• Autor
    Odp.
  • aniap2020
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

No ale wydaje mi sie ze powinniżmy najpierw porozmawiac tak szczerze, niech mi wyjażni wszystko. Nawet jak miałaby byc to niewiadomo jaka straszna rzecz. Ale jak tu go zmotywowac do tej rozmowy, w przyszły tydzien pracuje on na drugiej zmianie wiec nie ma jak pogadac. Wczoraj jak odezwał sie na gg to tak jakby nic sie nie stało.

ashley0022
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

ja zawsze mam czas na rozmowe z moich chlopakiem. nawet gdy mu czasem puszcze strzalke to mimo ze jest w pracy to odrazu odzwania i pyta sie co sie dzieje. na takie rzeczy powinien byc czas!!

aniap2020
    Member
    • Stały bywalec

czy według Ciebie wypada napisac do niego list np. na meila czy GG taki zeby mu w pięty weszło?

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

zadzwon do niego ale juz ostatni raz

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

trochę cierpliwożci…. lepiej poczekaj aż znajdzie czas i wtedy porozmawiaj. List może i dobra sprawa ale skoro on taki jest że nie odpowiada to mozesz i na list nie uzyskać odpowiedzi a na zywo nie bedzie miał innego wyjżcia jak mówić

aniap2020
    Member
    • Stały bywalec

wiecie co wymysliłam? wpadłam na taki pomysł, ze napisze własnoręcznie list do niego. Poczekam az on sie odezwie (milczy już drugi dzień) a jesli nie to powiem mu ze musze sie zim koniecznie spotkac. Gdy sie spotkamy dam mu ten list, i kaze mu przeczytac go przy mnie. Jest mi ciezko rozmawiac na takie tematy dlatego tak wolę. A potem niech mi wyjasni wszystko, a wtedy mu powiem wszystko co mi lezy na wątrobie. Co o tym sądzicie?

mia1980
    Member
    • Maniak

dobry pomysł tylko niech go przeczyta przy tobie a potem niech się wypowie

aniap2020
    Member
    • Stały bywalec

Tylko ile mam czekac na jego ruch? Kiedy mam sie odezwac ze musimy sie spotkac?

mia1980
    Member
    • Maniak

jak napiszesz list to poroż go o spotkanie w celu rozmowy i powiedz, że to dla ciebie ważne. Jesli nie bedzie mu odpowiadał twój termin niech wyznaczy termin w który jemu pasuje.

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

gdy bylam pklucona z Tomkiem i troche na niego zla to spodobal mi sie pewien chlopak. pisalam do niego i gadalismy ale on sie mna kompletnie nie interesowal. pozniej pogodzilam sie z Tomkiem a moje relacje z Piotrkiem calkowicie ucichly i nie mielismy juz kontaktu. minelo juz troche czasu az nagle zobaczylam wiadomosc od Piotrka. poprostu nagle zaczol sie mna interesowac i chcial sie nawet spotkac. niestety bylo to niemozliwe ale tez niemozliwe wydawalo mi sie ze on jeszcze o mnie pamieta 😆

aniap2020
    Member
    • Stały bywalec

A po jakim czasie się on do Ciebie odezwał?

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

po ok 3 miesiacach. nawet sie tego nie spodziewalam. zapomnialam juz o nim i myslalm ze on o mnie. ale wiecie co mi powiedzial?? przyznal ze na poczatku nie bardzo za mna przepadal ale gdy mnie blizej poznal to zobaczyl ze jednak nie jestem taka jak myslal.

aniap2020
    Member
    • Stały bywalec

Wiecie co żmiać mi się chce z niego:) On jak nigdy jest dostępny na gg. A Jego słoneczko jest żółte hehe. Nie odezwie sie pierwszy do mnie, chyba czeka az ja pierwsza to zrobię. Upsrty jak osioł, ale to przeciez strzelec, zreszta tak jak ja 😆

aniap2020
    Member
    • Stały bywalec

Dziewczyny on mi przysłał życzenia na dzien kobiet, i pytał czemu milczę. Ja mu na to że skoro milczę to widocznie mam powód. Powiedziałam ze musimy sie spotkac i pogadac. Nie mogę byc miękka i mówic ze wszystko jest ok skoro tak nie jest. Co o tym sądzicie?

mia1980
    Member
    • Maniak

dobrze mu powiedziałaż. Na spotkaniu wszystko sobie wyjasnicie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co ja mam z nim zrobić???"

Przewiń na górę