- AutorOdp.
- 25 listopada 2009 at 12:08
@zasadniczy wrote:
Co do swetrów to często są one po prostu nietrwałe i szybko się rozciągają i szkoda więc dodatkowo inwestować pieniądze w ubranie, które szybko straci swoją użytecznożć
Mogę to tylko skomentować tak… Zależy jaki sweter i z jakiego materiału. Mam takie swetry, które od 3 lat są w takim samym stanie jak podczas zakupy. Trzymają rozmiar etc.
25 listopada 2009 at 16:36Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
No to pewnie takie za 500 zł 😛
Pomijając nawet sprawy trwałożci i podobne rzeczy to ja w swetrze po prostu wyglądam jak grzeczny student, jak kujon, taka ciapa – jak typowy prawiczek. Wtedy to owo prawictwo widać u mnie po oczach25 listopada 2009 at 17:27Tak, bo lepiej nosić brudne gacie z krokiem w kolanach, peta w rece, w drugiej puszkę z tanim piwem, kląć i żmierdzieć fajami. Wtedy będziesz sexy 😆
Ale ok. Już kiedyż pisałam, że każdy ubiera się po swojemu i w sumie mam to gdzież, co kto nosi. Może akurat trafisz na taką, co będzie lubiła dresiarski styl 🙂
A odpowiadając na pytanie. Bogaty wizerunek ma pozytywne znaczenie o ile nie jest przesadzony i sztuczny. Dyskretne noszenie eleganckiego zegarka, pachnięcie drogimi perfumami, czy np elegancki porządny garnitur wyglądają fajnie. Bluzeczki z oczojebnym napisem „CHANEL”, paradowanie z metkami na wierzchu czy opowiadanie na prawo i lewo o swojej „KASIE” to wieżniactwo.
25 listopada 2009 at 21:32[usunięto_link] wrote:
A odpowiadając na pytanie. Bogaty wizerunek ma pozytywne znaczenie o ile nie jest przesadzony i sztuczny. Dyskretne noszenie eleganckiego zegarka, pachnięcie drogimi perfumami, czy np elegancki porządny garnitur wyglądają fajnie. Bluzeczki z oczojebnym napisem „CHANEL”, paradowanie z metkami na wierzchu czy opowiadanie na prawo i lewo o swojej „KASIE” to wieżniactwo.
Zgadzam się z tym twierdzeniem…Jeżli do tego ten pozytywny „bogaty wizerunek ” idzie w parze z inteligencją ,to ma u mnie szanse…
„Negatywny” mnie rozżmiesza 😀
25 listopada 2009 at 22:21Anonymous
- Maniak
Ja tam póki co na wyjżcia na imprezy i spotkania ze znajomymi ubieram się bardzo młodzieżowo, na ewentualne randki też tak chodziłem kiedyż (teraz już nie, bo z dziewczynami się już nie umawiam) i czasem się czuję wręcz coraz młodziej, tylko niestety włosów na głowie coraz mniej…
25 listopada 2009 at 23:25@zasadniczy wrote:
Ja tam póki co na wyjżcia na imprezy i spotkania ze znajomymi ubieram się bardzo młodzieżowo, na ewentualne randki też tak chodziłem kiedyż (teraz już nie, bo z dziewczynami się już nie umawiam) i czasem się czuję wręcz coraz młodziej, tylko niestety włosów na głowie coraz mniej…
brawo, Zasadniczy, wyraźnie robisz postępy, Kochany! 😆
a ja tam, wiesz lubię, gdy nmi gada, gada i gada… ależ to kobiece – nie sądzisz? 😀
PS. znaczyyy… fajnie czasem dopasować się do dziewczyny-kobiety – wiesz, mają swoją magię i już na damsko-męskie spotkania… w razie czego skorygujemy je, co o tym sadzisz, Zasad!? 😉
26 listopada 2009 at 16:51Anonymous
- Maniak
Bardzo dobra opcja, niech one ubierają się pod nas i zakładają bluzy z kapturami 😈
19 marca 2010 at 23:58@zasadniczy wrote:
Bardzo dobra opcja, niech one ubierają się pod nas i zakładają bluzy z kapturami 😈
łeł tam niekoniecznie! 😀 mogą nam i coż 'nagiego’ czasem pokazać 😆
2 maja 2010 at 22:50@zasadniczy wrote:
😈
26 października 2010 at 17:00Jeżli mężczyzna ma dobry samochód i jest dobrze ubrany to żwiadczy o nim tylko dobrze, jeżli jeszcze miałby coż więcej do powiedzenia byłoby genialnie 😉
Ogólny zarys projektu nie żwiadczy o jego końcowym efekcie 😉18 listopada 2010 at 17:04A jak kobieta by miała auto, nie miała mani na punkcie wydawania pieniędzy i przy tym miała coż do powiedzenia było by genialnie 😉
23 listopada 2010 at 20:23„No nie wiem czy to dobrze o nim żwiadczy. Wydaje mi się, że kolejnożć powinna być inna,”
Dobrze wiedzieć,że są tacy ludzie 😉
23 listopada 2010 at 20:58Mówi się: „nie szata zdobi człowieka” jeżli już hehe 😀
Co do kasy jasne,ale uważam ,że jeżli ktoż ją wymaga od partnera sam ją też powinien posiadać.
24 listopada 2010 at 03:04O przepraszam chodziło mi ,że jeżli ktoż wchodzi w związek i wymaga od partnera kasy to sam powinien ją mięć :). Ja jestem za tym,że każdy trzyma swoją kasę i składają się razem na rachunki, ewentualnie jakież zaplanowane rzeczy itp.
27 listopada 2010 at 12:37Bogaty wizerunek nie kojarzy mi się dobrze, to jak mieć wypisane na czole: mam kase – laski na mnie lecą- bez komentarza.
- AutorOdp.