czy torebka jest najlepszą przyjaciółką kobiety?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 245 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Ejoanna_pl
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja mam bardzo podobnie,uważam że torebka to nasz atrybut,więc czemu z tego nie korzystać? Ostatnio wpadł mi w oko brązowy kolor 🙂

Panienka2
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Brązowa też jest fajny kolor,ale czarna do wszystkiego pasuje. A tak a propos,ta moja przyjaciółka lubi mi nieraz płatać figle.Zawsze jak szukam kluczy do mieszkania,za chiny ich znaleźć nie mogę.Gdzież się zawsze zaplątają wżród innych potrzebnych nam drobiazgów. 😆 😀

Ejoanna_pl
    Członek
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Racja,z tymi kluczami czy ogólnie mniejszymi rzeczami często bywa problem w dużych torebkach,dlatego warto spojrzeć na to pod kątem praktycznożci. Szukajmy torebek z odpowiednimi przegródkami i kieszonkami.

afro_disiac
    Członek
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Chyba nie, bo przyjaciółce się jest wiernym, a torebce nie do końca. I co chwilę nowa:P

Panienka2
    Członek
    • Zapaleniec

Ale jej nie wyrzucamy,tylko czyżcimy i chowamy do szafy. I w razie potrzeby znowu wyciągamy,czyli pamiętamy o niej. 😀

WeselneZaplecze
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 98
    • Zapaleniec

@afro_disiac wrote:

Chyba nie, bo przyjaciółce się jest wiernym, a torebce nie do końca. I co chwilę nowa:P

Dużo prawdy w tym co piszesz jest 😆 Ale co na to poradzić, że zwykle kupując buty trzeba i dopasować do niej torebkę 😛

sawa
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

OJJJ TAAAKK Torebka to NAJLEPSZA PRZYJACIÓŁKA:) Zawsze wszystko najpotrzebniejsze w niej jest:D:D Kosmetyki, papierki wszystko:):D No i Zawsze Wierna.
    Ja mam taka jedna ulubioną zresztą nową z którą pokochałam jak wszystkie inne z tym, ze w tej narescie mam w żrodku porządek;):D

Polecam torebki kuferki ot akie jak moja:):D zreszta w tym sklepie jest ich troche:)
    http://newtimeshop.pl/pl/kuferek-zebra-new-style-london-2012.html

Moja torebka jest niezastąpiona i jedyna w swoim rodzaju i taka przyjaciółke warto mieć hehehe,

sawa
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

@WeselneZaplecze wrote:

@afro_disiac wrote:

Dużo prawdy w tym co piszesz jest 😆 Ale co na to poradzić, że zwykle kupując buty trzeba i dopasować do niej torebkę 😛

Tak to prawda jak i torebka to i buty. Ja ostatnio zwracam bardzo uwage również na taką portfel odpowiadający wzorom torebki. A Wy Drogie Panie??

afro_disiac
    Członek
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Oj chyba muszę iżć po jakąż nową torebunię, bo włażnie wróciłam z obrony. Trzeba sobie zrobić jakiż prezencik za skończenie już trzecich studiów w moim życiu:):)

Inspini
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Pokażcie swoje torebki na Inspini !

krecona30
    Członek
    • Odp.: 16
    • Bywalec

A jak Wam się podoba ta torebka…
    Kupiłam sobie długą wzorzystą spódnicę i zastanawiam się…. chyba stylowo, bo kolorystycznie na pewno;-) będzie pasowała???
    http://www.diversesystem.com/kolekcja-damska/torby-i-plecaki/torby/torba-oroluk.html#czarny

Anka81
    Członek
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

całkiem fajna

Panienka2
    Członek
    • Zapaleniec

Nie w moim stylu,ale całkiem,całkiem. Ja jednak preferuję takie tradycyjne,mogą być duże,ale bez zdobień. tylko torba i uchwyty. Tak już mam. 😀

angelina123
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Tak, tak, tak, torebka jest najlepszą przyjaciółką kobiety 😆 , można zawsze na nią liczyć , jeżli schowa się do niej to co może być potrzebne 😛 Ja lubię torebki prostokątne, nic się w nich nie miesza jak w worku 😛 wszystko na swoim miejscu i szybko można wyciągnąć. Też mam taką jak na obrazku z diverse 😀

Hard
    Członek
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@angelina123 wrote:

Tak, tak, tak, torebka jest najlepszą przyjaciółką kobiety 😆 , można zawsze na nią liczyć , jeżli schowa się do niej to co może być potrzebne 😛 Ja lubię torebki prostokątne, nic się w nich nie miesza jak w worku 😛 wszystko na swoim miejscu i szybko można wyciągnąć. Też mam taką jak na obrazku z diverse 😀

Endżi, jesteż rozkoszna :-

moja Mała też ma fajną torebkę 🙄

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 245 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę