- AutorOdp.
- 5 lutego 2007 at 19:07
jesli chodzi o stronke i logo play jest ok ale bez rewelacji..moze jakis propozycje z czym sie wam kojarzy to logo?
i nie rozumiem do konca dlaczego caly czas ich kolorem byl zielony i nagle logo jest fioletowe?
wejdzie sobie na ta stronke troszeczke obciachu nie zaszkodzi
[usunięto_link]
😆5 lutego 2007 at 19:09a tutaj obejrzycie sobie super komiks
[usunięto_link]
kolega ma talent5 lutego 2007 at 22:46anek wrote:jesli chodzi o stronke i logo play jest ok ale bez rewelacji..moze jakis propozycje z czym sie wam kojarzy to logo?
i nie rozumiem do konca dlaczego caly czas ich kolorem byl zielony i nagle logo jest fioletowe?
wejdzie sobie na ta stronke troszeczke obciachu nie zaszkodzi
[usunięto_link]
😆dobre pytanie z tym logiem – w sumie zieleń mi się podoba…z drugiej strony kojarzyć się z plusem może 😉 ale to chyba nie o to tu chodziło 😀
6 lutego 2007 at 17:35w zasadzie fiolet jest oryginalny i nie byl raczej medialny do tej pory.
co do portalu nadchodzi zblizaja sie walentynki, ciekawe jaki bedzie nast konkurs;)6 lutego 2007 at 20:12pewnie jakis przeslodzony:)jak przystalo na to swieto!w nast tygodni bedzie duzo slodkich zdjec przepelnionych miloscia na portalu:)ale jak narazie tydzien obciachu zobaczcie sobie ta fotke
[usunięto_link]8 lutego 2007 at 19:34[usunięto_link]
polecam obejrzenie fotek na blogu kolegi z 06.02.07 rewelacja ja pierwszy raz widzialam takie grafiti jesli tak to mozna nazwac:)9 lutego 2007 at 20:04jest nowy komiks!!!!!
[usunięto_link]9 lutego 2007 at 20:20blog faktycznie niezły, to znaczy zdjęcia na blogu 😉 swoją drogą w zeszłe lato widziałem taki rysunek, była to reklama bodajże gumy winterfresh ale mimo wszystko patrząc na to pod włażciwym kątem robiło to wrażenie 😉
11 lutego 2007 at 19:18He he, super blog 😉
12 lutego 2007 at 13:24kolejny bardzo ciekawy konkurs na portalu, a w zasadzie dwa…pierwszy nan najlepszy anons matrymonialny, a drugi na lip sync:)jest duże pole do popisu…
12 lutego 2007 at 20:25Ten komiks jest po prostu najlepszy 🙂 Miszczowy wręcz 😀
13 lutego 2007 at 19:30Manolo, to myżl myżl 🙂 Może wygrasz imprezę organizowaną specjalnie dla Ciebie i Twoich znajomych 😉
14 lutego 2007 at 23:19[usunięto_link]”]Manolo, to myżl myżl
póki co moje myżlenie opiera się na tym jak kumpla namówić na coż takiego 😉 tylko żeby coż takiego nie chodziło za nami przez całe życie 😀 😀
17 lutego 2007 at 09:26Teraz jest już nowy konkurs- na twórczożć offową 🙂 Spore pole do popisu dla kreatywnych 🙂
18 lutego 2007 at 05:27lips sync był i sobie poszedł no i nic nie nagrałem, a tyle marudziłem 😉 a wy jak? z jakimiż sukcesami? żpiewaliżcie coż? – czy może już się przymierzacie do krótkiego filmu? 😉
- AutorOdp.