- AutorOdp.
- 16 maja 2013 at 09:44
Też o czymż takim myżleliżmy razem z mężem. To znaczy o takim prezencie, tyle że nie okap, a piekarnik. Raczej bez ograniczeń cenowych, ale przepłacać niepotrzebnie też byżmy nie chcieli. Żeby za jakożcią szła cena. Ta osoba sporo piecze. I lubi to.
19 maja 2013 at 18:29A może mikrofale?
29 maja 2013 at 13:21jakbym mogła dostać prezent bez ograniczeń cenowych to chciałbym integra smart piekarnik
5 czerwca 2013 at 21:15okap? jaki okap? amica? a może coż innego?
23 stycznia 2018 at 21:50Ja kupiłam krajalnice taka specjalna 😉 Jolko się nazywa 😉 kroi w kostkę – najpierw kroi produkt w plastry, a następnie po przeciśnięciu przez okrągłe sitko kroi się w kostkę;)
27 stycznia 2018 at 19:47ja bym kupiła piękne lustro do przedpokiju albo sypialni. Posiadam w sypialni małe biurko nad którym wisi lustro do makijażu z żarówkami od Makelight. W googl’u napewno znajdziesz witryne
2 maja 2018 at 15:17Kwiaty – jednoznaczne dobry pomysł. Myślę, jeszcze nad jakimś elementem dekory (obrazek, zegarek, talerzy). Wielki wybór jest w Ikea, do tego niskie ceny.
31 lipca 2018 at 12:37Ja kupuję najczęściej świece, bo nawet jak się nie spodobają to spełnią swoją funkcję.
A lubię dostawać kubki i filiżanki!
21 marca 2019 at 12:52Myślę, że w tej sytuacji najlepszym prezentem będzie obraz na ścianę. Praktycznie każdy z nas, wiesza coś na ścianie. Czy to fototapetę, czy plakaty lub właśnie obrazy. Jeśli znajomi dopiero co wprowadzili się do mieszkania, to pewnie nie mieli jeszcze czasu o wszystkim pomyśleć. Dlatego ciekawa dekoracja ścienna powinna być idealnym prezentem. Rozejrzyjcie się na Mental Ether. Mają tam dużo dekoracji w formie fotoplakatu czy akrylu na płótnie. Myślę, że znajdziecie coś ciekawego.
28 kwietnia 2019 at 18:56Najlepiej zrobić zbiórkę na jeden rpezent – expres do kawy, obraz, zastawa stołowa np. ponadczasowy ćmielów czy jakiś sprzęt agd. Teraz każdy chce sam dekorować swój dom, lepiej skonsltować z gospodarzem niż na siłę dawać coś zbytecznego.
23 marca 2020 at 11:10Myślę, że zbiórka to najlepsza opcja! My zebraliśmy się na [usunięto_link] typu uszak i był to prezent w 10!
10 kwietnia 2020 at 21:18Do domu warto zakupić coś praktycznego – może na przykład taka waga kuchenna ? Nie chodzi mi o taką standardową a o model Adler AD 3166 – może służyć także jako misa i potrafi także mierzyć objętość wody czy mleka – jest wykonana ze stali nierdzewnej także myślę ,że będzie to świetny prezent 🙂
25 maja 2020 at 14:18My kupiliśmy zestaw półek, które można powieści w każdym pomieszczeniu. A duży wybór takich półek jest w Mirjan24. Polecam zajrzeć:[usunięto_link]
28 maja 2020 at 13:33Ja ucieszyłabym się z kubków, najlepiej każdy inny
19 sierpnia 2020 at 13:44No mi sie wydaje że ramki na zdjecia są fajnym pomysłem, sama taki prezent dostałam i byłam bardzo zadowolona
- AutorOdp.