• Autor
    Odp.
  • Wloczykij
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Jeszcze jeden pomys艂 przyszed艂 mi do g艂owy: zestaw alkoholi i kieliszki, albo sprzet do przyrz膮dzania drink贸w.

petra32
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Je偶li macie jaki偶 innych wsp贸lnych znajomych, kt贸rzy r贸wnie偶 maj膮 problem z prezentem to zawsze mo偶na si臋 zrzuci膰 na co偶 co si臋 przyda i jest praktyczne. Ja na parapet贸wk臋 dosta艂am od naszych znajomych Speedcooka – to taki ulepszony robot kuchenny i jestem bardzo zadowolona. Pewnie sama d艂ugo zastanawia艂abym si臋 czy go kupi膰 bo wiadome – to wi膮偶e si臋 z dodatkowymi kosztami, a nowy dom przez d艂u偶szy czas jako偶 dziwnie wci膮ga nasze fundusze 馃檪 Polecam go jako prezent bo sama sie przekona艂am o tym, 偶e jest trafny i pomo偶e zar贸wno 偶wie偶o upieczonej pani domu jak i jej partnerowi, kt贸ry b臋dzie m贸g艂 od pocz膮tku zajada膰 si臋 pysznymi potrawami 馃檪

ZapachLuxusu_pl
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

A mo偶e jak膮偶 艂adna 偶wiece zapachow膮 lub dyfuzor zapachowy. My偶l臋, 偶e mo偶e to by膰 fajny pomys艂. Nie do偶膰, 偶e b臋dzie 艂adnie si臋 prezentowa艂 to jeszcze b臋dzie 艂adnie pachnia艂.

skowronka
    Member
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

Zawsze sprawdza si臋 dobre wino 馃檪

Jula
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Ostatnio mia艂am dok艂膮dnie ten sam dy;emat poniewa偶 moja mama i tata sie przeprowadzili do nowgo domu i d艂ugo sie zastanawia膮m co moge im kupi膰 w prezencie a偶 w koncu dosz艂am do wniosku, 偶e to czego im brakuje sparwi im najwi臋ksz膮 przyjemno偶膰. Wiedzia膮艂m ze chceili lutro takie na dwa matery i zam贸wi艂am im w pieknej drewaniej ramie. Bradzo sie ucieszylu

outlab
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja uwazam ze wisz膮ce doniczki s膮 idealnym i nietypowym prezentem do nowego domu. … pi臋kne i nietypowe a b臋d膮 pasowa膰do ka偶dego domu i mieszkania…

ZapachLuxusu_pl
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

My偶l臋, 偶e idealnym prezentem by艂a ekskluzywna 偶wieca zapachowa lub zapachowy dyfuzor. Nie do偶膰, 偶e roztocza pi臋kna wo艅 w mieszkaniu to jeszcze b臋d膮 si臋 艂adnie prezentowa膰. My偶l臋, 偶e znajomi byli by zachwyceni.

s7onko
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Ja uwazam ze wisz膮ce doniczki s膮 idealnym i nietypowym prezentem do nowego domu. … pi臋kne i nietypowe a b臋d膮 pasowa膰do ka偶dego domu i mieszkania…

A takie kwiatki z tego nie wypadn膮 :P?

kasia82
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

艣wiece, kwiaty to bardzo dobre pomys艂y. Moim zdaniem musi by膰 co偶 ma艂ego i zarazem przydatnego.

skowronka
    Member
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

Ja da艂am ostatnio ramki do zdj臋膰 w prezencie i podstawki pod kubki.

Ola44
    Member
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

艣wietny tamten zegar Mary偶ki:) ale nie wsz臋dzie pasuje.
    Generalnie – na prezent najlepiej sprawdz膮 si臋 obrazy, lampy, 偶wieczniki, elementy dekoracyjne, mo偶e co偶 do jadalni? My偶l臋, 偶e po obejrzeniu katalogu z agata meble nie b臋dzie problemu:) [usuni臋to_link]

Spinor24_pl
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Wydaje mi si臋,偶e jako prezent do nowego domu,znakomicie sprawdzi si臋 co偶 praktycznego,co przyda si臋 na starcie. Chodzi mi tutaj g艂贸wnie o sprz臋t RTV oraz AGD,b臋dzie t praktyczne,co偶 z czego korzystamy na co dzie艅.

kamilla1
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Ja polecam Ci nowoczesny prezent np. wykupienie miesi臋cznego sprz膮tanie przez firm臋 B艂yszczy. B臋d膮 np. przychodzi膰 1x w tygodniu, a potem sami zdecyduj膮 czy nadal chc膮 korzysta膰 z ich us艂ug 馃檪

kamilla1
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Taki prezent jaki zaproponowa艂am jest bardzo praktyczny, nowoczesny i z pewno偶ci膮 sprawi wiele rado偶ci. Trzeba i偶膰 z duchem czasu. Teraz wi臋kszo偶膰 os贸b pracuje, chc臋 mie膰 偶ycie towarzyskie i zadbany dom. Firma B艂yszczy pozowli spe艂ni膰 to ostatnie marzenie 馃檪

ola87
    Member
    • Odp.: 54
    • Sta艂y bywalec

Okap to naprawd臋 bardzo dobry pomys艂, ale najpierw radz臋 sprawdzi膰 wymiary itd. Dobry okap (np amica) kupisz juz od jakis 400z艂

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " co kupic na prezent do nowego domu?"

Przewi艅 na g贸r臋