- AutorOdp.
- 17 lipca 2008 at 20:57
wycieraczk臋 pod drzwi, z jakim偶 fajnym napisem najlepiej 馃檪
29 sierpnia 2008 at 10:49Ja proponuje kupi膰 jak膮偶 fajn膮 lampk臋, rodzaj i wygl膮d lampki w zale偶no偶ci od klimatu mieszkania.
24 wrze艣nia 2008 at 02:01Mo偶e jaki偶 odjechany korkoci膮g do win? Tak, 偶eby nie ryzykowa膰 chybienia w dekoratorski gust w艂a偶cicieli, a jednocze偶nie, 偶eby prezent w r贸偶nych mi艂ych sytuacjach przypomina艂 o obdarowuj膮cym…
W poszukiwaniu inspiracji mo偶na odwiedzi膰 sklepy jak Flo, Duka, This&That.
24 wrze艣nia 2008 at 02:04@nina78 wrote:
Mi znajomi zafundowali fotel [usuni臋to_link] , kt贸ry od tamtej pory wszystkim polecam. Okaza艂 si臋 te偶 bardzo pomocny w czasie ci膮偶y i po艂ogu. Polecam tez do uprawiania mi艂o偶ci 馃檪 Znajomi na pewno b臋d膮 zachwyceni 馃檪
I w komplecie 艂adne wydanie „Kamasutry” :]
24 wrze艣nia 2008 at 06:48@nina78 wrote:
Mi znajomi zafundowali fotel [usuni臋to_link] , kt贸ry od tamtej pory wszystkim polecam. Okaza艂 si臋 te偶 bardzo pomocny w czasie ci膮偶y i po艂ogu. Polecam tez do uprawiania mi艂o偶ci 馃檪 Znajomi na pewno b臋d膮 zachwyceni 馃檪
Fajne te Fatty – chyba kupi臋 dla swoich dzieci.
Do wszystkich innych cel贸w o kt贸rych napisa艂a nina78 te偶 b臋dzie ok.24 wrze艣nia 2008 at 11:29ka偶dy ma sw贸j gust. Poszukaj sobie te偶 tutaj – mo偶e znajdziesz co偶 co Ci臋 zainteresuje (ewentualnie napisz do nich maila, 偶e szukasz prezentu – pewnie Ci odpisz膮 co偶 coby mogli Ci zaproponowa膰 i za ile) – haloart.pl
8 listopada 2008 at 10:17moim zdaniem dobrym prezentem by艂by np. odkurzacz.. Moja znajoma dosta艂a w艂a偶nie ostatnio z okazji nowego mieszkania odkurzacz taki bezworkowy z filtrem wodnym marki Dyson. Musz臋 przyzna膰 , 偶e genialna sprawa, bo czy偶ci nie tylko wszystkie powierzchnie od najbardziej mi臋kkich dywan贸w po posadzki ale dzi臋ki temu filtrowi HEPA oczyszcza te偶 powietrze i zabija bakterie i ple偶nie. Gorzej, 偶e nie jest to najta艅szy prezent, ale my偶l臋, 偶e zawsze mo偶na zorganizowa膰 sk艂adk臋 z reszt膮 znajomych. Ja osobi偶cie by艂abym bardzo zadowolona z takiego prezentu:)
9 listopada 2008 at 21:38Do nowego mieszkania przyda si臋 du偶o rzeczy. teraz jest tyle produkt贸w na rynku. Ale chyba nie powinni偶my przesadza膰 z zakupami po 300 czy 500z艂, to nie 偶lub, a nowe mieszkanie. no chyba, 偶e sta膰 nas na takie luksusowe prezenciki.
5 grudnia 2008 at 16:51ja z reguly kupuje kwiaty doniczkowe (bo nie ma problemu z trafieniem z kolorem pod dodatki i kolor scian), albo smieszne prezenty np. karton rzeczy potrzebnych do utrzymania czystosci w mieszkaniu – zmiotki, scierki, chemie – cale pudlo takich drobiazgow 馃檪
11 grudnia 2008 at 19:01Myah orginalny pomys艂 z pude艂kiem:)
14 grudnia 2008 at 10:42moze kieliszki do bia艂ego wina? najlepiej jakiejs francuskiej marki
23 grudnia 2008 at 14:10Mo偶e wazon? Ja ostatnio znalaz艂am co偶 takiego: [usuni臋to_link]
bezsprzecznie oryginalny 馃槈8 stycznia 2009 at 22:47ja ostatnio jak sz艂am na parapet贸w臋 to te偶 mia艂am dylemat, bo wszyscy kupuj膮 kwiaty. Chcia艂am by膰 oryginalna i da膰 bliskim znajomym co偶 wyj膮tkowego. Wtedy kole偶anka wpad艂a na fajny pomys艂, z艂o偶yli偶my si臋 ze znajomymi i kupili偶my waz臋 taka w stylu dalekiego wschodu.
oto ona:
Bardzo spodoba艂a si臋 ta waza naszym znajomym, byli zachwyceni. A powiem wam, ze jak ja robi艂am parapet贸w臋 to dosta艂am same kwiaty w doniczkach i ju偶 nie mia艂am miejsca na parapecie gdzie to ustawia膰, a chcia艂abym dosta膰 co偶 oryginalnego, co偶 co by mi przypomina艂o o moich bliskich, a kwiaty pad艂y i nie mam nic 馃槙
W tym sklepie co kupi艂y偶my t膮 waz臋 s膮 jeszcze inne wzory: [usuni臋to_link]
12 stycznia 2009 at 11:05Bardzo 艂adna waza. Pomys艂 naprawde fajny. A co do kwiat贸w to racja ile ich mo偶na mie膰 na parapecie…
12 stycznia 2009 at 20:42ciesz臋 si臋 kotEczek, 偶e podzielasz moje zdanie 馃槅 馃槅 馃槅
- AutorOdp.