• Autor
    Odp.
  • pozytywna
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 84
    • Sta艂y bywalec

Moja znajoma znalaz艂a kiedy偶 w sp贸dnicy kupionej w ciucholandzie kilka banknot贸w, a 偶e by艂y to funty, to zakup zwr贸ci艂 si臋 jej z nawi膮zk膮 – jak wida膰 mo偶na zarobi膰 podw贸jnie. Nie do偶膰, 偶e kupimy sobie fajn膮 rzecz za ma艂e pieni膮dze, to jeszcze do portfela wpadnie troch臋 grosza 馃槈

PannaAnna
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

no to mia艂a szcz臋偶cie ; ))

magdalen
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

mo偶na upolowa膰 NOWE cude艅ka 馃檪 albo i nie nowe ale i tak fajne ciuszki

mo偶ne i mo偶na ale mi to nie wychodzi raz by艂am na otwarciu i ten t艂um ma艂o co mnie nie przygni贸t艂 to jest straszne!!!!

rec80
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

uuuwielbiam lumpy, mo偶na tam znale藕膰 prawdziwe pere艂ki. cz臋sto kupuj臋 ubrania dla tkanin i wzor贸w i szyj臋 z nich zupe艂nie nowe ciuszki
    efekty mo偶ecie zobaczy膰 na moim blogu, zapraszam 馃檪
    [usuni臋to_link]

Urszula85
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

A mnie szmatkami zarazi艂a mama:) Kiedy偶 na sam膮 my偶l o p贸j偶ciu do takiego sklepu odrzuca艂o mnie. Ale mam ko艂o pracy mia艂a taki ma艂y sklepik, cz臋sto tam wpada艂a i by艂a zachwycona. 艣rednio do mnie przemawia艂o to i szczerze m贸wi膮c 偶mia艂am si臋 z niej i jej ubranek za 5 z艂 馃槢 ale kt贸rego偶 razu szuka艂y偶my dla niej sukienk臋 na wesele. By艂y偶my we wszystkich „normalnych” sklepach w okolicy. W ko艅cu zdecydowa艂a si臋 na jedn膮. Do ko艅ca nie by艂a chyba z niej zadowolona (chocia偶 m贸wi艂a, 偶e si臋 jej podoba) bo dzie艅 przed weselem posz艂a do ciucholandu i kupi艂a boska sukienk臋 za 2 z艂 (akurat by艂a wyprzeda偶). Sukienka le偶a艂a 偶wietnie i zrobi艂a furor臋 na imprezie (a mina ciotek kiedy na pytanie: ile za ni膮 da艂a偶 odpowiada艂a 2 z艂 – bezcenna:). no i wtedy zacz臋艂am chodzi膰 „na szmatki”:) i teraz ca艂a szaf臋 mam zapchan膮. Tylko w takich sklepach mog臋 znale藕膰 co偶 na moj膮 figur臋.
    Do dziewczyn, kt贸re m贸wi膮, 偶e nic znale藕膰 nie mog膮 – omijajcie szerokim 艂ukiem du偶e sieci贸wki. Tam nigdy nic nie ma. podobno „nowy towar” to po prostu „towar, kt贸ry si臋 nie sprzeda艂 w innym sklepie”. Mo偶e to tylko plotki, ale co偶 w tym chyba jest, bo jeszcze nigdy nic w Robanie itp nie kupi艂am – nic ciekawego nei ma, drogo, nie najlepszej jako偶ci. Nie polecam. po niebo lepsze ma艂e sklepiki osiedlowe (a ostatnio nawet na wycieczki do takich nie mam czasu:(

vejl
    Member
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

sh 馃槼 tydzie艅 temu torebka z Prady za 7 pln.

Cane-Linha
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja uwielbiam ciucholandy. Moja przyjaci贸艂ka mnie w nie wci膮gn臋艂a. Na pocz膮tku my偶la艂am ze „nie potrafi臋” szuka膰 ciuszk贸w na wieszakach a le z czasem sama si臋 wkr臋ci艂am. Polecam wszystkim:)

Olusia
    Member
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Te偶 lubi臋 艂azi膰 po ciuchlandach
    Niedaleko mojego mieszkania jest taki jeden, w kt贸rym we wtorki jest nowy towar 馃檪 ale przed otwarciem s膮 takie kolejki, 偶e g艂owa ma艂a 馃槙 馃槸 a po otwarciu kobiety (zw艂aszcza te starsze) zachowuj膮 si臋 jakby nigdy niczego w 偶yciu nie widzia艂y, jest to okropne;/
    najbardziej lubi臋 kupowa膰 torebki w ciuchlandach 馃槅

carriebradshaw
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 52
    • Sta艂y bywalec

Ja tam bardzo lubi臋 ciucholandy, bo mo偶na trafi膰 cz臋sto jakie偶 unikalne rzeczy, a nie to co w sklepach sieciowych. Poza tym op艂aca si臋, bo jest du偶o taniej, ni偶 w normalnych sklepach. Najlepiej jest i偶膰 na dostaw臋. Ostatnio mojej mamie uda艂o si臋 upolowa膰 p艂aszcz od Jil Sander za 30 z艂otych 馃檪

lasiczka
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

uwielbiam 馃檪 nie raz szlajam sie z jakas kumpela z pracy czy policelanej. rzadko z siostra. ona jakas nie czuje klimatu, ale moze dlatego ze ona mieszka w maly miescie. w kazdym razie nie lubie przeplacac i sporo swojej garderoby mam wlasnie s drugiej reki

monika22
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

ja robie zakupy w ciucholandach poniewaz sa tam tanie i oryginalne ciuszki,ale ostatnio kupuj臋 te偶 ciuszki dla swojej dzidzi kt贸ra jest jeszcze w brzuszku:):):)

emcafe
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 24
    • Bywalec

wi臋ksza偶膰 moich ubra艅 to lumpeks

Big-Brands.pl
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Je偶eli chodzi o lumpexy to ostatnio brakuje mi czasu aby szuka膰 czego偶 fajnego,a jak wiadomo do tego trzeba by膰 r贸wnie偶 cierpliwym. Kiedy偶 te偶 tam kupowa艂am,ale teraz wol臋 sklepy internetowe.

jokamar_pl
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Lumpeksy to 偶wietna sprawa zawsze mo偶na znale藕膰 co偶 odpowiedniego i niepowtarzalnego dla siebie. Jak mam tylko chwil臋 to zawsze tam kupuj臋. Ale je偶eli nie mam czasu to korzystam ze sklep贸w internetowych, czy te偶 korzystam z allegro.

jagoda4
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 863
    • Zas艂u偶ony

Lumpeksy to rzeczywi偶cie fajna sprawa,tylko trzeba mie膰 sporo czasu na znalezienie czego偶 fajnego.Mo偶e znacie jakie偶 fajne w 艂odzi lub w Wa-wie?

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Ciucholandy"

Przewi艅 na g贸r臋