- AutorOdp.
- 18 lutego 2008 at 21:04
witajcie 馃檪 mam dylemat,wybieramy sie z narzeczonym w odwiedziny do znajomych ktorzy wlasnie wykonczyli swoj dom.Chcemy kupic im jakis prezent praktyczny do domu lub moze cos do dekoracji.Niestety jestem w kropce i kompletnie nie mam pojecia co moglibysmy im sprawic.Moze wy macie jakies ciekawe pomysly? 馃檪 z gory dziekuje 馃檪
18 lutego 2008 at 21:06kwiatka?? wydaje mi sie uniwersalny… kazdy ma w domu parapet na kt贸rym mo偶e go postawi膰:P a zieleni nigdy za wiele:P
19 lutego 2008 at 10:49hmm ja r贸wnie偶 zastanowi艂abym si臋 nad kwiatkiem lub np. jakim偶 艂adnym obrazkiem 馃檪
19 lutego 2008 at 11:32mi sie wydaje ze obraz bylby bardzo fanym prezentem:) nie jakis za 1000 z艂 tani jakis ale 艂adny , i zawsze beda mogli pamietac ze to Od Was jak na niego spojza
20 lutego 2008 at 00:46Tylko nie obraz! Ka偶dy ma inny gust, pozw贸l parze samej decydowa膰, jak urz膮dz膮 mieszkanie. Kwiat jest najlepszym prezentem, bardzo uniwersalnym. Czym偶 od Ciebie mo偶e by膰 doniczka, w kt贸rej go sprezentujecie.
23 lutego 2008 at 12:34dziekuje wam wszystkim za rady 馃檪 moze faktycznie kwiatek to dobry pomysl 馃榾
23 lutego 2008 at 13:45Jak ja sz艂am w odwiedzimy do nowego mieszkania moich znajomych, to kupi艂am im zestaw do 艂azienki tzn. dekoracje by艂a tam z tego co pami臋tam taka wielka muszelka jakie偶 zapachy itp itd to wszystko w wielkim dekoracyjnym koszu no i okaza艂o si臋 to strza艂em w 10, poniewa偶 znajoma ma obsesj臋 na punkcie.. 艁azienek i wszystkiego co si臋 tam znajduje ;]
Drugim razem to by艂 z kolei prezent do domu, w kt贸rym o wszystko dba m臋偶czyzna ;] Kupi艂am du偶a strzelb臋, bo wiem, 偶e interesuj膮 go tego typu rzeczy i zawsze lubi艂 taki styl. My偶l臋, 偶e warto si臋 kierowa膰 tym, co kto lubi itp.6 marca 2008 at 16:43Co偶 praktycznego ale nie dekoracyjnego. Bo nie wiesz czy trafisz w ich gust 馃檪
24 kwietnia 2008 at 08:32Kwiatek tak, bardzo uniwersalny prezent. Rama na zdjecia moze tez? „domek” na klucze. Lub faktycznie, patrzec na gust i zainteresowania domownika.
16 maja 2008 at 07:31Wszystko zale偶y od osoby, kt贸rej dajemy prezent, od jej gustu, zainteresowa艅. Mi艂o jest podarowa膰 komu偶 co偶, co mu si臋 spodoba i przyda. Kwiatki zawsze mile widziane, ale mo偶e to by膰 te偶 co偶 dekoracyjnego do domu, albo jakie偶 fili偶anki, kubeczki, serwetka. Pomys艂贸w jest wiele.
Ja ostatnio dosta艂am np. takie 艂adne fili偶anki [usuni臋to_link] Pij臋 w nich porann膮 kaw臋 i przypominaj膮 mi znajomych, kt贸rzy mi je podarowali. Przy okazji dokupi艂am sobie do nich czajnik.28 maja 2008 at 18:17barometr bardzo fajna sprawa. ja kupi艂am kiedy偶 kole偶ance taki drewniany do powieszenia na 偶cian臋 higrometr, barometr i termometr. bardzo si臋 ucieszy艂a 馃檪
6 czerwca 2008 at 16:31stefka19 pi臋kny ten zegar
fajna galeria, nie trafi艂am do niej wcze偶niej, maj膮 pi臋kne talerze dekoracyjne
馃榾9 czerwca 2008 at 17:23[usuni臋to_link] wrote:
ja ostatnio kupi艂am przyjaci贸艂ce taki zegar [usuni臋to_link] fakt 偶e pokazywa艂a mi wcze偶niej 偶e jej si臋 podoba艂..ale ucieszy艂a si臋 jak by si臋 nie spodziewa艂a.
bardzo 艂adny zegar i nawet niedrogi…
dobrze, 偶e trafi艂am na ten w膮tek, bo te偶 szukam prezentu dla znajomej na nowe mieszkanie i te偶 my偶la艂am o zegarze:)25 czerwca 2008 at 19:40hmm… takie rzeczy to kazdy moze sam sobie kupic, tak mi sie wydaje… lepiej chyba sie troche wysilic i poszukac czegos niecodziennego…
12 lipca 2008 at 08:36Odpowied藕 zosta艂a zg艂oszona za nieprawid艂ow膮 tre艣膰.
kolejna spamiara…
bez kitu…to forum jest pelne spamu i nieoplaconej reklamy.
- AutorOdp.