- AutorOdp.
- 15 pa藕dziernika 2012 at 10:23
Jeszcze jeden pomys艂 przyszed艂 mi do g艂owy: zestaw alkoholi i kieliszki, albo sprzet do przyrz膮dzania drink贸w.
11 listopada 2012 at 17:11Je偶li macie jaki偶 innych wsp贸lnych znajomych, kt贸rzy r贸wnie偶 maj膮 problem z prezentem to zawsze mo偶na si臋 zrzuci膰 na co偶 co si臋 przyda i jest praktyczne. Ja na parapet贸wk臋 dosta艂am od naszych znajomych Speedcooka – to taki ulepszony robot kuchenny i jestem bardzo zadowolona. Pewnie sama d艂ugo zastanawia艂abym si臋 czy go kupi膰 bo wiadome – to wi膮偶e si臋 z dodatkowymi kosztami, a nowy dom przez d艂u偶szy czas jako偶 dziwnie wci膮ga nasze fundusze 馃檪 Polecam go jako prezent bo sama sie przekona艂am o tym, 偶e jest trafny i pomo偶e zar贸wno 偶wie偶o upieczonej pani domu jak i jej partnerowi, kt贸ry b臋dzie m贸g艂 od pocz膮tku zajada膰 si臋 pysznymi potrawami 馃檪
29 grudnia 2012 at 17:56A mo偶e jak膮偶 艂adna 偶wiece zapachow膮 lub dyfuzor zapachowy. My偶l臋, 偶e mo偶e to by膰 fajny pomys艂. Nie do偶膰, 偶e b臋dzie 艂adnie si臋 prezentowa艂 to jeszcze b臋dzie 艂adnie pachnia艂.
30 grudnia 2012 at 17:30Zawsze sprawdza si臋 dobre wino 馃檪
30 grudnia 2012 at 20:11Ostatnio mia艂am dok艂膮dnie ten sam dy;emat poniewa偶 moja mama i tata sie przeprowadzili do nowgo domu i d艂ugo sie zastanawia膮m co moge im kupi膰 w prezencie a偶 w koncu dosz艂am do wniosku, 偶e to czego im brakuje sparwi im najwi臋ksz膮 przyjemno偶膰. Wiedzia膮艂m ze chceili lutro takie na dwa matery i zam贸wi艂am im w pieknej drewaniej ramie. Bradzo sie ucieszylu
7 stycznia 2013 at 18:54Ja uwazam ze wisz膮ce doniczki s膮 idealnym i nietypowym prezentem do nowego domu. … pi臋kne i nietypowe a b臋d膮 pasowa膰do ka偶dego domu i mieszkania…
17 stycznia 2013 at 18:11My偶l臋, 偶e idealnym prezentem by艂a ekskluzywna 偶wieca zapachowa lub zapachowy dyfuzor. Nie do偶膰, 偶e roztocza pi臋kna wo艅 w mieszkaniu to jeszcze b臋d膮 si臋 艂adnie prezentowa膰. My偶l臋, 偶e znajomi byli by zachwyceni.
22 stycznia 2013 at 22:17[usuni臋to_link] wrote:
Ja uwazam ze wisz膮ce doniczki s膮 idealnym i nietypowym prezentem do nowego domu. … pi臋kne i nietypowe a b臋d膮 pasowa膰do ka偶dego domu i mieszkania…
A takie kwiatki z tego nie wypadn膮 :P?
23 stycznia 2013 at 12:30艣wiece, kwiaty to bardzo dobre pomys艂y. Moim zdaniem musi by膰 co偶 ma艂ego i zarazem przydatnego.
23 stycznia 2013 at 18:27Ja da艂am ostatnio ramki do zdj臋膰 w prezencie i podstawki pod kubki.
20 lutego 2013 at 09:35艣wietny tamten zegar Mary偶ki:) ale nie wsz臋dzie pasuje.
Generalnie – na prezent najlepiej sprawdz膮 si臋 obrazy, lampy, 偶wieczniki, elementy dekoracyjne, mo偶e co偶 do jadalni? My偶l臋, 偶e po obejrzeniu katalogu z agata meble nie b臋dzie problemu:) [usuni臋to_link]20 kwietnia 2013 at 09:19Wydaje mi si臋,偶e jako prezent do nowego domu,znakomicie sprawdzi si臋 co偶 praktycznego,co przyda si臋 na starcie. Chodzi mi tutaj g艂贸wnie o sprz臋t RTV oraz AGD,b臋dzie t praktyczne,co偶 z czego korzystamy na co dzie艅.
22 kwietnia 2013 at 10:14Ja polecam Ci nowoczesny prezent np. wykupienie miesi臋cznego sprz膮tanie przez firm臋 B艂yszczy. B臋d膮 np. przychodzi膰 1x w tygodniu, a potem sami zdecyduj膮 czy nadal chc膮 korzysta膰 z ich us艂ug 馃檪
28 kwietnia 2013 at 21:30Taki prezent jaki zaproponowa艂am jest bardzo praktyczny, nowoczesny i z pewno偶ci膮 sprawi wiele rado偶ci. Trzeba i偶膰 z duchem czasu. Teraz wi臋kszo偶膰 os贸b pracuje, chc臋 mie膰 偶ycie towarzyskie i zadbany dom. Firma B艂yszczy pozowli spe艂ni膰 to ostatnie marzenie 馃檪
2 maja 2013 at 17:00Okap to naprawd臋 bardzo dobry pomys艂, ale najpierw radz臋 sprawdzi膰 wymiary itd. Dobry okap (np amica) kupisz juz od jakis 400z艂
- AutorOdp.