• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

😕
    I.

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

😕
    I.

parvati
    Member
    • Guru

dla mnie inteligent to snob? eee czemu?

szczerze…nie zadaje sie z glabami, bo mnie nudza. moi znajomi to bardzo inteligentni ludzie…i nie sa ani snobami…ani tym drugim.

nie znasz mojej rodziny, wiec daruj sobie tego typu zalosne wycieczki. moi rodzice sa bardzo dumni ze wszystkich swoich dzieci. maja z czego.

pokahontaz
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

😕
    I.

parvati
    Member
    • Guru

taaa…

wybacz, ale nie bede sie z toba klocic.

Jovita
    Member
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

powiem ci jedno parvati – kazdy inteligentny czlowiek NIGDY nie powie o sobie ze jest inteligentny-porazka!
    nawet jakbys wszystkie rozumy pozjadala to nikt nie bedzie mial dla ciebie szacunkunku bo jestes pusta i wyrachowana.

parvati
    Member
    • Guru

chyba nie znasz zbyt wielu inteligentnych ludzi…

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

chyba nie znasz zbyt wielu inteligentnych ludzi…

co ty mozesz o niej wiedziec? nic. Wiecej lepiej zamilcz i pilnuj swojego zycia, a nie wyrokuj o tym co inni maja/znaja/wiedza.

Ania_
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

nie wiem, co mam odpisac…

rece opadaja. jak mozna az w takim stopniu nie rozumiec tego, co sie czyta?!!!
    ja ani slowem nie wspomnialam o twoich rodzicach…

Masz bardzo krotka pamiec 😉 chodzi mi o całkiem inny temat w ktorym poruszylas jakich to ja mam okropnych rodzicow (gdzie wykazałas się brakiem klasy i kultury), nie mowie tutaj o tej piosence, a o tym co wspomnialas w innym temacie…

[usunięto_link] wrote:

inny czasem znaczy gorszy.
    poza tym…ja nic nie mam do cwierc inteligentow, ktorzy sluchaja techniawki czy disco polo. oni oglupiaja sie jeszcze bardziej. nie ja.

Hmm…. zachwalasz swoja mame i opere.. fakt muzyka z całkiem innej półki, ale nie wyobrazam sobie zeby sie przy niej bawic na dyskotece… od tego jest np. techno… i co mam uwazac wszystkich ludzi sluchajacych tej muzyki za mało inteligetnych ? 😉

Zielonooka
    Member
    • Guru

Wiesz Aniu, to są stereotypy, a dla mnie człowiek, który posługuje się nimi nie chce pomyżleć samodzielnie,woli pójżć na łatwiznę, wiec jest leniwy.

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

nie wiem, co mam odpisac…

rece opadaja. jak mozna az w takim stopniu nie rozumiec tego, co sie czyta?!!!
    ja ani slowem nie wspomnialam o twoich rodzicach…

Masz bardzo krotka pamiec 😉 chodzi mi o całkiem inny temat w ktorym poruszylas jakich to ja mam okropnych rodzicow (gdzie wykazałas się brakiem klasy i kultury), nie mowie tutaj o tej piosence, a o tym co wspomnialas w innym temacie… )

cytat…zacytuj, podaj linka…

bo ja nie pisze zle o ludziach, ktorych nie znam i ktorzy mnie nie obchodza.

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

ja uwazam ze najlepsze piosenki na wesele to sa wlasnie disco polo nie wyobrazam sobie wesela z opera lol

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Ale sie goraco zrobilo…”Cudownych rodzicow mam..lalala”..

DZIEWCZYNY OPANUJCIE SIE!! Po co te ataki na siebie..(?)

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:</em/

Ale sie goraco zrobilo…”Cudownych rodzicow mam..lalala”..

DZIEWCZYNY OPANUJCIE SIE!! Po co te ataki na siebie..(?)

bo dlaczego ktoż ma atakować nas zupełnie bez powodu? Myżlę, że moderator powinien interweniować w takich tematach.

aszita
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

:haha:… nieno dziewczyny jestescie niezle naprawde ale slusznie ne ozna dac sie zgadac komus…. parwati odpusc sobie ,widze ze jestes samotna oaoba i hie masz zbyt wilu znajomy… skoro ciagle tu siedziesz…. poza tym nie szukaj akceptacji zy zrozumienia poparzez przewyzszanie sie,chamstwem nie zdobedziesz uznania…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " cudownych rodzicow mam…"

Przewiń na górę