czy torebka jest najlepszą przyjaciółką kobiety?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 245 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Zabka_Mala84
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

mi kiedyż wydawało się, że torba wcale nie jest taka istotna, miałam 1 czy 2 i wystarczało, w ogóle dożć poźno zaczęłam nosic torebki, często do szkoły brałam po prostu plecak, a teraz uwierzyć nie mogę, że z czymż takim na placach mogłam chodzić!!!
    Obecnie żrednio raz na pół roku moja kolekcja powiększa się o nową torebkę i życia sobie bez nich nie wyobrażam:)
    ile mam? nie wiem dokładnie, ponad 10 na pewno 🙂

conis
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Nie wyobrażam się, że mogłabym gdzież wyjżć bez torebki. Jestem zwolenniczką kupowania rzadziej, ale za to modeli wysokiej jakożci. Ostatnio odkryłam polskiego producenta torebek, ma całkiem niezłe projekty skórzanych eleganckich torebek. Mam swojego faworyta na jesień 2010: http://sklep.wukador.pl/image_func.php?img=gfx/3e8ee924019b50070e5964c6f60f9f85.jpg&lang=pl&prod_id=173

witamina
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Polecam galerię internetową, którą mam w podpisie 🙂

Autorskie torebki rulezzzzzzzz

carriebradshaw
    Członek
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Moim zdaniem buty. Im jest ich więcej i im bardziej się od siebie różnią, tym lepiej bo więcej można zrobić kompletów, na każdą okazję. Poza tym tak naprawdę to buty 'robią’ strój. Ale torebka jest nie mniej ważna z drugiej strony. Ale jednak to butów mam więcej w swojej szafie.

Anka81
    Członek
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

a kiedyż to jeszcze kapelusze sie liczyły:)

viera
    Członek
    • Odp.: 45
    • Bywalec

tak, torebki to są nasze przyjaciółki i w jakimż sensie są atrybutem kobiecożci
    Uwielbiam kupować torebki, zaraz po butach.

aluta
    Członek
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

ja torebkę mama zawsze przy sobie, jak wam się podoba ta http://www.tanisport.pl/reebok/Torba_Reebok_BWY8160A1_Newport_Classic/Product.aspx uważam, że jest bardzo ładna i oryginalna. Można z nią jechać w podróż, iżć na siłownie, ale również na uczelnię. Jeżeli ktoż lubi kolory to ją tez polubi. Ja osobiżcie najlepiej czuję się z takim sportowym designem.

rose
    Członek
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Torebka jest przyjaciółką kobiety-bez wątpienia. Po pierwsze kobieta trzyma w niej prawie wszystko co jej potrzebne do szczężcia ;), po drugie-bardzo często dodaje pewnożci siebie oraz poprawia stylizację:) Ja uwielbiam łączyć kolor torebki z kolorem rajstop. Tworzą wtedy razem zintegrowaną całożć dając bardzo pozytywny efekt 🙂

Gusia3D
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Zależy jaka torebka! Jeżli mówimy o wielkim, modnym teraz worze, gdzie nie można nic znaleźć i za każdym razem gdy trzeba coż wyjąć musimy się bawić w „losowanie”, to jest to wróg nr 1! Kategorycznie! Natomiast z tym modelem Giovani z kryształami Svarovskiego http://portfelik.pl/galanteria_i_dodatki/portfel_giovani_cv_280 można się przyjaźnić!

lasiczka
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

torebka moze nie ale to co jest wewnatrz na pewno 🙂

jagoda4
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Dokładnie Gosia 3d:) Mam taką dużą torbę i parę razy miała już chęć szukając kluczy wyrzucić wszystko przed drzwiami:)Ale nie lubię małych toreb.

http://antytarot.blogspot.com/

Modna24
    Członek
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Zdecydowanie torebka to najlepsza przyjaciółka kobiety:). Ja z moją nigdy nie rozstaję się (mam 4 torebki, kolekcja niewielka ale bardzo trafiona). W torebce mam dosłownie „wszystko” czego potrzebuję do szczężcia jak to napisała moja przedmówczyni. Oczywiżcie żeby to wszystko pomieżcić, moje torebki są sporych rozmiarów i jednoczeżnie sporo ważą (razem z wypełnieniem 😉 ). Czasem zdarza mi się że nie potrafię czegoż w niej znaleźć i też mam ochotę wyrzucić całą zawartożć torebki na zewnątrz 🙂 ale w gruncie rzeczy i tak je uwielbiam.

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

żwietna ta torba na zdjęcia, jaki to materiał?
    Lubię duże torby, małe noszę tylko na imprezy, wtedy wystarczy, ze zmieżci się portfel, telefon i błyszczyk do ust 😉 na co dzień zdecydowanie wielkie torby rządzą 😉

damnatia
    Członek
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Moją przyjaciółką jest raczej plecak 😀
    Bo torebki wszystkie były dla mnie za małe, a plecak jest w sam raz 🙂

milla
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Ja lubię duże torebki:D Dużo się mieżci 🙂 i jestem z nich zadowolona;) bez torebki nie ruszam się z domu 😀 czuje się tak kobieco z torebką 😆 nigdy nie przestane nosić torebek:) ale zdecydowanie musi być duża 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 245 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę