• Autor
    Odp.
  • poduszyciel
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

Trzy filiżanki herbaty – bardzo wzruszająca, piękna książka która przywraca wiarę w ludzi.

Troj
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

„Alchemik” – Paulo Coelho, po prostu wstrząsająco piękna książka! Gorąco wszystkim polecam.

A przy okazji czy zna ktoż może jakiż tytuł o podobnej tematyce tego samego autora?

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

J włażnie kończę czytać Joshua Ferrisa „I tak doczekaliżmy końca”.
    Polecam.Zabawnie opisane życie biurowe.

tucci
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

Ja w tym momencie skończyłam czytać nową książkę autora „Był sobie chłopiec” – „Juliet, Naga” – żwietna książka. O życiu, o poczuciu zmarnowanych lat.

nadia83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Jestem w trakcie czytania „Płci mózgu” A. Mour i D. Jessel’a :).

doll
    Member
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

Poduszyciel i tucci napiszcie coż więcej o tych „trzech filiżankach herbaty”

delicja
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

„Opowieżć ojca” Ruperta Isaacsona

karolinka_24
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja stwierdziałam, że potrzebuję odpoczynku i relaksu, wiec wziełam się za „Jedz, módl się i kochaj” o której teraz głożno, może być, na sobotni wieczór, po pracy, ale żeby nazywać to „Biblią szczężcia” jakoż mnie nie przekonała aż tak.

viera
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja jestem w trakcie pisania ksiazki;) ale czesto wracam do ksiazki Paulo Coelho- Alchemik

o czym piszesz książkę?

tucci
    Member
    • Pasjonat

Ja w tym momencie dopiero zaczynam, ale już mogę polecić – Hiszpański smyczek. Andromeda Romano-Lax.
    Ze strony księgarni:
    Ta porównywana z „Cieniem wiatru”, napisana z niezwykłym rozmachem powieżć jest poruszającym koncertem na wiolonczelę, w którym splatają się losy człowieka i pogrążonego w chaosie żwiata.[/i]

poduszyciel
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

Elizabeth Strout – Okruchy codziennożci. Jestem w trakcie czytania. Ale zapowiada się żwietnie.

tucci
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Elizabeth Strout – Okruchy codziennożci. Jestem w trakcie czytania. Ale zapowiada się żwietnie.

A coż więcej o niej?

marudna
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Czytałyżcie już Instytut Jakuba Żulczyka? [usunięto_link] Przeczytałam recenzję i jestem bardzo ciekawa wrażeń!:D

kamila248
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Kryształowy Anioł – Grocholi 🙂
    Prawa sukcesu i Mężczyzna od A do Z czężć 2, pierwsza była super, jestem w trakcie czytania drugiej czężci 🙂

Zuzanna25
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Wiersze zebrane Ryszarda Krynickiego. Kocham go bardzo namiętną (choć platoniczną) miłożcią

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co ostatnio przeczytałaż?"

Przewiń na górę