa艂am da膰 im szanse 馃槢

wiking
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Je偶eli chodzi o sklepy internetowe, to fakt jest to wygodny spos贸b na robienie zakup贸w, ale nigdy nie masz gwarancji, 偶e ubranie b臋dzie pasowa膰. W ciuchu czasami trafi si臋 艂adna, niezniszczona i oryginalna rzecz, ale w tym wypadku trzeba troch臋 cierpliwo偶ci. 馃榾 Ja miesi膮c temu kupi艂am maszyne do szycia i pr贸buje swoich si艂 w krawiectwie, na razie potrafi臋 uszy膰 bluzk臋.

Kokai_pl
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Wystarczy zna膰 sw贸j rozmiar i mo偶emy 偶mia艂o kupi膰 odzie偶 przez internet,a co do but贸w to ja zawsze mierz臋 d艂ugo偶膰 wk艂adki i tak偶e p贸ki co jeszcze si臋 nie pomyli艂a,:) Poza tym w sklepach internetowych mamy ta艅sze ubrania,pami臋tajmy o tym fakcie.

e-shaman_pl
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Odzie偶 online to znakomita opcja,tym bardziej je偶eli znamy sw贸j rozmiar i wiemy gdzie kupowa膰,bo warto mie膰 zawsze sw贸j zaufany sklep,ja np cz臋sto w ten spos贸b zamawiam bielizn臋. A co do ciucholand贸w to czasem zdarzy mi si臋 tam buszowa膰,ale do tego potrzeba cieprliwo偶ci.

marusiausia
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja uwielbiam ciucholandy. Niestety teraz troch臋 uziemi艂o mnie dziecko, dlatego znalaz艂am wirtualn膮 wersj臋 lumpeksu, chocia偶 i nowe rzeczy si臋 tam znajd膮. Odwiedzacie stronki typu tego typu? Ja ju偶 upolowa艂am na nich niejedn膮 pere艂k臋.:)

Sklep-Biustonosze_pl
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja wol臋 sklepy internetowe ni偶 ciucholandy z racji szerokiego wyboru oraz ni偶szych cen,przynajmniej jestem wtedy pewna danego ubrania i wiem 偶e pos艂u偶y mi na d艂ugo,ale i czasem w ciucholandach te偶 zdarzaj膮 si臋 pere艂ki:)

Fabrik_com_pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Ciucholand w internecie wydaje mi si臋 dosy膰 ryzykown膮 spraw膮,poniewa偶 nigdy nie wiemy jakiej jako偶ci i stanu faktycznego odzie偶y nale偶y si臋 spodziewa膰,wol臋 dop艂aci膰 ciut wi臋cej a wybra膰 dobr膮 odzie偶 ze sklepu internetowego.

cedrowadama
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja cz臋sto kupuje, bo mo偶na trafi膰 na fajne oryginalne ciuchy

love_highheel
    Member
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

Lubi臋 si臋 czasami wybra膰 do ciucholanda w poszukiwaniu ciuszk贸w. Trafiaj膮 si臋 naprawd臋 super rzeczy za ma艂膮 cen臋

Kokai_pl
    Member
    • Zapaleniec

Ja swego czasu tak偶e lubi艂am takie wyprawy do ciucholand贸w,ale wtedy mai艂am czas na poszukiwania,teraz jest nieco inaczej i aby wybra膰,znale藕膰 co偶 ciekawego to potrzeba nawet kilku dni,wiec taka opcja u mnie odpada.

reddragon
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Oj jak ja dawno nie by艂am… al trzeba nadrobi膰, tylko czasu nie mam… ;/

StudioDobregoStylu
    Member
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

W艂a偶nie to jest najwi臋ksza bol膮czka,na to aby chodzi膰 po ciucholandach trzeba mie膰 przede wszystkim czas,du偶o wolnego czasu oraz cierpliwo偶ci,ale faktycznie czasem mo偶na znale藕膰 prawdziwe pere艂ki:)

Magda Sissel.pl
    Member
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

przede wszystkim w takich sklepach s膮 przymierzalnie i mo偶na sprawdzi膰 jak co偶 le偶y

ka偶da firma ma w tej chwili praktycznie swoj膮 w艂asn膮 rozmiar贸wk臋, czasem rozmiary s膮 zani偶ane, w ka偶dym razie ja przez net na pewno nic ubraniowego poza rajstopami czy po艅czochami nie kupi臋

nawet buty, chocia偶 kupuj臋 tylko w Deichmannie, musz臋 zawsze przymierzy膰, bo chocia偶 nosz臋 42 to zdarza si臋 偶e jednak 41 jest wygodniejszy, albo jednak trzeba wybra膰 43….

reddragon
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Ja ostatnio zn贸w si臋 ob艂owi艂am 馃槈 taki czasem wypad, bywa ca艂kiem fajny 馃槈

Kokai_pl
    Member
    • Zapaleniec

Nic tylko pogratulowa膰:) Szkoda,偶e ja nie mam takiego szcz臋偶cia je偶eli chodzi o zdobycze w ciucholandach,jako偶 nie udaje mi si臋 trafi膰 na nic sensownego i zakupy odzie偶y dokonuj臋 w sklepach internetowych:)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Ciucholandy"

Przewi艅 na g贸r臋