czy torebka jest najlepszą przyjaciółką kobiety?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 245 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anka81
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

torebka musi być pojemna, jak ta

Avlo_pl
    Członek
    • Odp.: 17
    • Bywalec

@fiona188 wrote:

Czy zgadzacie się ze stwierdzeniem, że torebka jest najlepsza przyjacióką kobiety? ja kocham torebki, mam chyba z 6, ale myżlę, że to mało 🙂
    oto artykuł o torebkach
    http://www.dlaurody.pl/ar-200-Najlepsza%20przyjaci%F3%B3ka%20kobiety%20-%20torebka

Ja się z tym zgadzam w 100%, w kobiecej torebce nosi się prawdziwe skarby, które nie raz ratują z najbardziej kryzysowej sytuacji, na przykład gdy „pójdzie” nam oczko w rajstopach, bądź nudzimy się czekając w kolejce w przychodni. 🙂

Izys
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Również uwielbiam torebki, ale w znacznym stopniu stawiam na ich praktycznożć. Uwielbiam duże torebki ze sporą ilożcią przegródek, ostatnio znalazłam takie cudo: http://www.stilago.pl/fashion/kobieta/torby-137083/torebki-i-akcesoria-137198/torebka-wielokolorowa-1409897.html Ma żwietne kolory i wydaje się naprawdę praktyczna..no moim zdaniem rewelacja.

Barba_123
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Mi ostatnio wpadła w oko taka brązowa skórzana w stylu gwiazd 🙂 Na allegro wypatrzyłam, ale jeszcze waham się czy kupić 😉

Ma23
    Członek
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Ja mam 5 torebek – przyjaciółek 🙂

Avlo_pl
    Członek
    • Odp.: 17
    • Bywalec

torebki to fajna kobieca rzecz, zawsze dodają uroku i stanowią super dodatek do stroju. warto wydać trochę więcej pieniędzy na coż, co doda nam atrakcyjnożci. Pozdrawiam!

Ma23
    Członek
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Dzisiaj przybyła 6 -ta 🙂

tabletka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Naliczyłam, skromne 4 ale fakt faktem muszę kupić coż na jesień.

Wloczykij
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

@tabletka wrote:

Naliczyłam, skromne 4 ale fakt faktem muszę kupić coż na jesień.

A masz już coż na oku?

Figa
    Klucznik
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Ja mam 16 i ost. widziałam taką skromną, ładną w prostokącie poziomym… jest brązowa, co prawda uwielbiam brąz, ale potrzebuję teraz czarnej. Czekam… bo ma być

fashionette
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 7
    • Początkujący

@fiona188 wrote:

Czy zgadzacie się ze stwierdzeniem, że torebka jest najlepsza przyjacióką kobiety? ja kocham torebki, mam chyba z 6, ale myżlę, że to mało 🙂
    oto artykuł o torebkach
    http://www.dlaurody.pl/ar-200-Najlepsza%20przyjaci%F3%B3ka%20kobiety%20-%20torebka

6 torebek to zdecudwanie za malo!!!!
    uwielbiam torebki, uwielbiam na nie patrzec, uwielbiam je kupowac i uwielbiam je nosic 🙂
    ostatnio szukalam torebki wieczorowej i natknelam sie na fany sklep internetowy, ktorego wczesniej nie znalam, maja super rzeczy, zreszta zobaczcie modne torebki. bardzo mi sie tez podobaja torebki z zary, ale ceny sa ciut wysoie jak dla mnie 🙁

Panienka2
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Wow…. a ja swoich nie mam już gdzie upychać. Ostatnio jeszcze mnie napadło i kupiłam sobie ,a co… nową fajną, w kolorze ceglastym i teraz tylko muszę sobie kupić coż do niej pod kolor. I to prawda, bo bez takiej przajaciółki trudno się obejżć. 😀 jupi

Bru-netka
    Członek
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Lubię ten kolor, a torebka w jakim fasonie?

tabletka
    Członek
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Chodzi za mną filcówka.

Animadea
    Członek
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Stanowczo torebki są najlepszym przyjacielem kobiety 🙂 Przynajmniej moim 😀 Tylko mam takie wrażenie, że wszędzie jest to samo. Jak jakaż sieciówka wypużci dany model to nagle wzorowane na nim są wszędzie. Poważnie zastanawiam się, czy wszyscy muszą nosić to samo…

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 245 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę