- Ten temat ma 244 odpowiedzi, 7 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 5 lat, 7 miesięcy temu przez
PaulinaMich.
- AutorWpisy
- 2 lutego 2011 o 16:48 #98287
Ja dobieram sobie przyjaciół PARAMI 🙂 A mianowicie buty nawet kosztem torebki 🙂
8 lutego 2011 o 17:23 #98289torba i buty zdecydowanie razem – staram się zawsze do danej pary dopasować torbę, z tym że raczej wszystkie są ogromne
19 lutego 2011 o 17:46 #98291Anka81 wrote:torba i buty zdecydowanie razem – staram się zawsze do danej pary dopasować torbę, z tym że raczej wszystkie są ogromnezasada ze torebka musi pasowac do butow juz dawno przestala obowiazywac w modzie 😉
ja jestem wielka fanka torebek – kupuje conajmniej jedna na pol roku. Zauwazylam ze to jest okres po jakim dana torebka mi sie nudzi…. Mam kilkanascie jesli nie kilkadziesiat torebek ( moj maz kompletnei tego nie rozumie hehe, podobnie jak zamilowania do butow) i zawsze w kazdym sklepie gdzie takowe sa ogladam… U mnei to jest tak ze potrafie godzinami ogladac, isc kilka razy do sklepu ale jak cos wpadnie mi w oko – biore i juz.19 lutego 2011 o 17:46 #98292Anka81 wrote:torba i buty zdecydowanie razem – staram się zawsze do danej pary dopasować torbę, z tym że raczej wszystkie są ogromnezasada ze torebka musi pasowac do butow juz dawno przestala obowiazywac w modzie 😉
ja jestem wielka fanka torebek – kupuje conajmniej jedna na pol roku. Zauwazylam ze to jest okres po jakim dana torebka mi sie nudzi…. Mam kilkanascie jesli nie kilkadziesiat torebek ( moj maz kompletnei tego nie rozumie hehe, podobnie jak zamilowania do butow) i zawsze w kazdym sklepie gdzie takowe sa ogladam… U mnei to jest tak ze potrafie godzinami ogladac, isc kilka razy do sklepu ale jak cos wpadnie mi w oko – biore i juz.20 lutego 2011 o 10:26 #98293ja mam tylko trzy torebki, bo nie lubie przekladac rzeczy z jednej do drugiej.wole miec malo, ale lepszych, skorzanych, dobrej jakosci no i pojemnych przy okazji.
29 marca 2011 o 14:14 #98294Oj, torebka może być nasza przyjaciółką;) Co byżmy bez niej zrobiły?;) Sama mam dwie – jedną mniejszą, drugą większą – na wyjżcia ,kiedy musze wziąć jakiż zeszyt, notatnik.
27 kwietnia 2011 o 16:37 #98296Jeżli chodzi o torebki to jest jedna mistrzyni. sabrinapilewicz.com. Ona się nie reklamuje, nie musi. Jej torebki noszą gwiazdy!!! A tak o niej piszą … Sabrina Pilewicz to aktualnie najgorętsze nazwisko na polskim rynku modowym. Najnowszy wyrób Pilewicz jest dedykowany nie tylko kobietom – w Como pomieżcimy notebooka i inne niezbędne akcesoria, a wieczorem zamieni się w maxi kopertówkę. Praktyczne i piękne – luksus w czystej postaci. /luksusowemiasta.pl zresztą same o niej poczytajcie na Facebooku. Jest rewelacyjna!!!
P.S. Pozdrowienia dla Sabiny od BIZUTKOWO.COM
27 kwietnia 2011 o 16:39 #98297P.S. Torebka to prawdziwa przyjaciółka kobiety szczególnie od Takiej znanej i zdolnej polskiej projektantki 🙂 Co sądzicie o jej pracach?
2 maja 2011 o 08:41 #98298Zdecydowanie jest! zycia sobie bez niej nie wyobrazam
Lubie duze torebki zeby miescila mi sie poltoralitrowa woda i ksiazki i kosmetyczka i kanapki itd… Ciagle szukam nowych miejsc z fajnymi torebkami i ostatno kolezanka polecila mi bardzo oryginalne miesce,trendsetterka.com, same zobaczcie

Ps. betty ja mam kilkadziesiat
Ps. Sabina Pilewicz mi sie akurat nie podoba18 maja 2011 o 05:42 #98300Myżlę że niemalże każda kobietka nie potrafi żyć bez torebki heh:)
Mogę podrzucić Wam super stronkę dla Torebkowych maniaczek takich jak Ja:)
amiche.pl.19 maja 2011 o 17:40 #98299fajna ta torebka
16 czerwca 2011 o 20:03 #98274co do zapytania w temacie > niekoniecznie, jak… dla mnie $$
jednakowoż zważywszy na kobiecą dążnożć do pewnych stałych zachowań…
zwłaszcza gdy mam przed nosem jej feromony… uważam, że torebki mogą być GIT :ok:
ze skóry wielbłądziej, albo z węża, może z jaguara? co!? ja pierniczę… torebki…to nieodłączna strona babek i koleż… nie próbuj Jej od tego odwieźć, bo cię…
pierdzielnie nią i powie… brzydkie słowo :haha: lepiej zaproż ją na operę :wrrr:20 czerwca 2011 o 21:18 #98302Ja mam kilkadziesiąt torebek i ciągle kupuje nowe. Bardzo przypadły mi do gustu torebki Mizensa. Mam ich łącznie siedem. Wszystkie kupiłam na stronie etorebka. pl
z kodem rabatowym (aktualny: 10b69123) wychodzi taniej.21 czerwca 2011 o 12:06 #98303Uwielbiam torebki. Mam ich dużo w różnych kolorach i rozmiarach. Tylko pewnie jak u wszystkich kobiet nie potrafię niczego w nich znaleźć:)
24 czerwca 2011 o 19:47 #98256„Pokaz mi swa torebke, a powiem cI, KIM JESTES”- wyznaje te zasade. W tym sezonie, jako rzecze Fashion Magazine modne sa slomkowe torebki, koszyki. Ostatnio na zakupach sprezentowalam sobie koszyk 😉 I jestem dumna 🙂
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.