- AutorOdp.
- 22 listopada 2013 at 14:39
Czasem zagl膮dam, ale te偶 nie jest tak, 偶e ca艂a si臋 ubieram. Raczej szukam czego偶 stylowego.
23 listopada 2013 at 13:51Rzadko mi si臋 zdarza,wole przegl膮da膰 r贸偶ne oferty w sklepach internetowych czy na allegro. Do ciucholand贸w trzeba mie膰 anielsk膮 cierpliwo偶膰…
27 listopada 2013 at 12:28Je偶li jestem w pobli偶u to wejd臋 i poszperam, ale nie id臋 specjalnie i nie znam dni kiedy jest dostawa 馃檪 ale faktycznie cz臋sto da si臋 z艂owi膰 prawdziwe cude艅ka w 偶miesznej cenie. 馃檪
31 grudnia 2013 at 13:35Ja cz臋sto odwiedzam ciucholandy i nie raz mo偶na znale藕膰 wiele ciekawych rzeczy.
15 stycznia 2014 at 17:17To te偶 moim zdaniem kwestia dost臋pno偶ci tego typu sklep贸w,bo jak wiadomo w mniejszych miejscowo偶ciach b臋dzie problem aby co偶 wybra膰- towar mocno przebrany i ograniczony. W wi臋kszych miastach jest o wiele 艂atwiej.
30 stycznia 2014 at 14:58oj,chyba trzeba mie膰 du偶o cierpliwo偶ci i zaci臋cia… no i „oko”, 偶eby wy艂owi膰 te wszystkie pere艂ki… Ja lumpeksy lubi臋 i jak mam czas i okazj臋 to wchodz臋. Jedyne co mi tam przeszkadza to t艂uuumy ludzi – wtedy po prostu szybko kieruj臋 si臋 w stron臋 wyj偶cia.
5 lutego 2014 at 10:34Ja jak mam okazj臋 by膰 w jakiej偶 mniejszej miejscowo偶ci to znacznie wi臋cej udaje mi si臋 kupi膰 ni偶 w Warszawie. Tutaj nie ma co wybra膰, a ceny s膮 bardzo wysokie i cz臋sto nie op艂aca si臋 kupowa膰 u偶ywanych ciuch贸w, bo w tej samej cenie mo偶na mie膰 co偶 nowego.
9 lutego 2014 at 20:11Dok艂adnie te偶 odwiedzam ciucholandy w mniejszych miejscowo偶ciach, cho膰 i tak to ju偶 nie to co by艂o kiedy偶 馃檨
11 lutego 2014 at 22:30Jak najbardziej zgodz臋 si臋 z tym, 偶e w Warszawie coraz gorzej z asortymentem, a ceny s膮 czasami kosmiczne i to nie za tzw. „pere艂ki”. Na szcz臋偶cie kilka razy w roku odwiedzam Che艂m – totalne lumpeksowe szale艅stwo i kurtki sk贸rzane za 5 a nie 80 z艂 馃檪
18 lutego 2014 at 13:47A ja nie do ko艅ca si臋 z tym zgodz臋,poniewa偶 w wi臋kszych miastach si艂膮 rzeczy jest wi臋cej sklep贸w i ciucholand贸w,jest po prostu w czym wybiera膰. To jaki jest towar zale偶y od sklep贸w oraz dostawc贸w.
5 marca 2014 at 08:55cz臋sto bywam w „ciuchach” 馃檪 znajd臋 co偶 dla siebie, dla m臋偶a koszulki, ubranka dla dziecka.. najcz臋偶ciej chodz臋 jak s膮 wyprzeda偶e (za p贸艂 ceny lub za z艂ot贸wk臋) 馃檪
11 marca 2014 at 14:23Ja ostatnio znalaz艂am kilka rzeczy,ale jak dla mnie to bardzo m臋cz膮ca forma zakup贸w i o wiele lepiej,przyjemniej jest kupowa膰 w sklepach internetowych.
15 marca 2014 at 14:40zgadzam si臋, sklepy internetowe to wygoda 馃檪
17 marca 2014 at 14:59I to zdecydowanie wi臋ksza niz ciucholandy,w sklepach internetowych wszystko masz podane jak na tacy i wcale nie jest dro偶ej. W second handach marnujemy cz臋sto czas w poszukiwaniu czego偶 dobrego,mi po prostu brakuje tam cierpliwo偶ci.
29 lipca 2014 at 13:28Mo偶e i kupisz no ale te偶 pytanie o jako偶膰,3 pary spodni i kilka koszulek za 15 z艂 no to te偶 trzeba naprawd臋 trafi膰 na odpowiedni towar,a to ju偶 trudna sztuka i mie膰 czas na poszukiwania.
- AutorOdp.