- AutorOdp.
- 27 lutego 2008 at 17:08
a ja jestem włażnie po lekturze przejmującej ale pięknej i dającej do myżlenia ksiażki:
tytuł : „Złodziejka Książek” autor Markusa Zusaknaprawdę polecam! jeżli oczekujecie od ksiązki emocji.
27 lutego 2008 at 17:41ja czytałam ostatnio „zakochany duch” Jonathan Carroll
oraz „księga rzeczy utraconych” John Connolly
jeżli ktoż lubi opowieżci w stylu Narni, to polecam „księgę…”teraz przymierzam się do „księgi imion” tylko czasu brak:(
27 lutego 2008 at 21:53„jedwab” kajdańskich.
takie tam historyczne dyrdymałki…
ale ja lubię i już…28 lutego 2008 at 14:59Jetsem w trakcie „Zwrotnika nocy” Michaela Grubera.świetna książka,czytam ją już drug raz 🙂
28 lutego 2008 at 19:05[usunięto_link] wrote:
„jedwab” kajdańskich.
takie tam historyczne dyrdymałki…
ale ja lubię i już…czy chodzi o „Jedwab: Szlakami dżonek i karawan”? czyli sie podobało?
powinna tez cie zainteresowac tez pozycja Markusa Zusaka, jesli lubisz historyczne tło.29 lutego 2008 at 19:41mówisz pewnie o złodziejce książek?
może niedługo…obecnie młodszy brat podsunął mi rzeczpospolitą przenajżwiętszą piekary i jak na razie jestem… heh… 😕 cóż, nie przeczytałam jeszcze do końca, to się nie wypowiem… ale entuzjazmem nie pałam…
29 lutego 2008 at 21:15to ja czekam na rekomendację, ja też przed koncem niegdy się nie wypowiadam.
swoją drogą powinna być na tym forum zakładka dla ksiązek i różne tematyczne poddzialy, jest duzo ksiażek o których warto dyskutować.14 marca 2008 at 11:36nie będzie rekomendacji… 😉 nie podoba mi się książka, nie przebrnę przez nią…nie będę się męczyć… a męczylam się z każdym słowem, czytając o polsce zinwigilowanej w wersji rydzykowej (tak ja to zrozumiałam), panu Dymale, donosach, itp. itd. szczerze, nie wiem czy cała książka jest o tym. po prostu nie chcę jej czytać.
rozumiem, że to mialo być tak w żartach, przerysowanie obecnej sytuacji i tego co by było gdyby… i że może pan piekara miał coż ważnego do przekazania… 🙄 do mnie to nie przemawia…
czytam sobie teraz strażników apokalipsy…
17 marca 2008 at 17:17Ostatnio „Inny świat”Gustawa Herlinga-Grudzińskiego,
aktualnie „Cień Wiatru” Carlosa Ruiza Zafona (bardzo przyjemnie sie czyta)
24 marca 2008 at 15:07teraz kapuscinskiego: „cesarz”
26 marca 2008 at 08:07„szkieletowa załoga” kinga… tak na odmóżdżenie… 😉
26 marca 2008 at 08:20Ja wczoraj wieczorem skonczylam „dziewczyna z piwnicy” historia Natashy Kampush wiezionej 8 lat w piwnicy.
Dzis ide do ksiegarni po jakas nowa ksiazke:P26 marca 2008 at 08:23a ja i tak zawsze będę uwielbiać „Syzyfowe prace”
28 marca 2008 at 19:06W trakcie „Miasteczko Salem” Stephen King
7 kwietnia 2008 at 02:16A ja włażnie skończyłam trylogię Maxim’a Chattam’a 🙂
'Otchłań zła’
'W ciemnożciach strachu’
'Diabelskie zaklęcia’Mrożące krew w żyłach, ale warte przeczytania.
- AutorOdp.