• Autor
    Odp.
  • anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

jesli chodzi o stronke i logo play jest ok ale bez rewelacji..moze jakis propozycje z czym sie wam kojarzy to logo?
    i nie rozumiem do konca dlaczego caly czas ich kolorem byl zielony i nagle logo jest fioletowe?
    wejdzie sobie na ta stronke troszeczke obciachu nie zaszkodzi
    [usunięto_link]
    😆

anek
    Member
    • Zapaleniec

a tutaj obejrzycie sobie super komiks
    [usunięto_link]
    kolega ma talent

manolo
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec
    anek wrote:
    jesli chodzi o stronke i logo play jest ok ale bez rewelacji..moze jakis propozycje z czym sie wam kojarzy to logo?
    i nie rozumiem do konca dlaczego caly czas ich kolorem byl zielony i nagle logo jest fioletowe?
    wejdzie sobie na ta stronke troszeczke obciachu nie zaszkodzi
    [usunięto_link]
    😆

dobre pytanie z tym logiem – w sumie zieleń mi się podoba…z drugiej strony kojarzyć się z plusem może 😉 ale to chyba nie o to tu chodziło 😀

bulka
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

w zasadzie fiolet jest oryginalny i nie byl raczej medialny do tej pory.
    co do portalu nadchodzi zblizaja sie walentynki, ciekawe jaki bedzie nast konkurs;)

anek
    Member
    • Zapaleniec

pewnie jakis przeslodzony:)jak przystalo na to swieto!w nast tygodni bedzie duzo slodkich zdjec przepelnionych miloscia na portalu:)ale jak narazie tydzien obciachu zobaczcie sobie ta fotke
    [usunięto_link]

anek
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link]
    polecam obejrzenie fotek na blogu kolegi z 06.02.07 rewelacja ja pierwszy raz widzialam takie grafiti jesli tak to mozna nazwac:)

anek
    Member
    • Zapaleniec

jest nowy komiks!!!!!
    [usunięto_link]

manolo
    Member
    • Bywalec

blog faktycznie niezły, to znaczy zdjęcia na blogu 😉 swoją drogą w zeszłe lato widziałem taki rysunek, była to reklama bodajże gumy winterfresh ale mimo wszystko patrząc na to pod włażciwym kątem robiło to wrażenie 😉

korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

He he, super blog 😉

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

kolejny bardzo ciekawy konkurs na portalu, a w zasadzie dwa…pierwszy nan najlepszy anons matrymonialny, a drugi na lip sync:)jest duże pole do popisu…

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Ten komiks jest po prostu najlepszy 🙂 Miszczowy wręcz 😀

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Manolo, to myżl myżl 🙂 Może wygrasz imprezę organizowaną specjalnie dla Ciebie i Twoich znajomych 😉

manolo
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link]”]Manolo, to myżl myżl wrote:</em/

póki co moje myżlenie opiera się na tym jak kumpla namówić na coż takiego 😉 tylko żeby coż takiego nie chodziło za nami przez całe życie 😀 😀

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Teraz jest już nowy konkurs- na twórczożć offową 🙂 Spore pole do popisu dla kreatywnych 🙂

manolo
    Member
    • Bywalec

lips sync był i sobie poszedł no i nic nie nagrałem, a tyle marudziłem 😉 a wy jak? z jakimiż sukcesami? żpiewaliżcie coż? – czy może już się przymierzacie do krótkiego filmu? 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " …. co to?"

Przewiń na górę