- AutorOdp.
- 20 lutego 2010 at 18:58
Moja znajoma znalaz艂a kiedy偶 w sp贸dnicy kupionej w ciucholandzie kilka banknot贸w, a 偶e by艂y to funty, to zakup zwr贸ci艂 si臋 jej z nawi膮zk膮 – jak wida膰 mo偶na zarobi膰 podw贸jnie. Nie do偶膰, 偶e kupimy sobie fajn膮 rzecz za ma艂e pieni膮dze, to jeszcze do portfela wpadnie troch臋 grosza 馃槈
20 lutego 2010 at 21:31no to mia艂a szcz臋偶cie ; ))
17 marca 2010 at 15:04[usuni臋to_link] wrote:
mo偶na upolowa膰 NOWE cude艅ka 馃檪 albo i nie nowe ale i tak fajne ciuszki
mo偶ne i mo偶na ale mi to nie wychodzi raz by艂am na otwarciu i ten t艂um ma艂o co mnie nie przygni贸t艂 to jest straszne!!!!
24 marca 2010 at 11:12uuuwielbiam lumpy, mo偶na tam znale藕膰 prawdziwe pere艂ki. cz臋sto kupuj臋 ubrania dla tkanin i wzor贸w i szyj臋 z nich zupe艂nie nowe ciuszki
efekty mo偶ecie zobaczy膰 na moim blogu, zapraszam 馃檪
[usuni臋to_link]11 maja 2010 at 09:32A mnie szmatkami zarazi艂a mama:) Kiedy偶 na sam膮 my偶l o p贸j偶ciu do takiego sklepu odrzuca艂o mnie. Ale mam ko艂o pracy mia艂a taki ma艂y sklepik, cz臋sto tam wpada艂a i by艂a zachwycona. 艣rednio do mnie przemawia艂o to i szczerze m贸wi膮c 偶mia艂am si臋 z niej i jej ubranek za 5 z艂 馃槢 ale kt贸rego偶 razu szuka艂y偶my dla niej sukienk臋 na wesele. By艂y偶my we wszystkich „normalnych” sklepach w okolicy. W ko艅cu zdecydowa艂a si臋 na jedn膮. Do ko艅ca nie by艂a chyba z niej zadowolona (chocia偶 m贸wi艂a, 偶e si臋 jej podoba) bo dzie艅 przed weselem posz艂a do ciucholandu i kupi艂a boska sukienk臋 za 2 z艂 (akurat by艂a wyprzeda偶). Sukienka le偶a艂a 偶wietnie i zrobi艂a furor臋 na imprezie (a mina ciotek kiedy na pytanie: ile za ni膮 da艂a偶 odpowiada艂a 2 z艂 – bezcenna:). no i wtedy zacz臋艂am chodzi膰 „na szmatki”:) i teraz ca艂a szaf臋 mam zapchan膮. Tylko w takich sklepach mog臋 znale藕膰 co偶 na moj膮 figur臋.
Do dziewczyn, kt贸re m贸wi膮, 偶e nic znale藕膰 nie mog膮 – omijajcie szerokim 艂ukiem du偶e sieci贸wki. Tam nigdy nic nie ma. podobno „nowy towar” to po prostu „towar, kt贸ry si臋 nie sprzeda艂 w innym sklepie”. Mo偶e to tylko plotki, ale co偶 w tym chyba jest, bo jeszcze nigdy nic w Robanie itp nie kupi艂am – nic ciekawego nei ma, drogo, nie najlepszej jako偶ci. Nie polecam. po niebo lepsze ma艂e sklepiki osiedlowe (a ostatnio nawet na wycieczki do takich nie mam czasu:(2 czerwca 2010 at 17:47sh 馃槼 tydzie艅 temu torebka z Prady za 7 pln.
13 czerwca 2010 at 19:33Ja uwielbiam ciucholandy. Moja przyjaci贸艂ka mnie w nie wci膮gn臋艂a. Na pocz膮tku my偶la艂am ze „nie potrafi臋” szuka膰 ciuszk贸w na wieszakach a le z czasem sama si臋 wkr臋ci艂am. Polecam wszystkim:)
30 czerwca 2010 at 18:41Te偶 lubi臋 艂azi膰 po ciuchlandach
Niedaleko mojego mieszkania jest taki jeden, w kt贸rym we wtorki jest nowy towar 馃檪 ale przed otwarciem s膮 takie kolejki, 偶e g艂owa ma艂a 馃槙 馃槸 a po otwarciu kobiety (zw艂aszcza te starsze) zachowuj膮 si臋 jakby nigdy niczego w 偶yciu nie widzia艂y, jest to okropne;/
najbardziej lubi臋 kupowa膰 torebki w ciuchlandach 馃槅17 wrze艣nia 2010 at 11:41Ja tam bardzo lubi臋 ciucholandy, bo mo偶na trafi膰 cz臋sto jakie偶 unikalne rzeczy, a nie to co w sklepach sieciowych. Poza tym op艂aca si臋, bo jest du偶o taniej, ni偶 w normalnych sklepach. Najlepiej jest i偶膰 na dostaw臋. Ostatnio mojej mamie uda艂o si臋 upolowa膰 p艂aszcz od Jil Sander za 30 z艂otych 馃檪
20 wrze艣nia 2010 at 18:21uwielbiam 馃檪 nie raz szlajam sie z jakas kumpela z pracy czy policelanej. rzadko z siostra. ona jakas nie czuje klimatu, ale moze dlatego ze ona mieszka w maly miescie. w kazdym razie nie lubie przeplacac i sporo swojej garderoby mam wlasnie s drugiej reki
12 pa藕dziernika 2010 at 21:55ja robie zakupy w ciucholandach poniewaz sa tam tanie i oryginalne ciuszki,ale ostatnio kupuj臋 te偶 ciuszki dla swojej dzidzi kt贸ra jest jeszcze w brzuszku:):):)
9 listopada 2010 at 17:53wi臋ksza偶膰 moich ubra艅 to lumpeks
17 czerwca 2011 at 12:02Je偶eli chodzi o lumpexy to ostatnio brakuje mi czasu aby szuka膰 czego偶 fajnego,a jak wiadomo do tego trzeba by膰 r贸wnie偶 cierpliwym. Kiedy偶 te偶 tam kupowa艂am,ale teraz wol臋 sklepy internetowe.
21 czerwca 2011 at 11:58Lumpeksy to 偶wietna sprawa zawsze mo偶na znale藕膰 co偶 odpowiedniego i niepowtarzalnego dla siebie. Jak mam tylko chwil臋 to zawsze tam kupuj臋. Ale je偶eli nie mam czasu to korzystam ze sklep贸w internetowych, czy te偶 korzystam z allegro.
25 czerwca 2011 at 08:06Lumpeksy to rzeczywi偶cie fajna sprawa,tylko trzeba mie膰 sporo czasu na znalezienie czego偶 fajnego.Mo偶e znacie jakie偶 fajne w 艂odzi lub w Wa-wie?
- AutorOdp.