- Ten temat ma 167 odpowiedzi, 32 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 6 miesięcy temu przez
esteraestera.
- AutorWpisy
- 8 stycznia 2008 o 10:44 #100576
Ludzie ej, nawet jesli by nie chciała pomóc to nie napisała nic obraźliwego ani złego, żeby po niej jeździć!!!!!!
8 stycznia 2008 o 11:12 #100577pokahontaz prosze cie nie pisz w liczbiemnogiej ja tej dziewczynie nie mam zamiaru pomagac za jej obrazliwy ton itd , a powiedzenie o kims ze jest wyrachowany(powtarzam sie kolejny raz) wcale nie trzeba byc doswiadczonym psychologiem- to zauwazy kazdy i zadna psychoanaliza nie wchodzila tu w gre!
parvati- radzilabym ci skonczyc swoje obrazliwe teksty skierowane do mnie – radze ci dobrze
ps watpie zeby ona byla szczesliwa(tak na marginesie).8 stycznia 2008 o 11:15 #100578@Jovita wrote:
pokahontaz prosze cie nie pisz w liczbiemnogiej ja tej dziewczynie nie mam zamiaru pomagac za jej obrazliwy ton itd , a powiedzenie o kims ze jest wyrachowany(powtarzam sie kolejny raz) wcale nie trzeba byc doswiadczonym psychologiem- to zauwazy kazdy i zadna psychoanaliza nie wchodzila tu w gre!
parvati- radzilabym ci skonczyc swoje obrazliwe teksty skierowane do mnie – radze ci dobrze
ps watpie zeby ona byla szczesliwa(tak na marginesie).taaa…napisalas tez, ze wspolczujesz mi, bo mnama trzyma mnie przy nodze jak pieska, tylko dlatego, ze lubi opere…
czy komus jeszcze to, ze czyjas matka chodzi do opery, wystarczy, zeby wyciagnac takie wnioski?
tylko tobie. dlaczego? no coz…EZO TV.nawet w zaczytowanym przeze mnie poscie piszesz, ze watpisz, zebym byla szczesliwa. na jakiej podstawie?
ps. to, ze ktos lubi sie dobrze ubrac, ma na to pieniadze i ogolnie dobrze sobie radzi w zyciu, nie oznacza, ze jest wyrachowany. raczej, ze ma glowe na karku.
8 stycznia 2008 o 11:20 #100579parvati i znowu wyolbrzymiasz juz nie powiem cos ty pisala na moj temat ojj szkoda z toba prowadzic dyskusje bo nic nie rozumiesz.
czy na tym forum istnieja moderatorzy? czy moga oni zrobic porzadek ?
8 stycznia 2008 o 11:44 #100580nie wyolbrzymiam. DOKLADNIE cie cytuje.
8 stycznia 2008 o 11:55 #100581@Jovita wrote:
parvati i znowu wyolbrzymiasz juz nie powiem cos ty pisala na moj temat ojj szkoda z toba prowadzic dyskusje bo nic nie rozumiesz.
dziewczyny zacznijcie wiec pisać w „cudzysłowu ” bo koleżanka najwyraźniej za bardzo się wczuwa …
8 stycznia 2008 o 11:56 #100582@seqoya wrote:
@Jovita wrote:
parvati i znowu wyolbrzymiasz juz nie powiem cos ty pisala na moj temat ojj szkoda z toba prowadzic dyskusje bo nic nie rozumiesz.
dziewczyny zacznijcie wiec pisać w „cudzysłowu ” bo koleżanka najwyraźniej za bardzo się wczówa …
wczÓwa?
czój czój czówaj:)))))))))))
kup sobie slownik zamiast stanika:)))))))
sa w empiku:))))))))))))))))8 stycznia 2008 o 12:01 #100583popatrz na swoje błędy na forum…
jak piszesz to chyba również często nie zastanawiasz się na pisownią 😀8 stycznia 2008 o 12:04 #100584Problemów z ortografią to ja u Parvati nie zauważyłam, potrafi poprawnie pisać, to jej trzeba przyznać. 😉
A rażące błędy ort. zauważam, bo jak się na jakiż natknę to aż mnie oczy bolą. 8)
8 stycznia 2008 o 12:08 #100585nie chodzi mi o ortografię… 😉
jak na razie zamało przeczytałam by doszukiwać się i tych błędów…8 stycznia 2008 o 12:32 #100586Parvati głównie nie pisze ó,ż,ą,ć itd..
8 stycznia 2008 o 14:47 #100587@Jovita wrote:
a powiedzenie o kims ze jest wyrachowany(powtarzam sie kolejny raz) wcale nie trzeba byc doswiadczonym psychologiem- to zauwazy kazdy i zadna psychoanaliza nie wchodzila tu w gre!
Z tego co mi wiadomo „wyrachowany” jest ten, kto dba jedynie o własny interes a w życiu kieruje się wyłącznie chęcią wyciągnięcia osobistych korzyżci, zgodnie z zasadą „po trupach do celu”.
Jakie osobiste korzyżci może wyciągnąć osoba udzielająca się w forumowych dyskusjach.. ❓
Używanie okreżlenia „wyrachowany” w stosunku do osoby, o której (realnym) życiu nie wiem nic ponad to co sama nam powiedziała wydaje mi się.. rozbuchane. 🙄8 stycznia 2008 o 15:02 #100588@Myszka19 wrote:
Parvati głównie nie pisze ó,ż,ą,ć itd..
Ja tez nie pisze,ale to dlatego,ze nie mam polskich znakow na klawiaturze.
Ale chyba to nie przestepstwo..zeby odrazu wytykac,chyba nie trudno sie domyslic co jest napisane..bez przesady.. 🙄8 stycznia 2008 o 15:04 #100589:haha: dajecie popalic…. ja zapytalam o piosenke a tu… jej.. ehh kobiety kobiety, moze niech ta laska mowi sobie co cche widocznie specjalnie was prowokuje.. zreszta troche… kpi z kazdego kto proboje by mily…..taka ma osobowosc a wy dziewczyny nie musice na nia zwracac uwagi…..pozdrawiam;)
8 stycznia 2008 o 15:14 #100590Dobra Kobitki – wystarczy – 10 stron dyskusji o niczym – szkoda miejsca na serwerze. Mógłby być już zamiast tego nowy dział. 🙄
Co do piosenki – jest mi ona całkowicie obojętna – komu się podoba – niech słucha na zdrowie 😉P.S. Iga – ładne te „Twoje” skarpetki 😀
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.