- AutorOdp.
- 17 kwietnia 2009 at 07:27
to chyba chodzi o tą mażć vratizolin… ale to wszystko leczy tylko widoczny wikwit… zobaczcie do czego moze doprowadzić wirus opryszczki: [usunięto_link]
17 kwietnia 2009 at 11:22o rany masakra biedne dziecko no i ta matka, widać że nie może sobie tego wybaczyć… fajnie że znalazłaż ten filmik niech każdy go obejrzy
18 kwietnia 2009 at 17:17ja też pewnie czułabym się winna, więc ani trochę się tej matce nie dziwię… wolę teraz dmuchać na zimne, może niedługo będę taką przewrażliwioną mamużką („nie kop pana, bo się spocisz”)
18 kwietnia 2009 at 18:06hehe nie no dorotko chyba tak źle nie będzie 😉 a czasem lepiej być troszkę przewrażliwioną niż potem żałować swoich pochopnych decyzji
18 kwietnia 2009 at 23:17[usunięto_link] wrote:
ja też pewnie czułabym się winna, więc ani trochę się tej matce nie dziwię…
Powiem Wam szczerze, że ja też… Może chociaż nieszczężcie tej rodziny będzie przestrogą dla innych kobiet…
20 kwietnia 2009 at 12:16człowiek sie uczy na błedach, najlepiej na cudzych, więc też myżlę, że ludzie, którzy zobaczą ten filmik jakos inaczej będą podchodzić do tematu opryszczki…
21 kwietnia 2009 at 20:20no jasne, że lepiej, ale nie każdemu przemówisz do rozsądku…
ludzie już tacy są…25 kwietnia 2009 at 10:47[usunięto_link] wrote:
no jasne, że lepiej, ale nie każdemu przemówisz do rozsądku…
ludzie już tacy są…Tutaj myżlę, że dużą rolę odegrała niewiedza tej matki, bo niestety jest jeszcze grupa osób, która kojarzy opryszczkę z defektem kosmetycznym, a nie chorobą wirusową… 🙁
26 kwietnia 2009 at 09:58ja z opryszczką walczę od wieeelu lat, wypróbowałam niezliczone mażci i mogę polecić meliherp 😉 duża tuba, niedroga, co prawda zapach i kolor pozostawiają co nieco do życzenia i nie wypada posmarowanej wystawiać się na słońce, ale uważam, że działa najszybciej. zasusza tylko miejsce zmienione chorobowo nie łuszcząc skóry dookoła. i co istotne – mi opryszczka pojawia się zawsze na skórze twarzy – nigdy przy ustach, więc najważniejsze dla mnie jest, żeby zaczerwienione plamy po opryszczce jak najszybciej zbladły i w tej kwestii meliherp też sprawdził się żwietnie 😉
26 kwietnia 2009 at 16:20[usunięto_link] wrote:
zasusza tylko miejsce zmienione chorobowo nie łuszcząc skóry dookoła.
O to ważne, że by dookoła skórki nie wysuszyło. Mnie tak kiedyż kuku plasterki zrobiły 🙁 Nic tylko z domu nie wychodzić 🙁
27 kwietnia 2009 at 13:03nie słyszałam nigdy o tej mażci… ile kosztuje? dostępna w aptece?
27 kwietnia 2009 at 16:37też nie słyszałam o tej mażci co ma w składzie? to dziwne że mażć ci wystarczyła a często masz opryszczke?
29 kwietnia 2009 at 12:15poczytałam z ciekawożci w necie i to mażć na bazie melisy, niby ma działanie przeciwwirusowe, leczy się nią opryszczkę i półpażca…
Myżlicie, że można wyleczyć wirusa ziółkami?30 kwietnia 2009 at 20:18[usunięto_link] wrote:
Myżlicie, że można wyleczyć wirusa ziółkami?
Wyleczyć myżlę, że nie. Ale możliwe, że ziółka pomogą troszkę złagodzić jej przebieg 🙂
30 kwietnia 2009 at 22:51Ja używałam różnych żrodków. Mój brat też. Nic niepomaga na objawy, czyli wypryski. Mażć vratizolin zmniejsza ból i swędzenie, ale ostatnio użyłam plastrów compeed i muszę powiedzieć, że użmierzają ból, a w dodatku dobrze przyklejone całkiem dobrze maskują opryszczkę. Polecam.
- AutorOdp.