Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 340 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kajdaaa
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

odwiedziłam fryzjera i mam nowa fryzurke 😆

Tweety
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

dzisiaj? hmmm … jeszcze nic 😉 ale mam zamiar poczynić dziż małe zakupy, tak dla podniesienia morale 🙂

xyz
    Członek
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

kajdaaa na czarne przefarbowałaż? I jaki efekt końcowy?Zawsze wydawało mi się że kolor czarny trochę postarza dziewczyne

eta
    Członek
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

no dzisiaj jeszcze nic ale za to wczoraj żcięłam włosy do przed ramion 🙂 a piatek robie pasemka braz 🙂

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Kupiłam sobie coż słodkiego:)

kajdaaa
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

@xyz wrote:

kajdaaa na czarne przefarbowałaż? I jaki efekt końcowy?Zawsze wydawało mi się że kolor czarny trochę postarza dziewczyne

Myslalam ze moja reakcja bedzie gorsza. Zaakceptowalam juz nowa fryzurke i bardzo mi sie podoba. Czy postarza nie wiem…

kosmka
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

dzisiaj zrobie moje ulubione nalesniki ze szpinakiem ;))

Malinka
    Członek
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

a ja bylam u fryzjera i scielam wlosy 😀
    wracajac od niego plakalam… bylam niezadowolona z tego co ta kobieta zrobila mi z grzywka 😈 normalnie zalamalam sie 😛
    ale ja juz mam doswiadczenie z tego ze zawsze ktos mi grzywke spieprzy wiec w domu sama sobie poprawilam… calosc wlosow jest idealnie jak chcialam a ta grzywka…no po mojemu wyglada ok ( z masa lakieru oczywiscie bo bez tego wygladam jak debil), ogolnie jestem zadowolona, tylko musze poczekac az grzywka odrosnie zebym nie musiala zaczesywac na nia innych wlosow i lakierowac 🙁

MIECZ-NICK
    Członek
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

malinka – nie przejmuj sie grzywka naprawde szybko odrasta, sama kiedys skusilam sie na krotsza grzywke, na mokro niby byla OK , jak wlosy wyschly nie moglam jej doprowadzic do porzadku – sterczala jak markiza, ale po 3-4 dniach juz zaczela opadac. Ale juz nigdy takiej krotkiej grzywki sobie nie pozwole zrobic.

tigerka
    Członek
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

W koncu zjadlam sniadanko po 4 dniach nie ejdzenia go. Cud ,ze jeszcze zyje? 🙄 🙁

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

@tigerka wrote:

W koncu zjadlam sniadanko po 4 dniach nie ejdzenia go. Cud ,ze jeszcze zyje? 🙄 🙁

ja rzadko jadam żniadania.. jak mi się przypomni 😛

A co dla siebie zrobiłam? nie wyspałam się 🙁

kosmka
    Członek
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

a sie za to dzisiaj fantastycznie wyspalam! 🙂 pogoda fatalna, wiec mi sie nie chcialo wstawac.
    a co do fryzjera to chyba tez sie niedlugo wybiore

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Byłam na przepysznym obiadku:)

xyz
    Członek
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

@Onione wrote:

Zagrzałam sobie piwo z goździkami i miodem, odsapnęłam po pracy…weekend się zaczął. Wreszcie.

Kiedyż jak pracowałam w barze szefunio zrobił mi włażnie grzańca z goździkiem – pyszne wyło. Wtedy na przeziębienie miało mi pomóc.

Ostatnio jak sobie zagrzałam piwo to wylałam do kibla – obrzydliwe. Jakie piwo jest najlepsze na grzańca?

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

kupiłam sobie żliczny segregator, kartki i zakładki na zajęcia 😛 żeby nie nosić zeszytów to jeden segregator 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 340 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę