- AutorOdp.
- 12 sierpnia 2013 at 12:18
[usunięto_link] wrote:
kiełbaska wieprzowa, czy 'ze żmietnika’? 🙄
z taką najzwyklejszą 🙂
[usunięto_link] wrote:
u mnie na obiad dziż kartofelki posypane koperkiem, sadzone jaja i zsiadłe mleczko 😀
rewelka! proste, skromne a jednoczeżnie treżciwe 😀
24 sierpnia 2013 at 22:37[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
u mnie na obiad dziż kartofelki posypane koperkiem, sadzone jaja i zsiadłe mleczko 😀
rewelka! proste, skromne a jednoczeżnie treżciwe 😀
Olusia, jesteż po prostu cu-dow-na, że Ci to smakuje 😉
słuchaj, Oluż, zaraz jest niedziela. nie chce mi się za bardzo grzebać w garach.
co szybko zrobić, żeby było stosunkowo 😉 smaczne i żeby się najeżć? 🙄2 września 2013 at 08:42[usunięto_link] wrote:
Olusia, jesteż po prostu cu-dow-na, że Ci to smakuje 😉
lubię po postu zwykłe, proste dania 🙂
[usunięto_link] wrote:
co szybko zrobić, żeby było stosunkowo 😉 smaczne i żeby się najeżć? 🙄
za późno przeczytałam 🙁
ale ja Ci HARD-zie proponuję kluski z serem i ewentualnie skraweczkami 🙂 (ja takie jadłam niedawno) co Ty na to? 😀12 grudnia 2013 at 09:34troche wstyd sie przyznac, ale…. sushi, a konkretnie z orient corner. wstyd sie przyznac, bo sama niestety niczego nie zrobie… kompletny brak czasu zmusza mnie do zamawiania jedzenia. dobrze, ze chociaz jest smaczne 🙂 chociaz wiadomo, ja zrobilabym lepsze 😀
20 stycznia 2014 at 10:33Ale to żaden powód do wstydu. Ja tak samo nie mam kiedy gotować i zamawiam jedzenie przez foodpanda do domu albo do pracy. Sushi też brałam nie dawno całkiem dobre, a wczoraj zjadłam placek po węgiersku
20 stycznia 2014 at 13:40[usunięto_link] wrote:
kompletny brak czasu zmusza mnie do zamawiania jedzenia
tak, brak czasu-nie tylko na przygotowanie, ale i zjedzenie-to dziż zmora… 🙄
[usunięto_link] wrote:
wczoraj zjadłam placek po węgiersku
ale narobiłaż mi ochoty! 😀
6 kwietnia 2014 at 16:30dzisiaj były roladki wieprzowe, do tego kluski żląskie i czerwona kapusta… pyszotka 🙂 no i na 1. oczywiżcie rosół, jak to w niedzielę
29 kwietnia 2014 at 09:48Ja mam dziż barszcz ukraiński.
15 lipca 2014 at 18:23Dziż u mnie były ziemniaczki, rybka i marchewka >) pycha
23 lipca 2014 at 18:58U mnie dziż były ziemniaczki, ogóreczki i kotleciki z serkiem
8 października 2014 at 13:19Dzisiaj na obiad miałam kurczaka w mango+ryż. Bardzo dobry i prosty przepis, którego wykonanie zajmuje nie całe 30 minut.
1 mango
0,5 kg piersi z kurczaka
sól, pieprz, chilli, kolendra
200 ml rosołku (kostka drobiowa)
100 gram żmietany- 18%
1 cebulaKurczaka i cebulę smażymy, dodajemy przyprawy i dusimy pod przykryciem przez 10 minut. Dodajemy rosołek, żmietanę i mango (zmiksowane w blenderze). Zagotować i gotowe 😉
16 października 2014 at 11:23schabowy z oscypkiem
20 listopada 2014 at 10:19Na dzisiaj mam żurek na żeberkach wieprzowych i do tego ugniecione ziemniaki + jajko na twardo pokrojone w kostkę.
20 listopada 2014 at 10:34ziemniaki i rybe..moze jakas surowke zrobie do tego..
20 listopada 2014 at 14:38spaghetti
- AutorOdp.