czy torebka jest najlepszą przyjaciółką kobiety?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 245 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    disco_polo_nistka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja dobieram sobie przyjaciół PARAMI 🙂 A mianowicie buty nawet kosztem torebki 🙂

Anka81
    Członek
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

torba i buty zdecydowanie razem – staram się zawsze do danej pary dopasować torbę, z tym że raczej wszystkie są ogromne

betty80.80
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec
    Anka81 wrote:
    torba i buty zdecydowanie razem – staram się zawsze do danej pary dopasować torbę, z tym że raczej wszystkie są ogromne

zasada ze torebka musi pasowac do butow juz dawno przestala obowiazywac w modzie 😉
    ja jestem wielka fanka torebek – kupuje conajmniej jedna na pol roku. Zauwazylam ze to jest okres po jakim dana torebka mi sie nudzi…. Mam kilkanascie jesli nie kilkadziesiat torebek ( moj maz kompletnei tego nie rozumie hehe, podobnie jak zamilowania do butow) i zawsze w kazdym sklepie gdzie takowe sa ogladam… U mnei to jest tak ze potrafie godzinami ogladac, isc kilka razy do sklepu ale jak cos wpadnie mi w oko – biore i juz.

betty80.80
    Członek
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec
    Anka81 wrote:

zasada ze torebka musi pasowac do butow juz dawno przestala obowiazywac w modzie 😉
    ja jestem wielka fanka torebek – kupuje conajmniej jedna na pol roku. Zauwazylam ze to jest okres po jakim dana torebka mi sie nudzi…. Mam kilkanascie jesli nie kilkadziesiat torebek ( moj maz kompletnei tego nie rozumie hehe, podobnie jak zamilowania do butow) i zawsze w kazdym sklepie gdzie takowe sa ogladam… U mnei to jest tak ze potrafie godzinami ogladac, isc kilka razy do sklepu ale jak cos wpadnie mi w oko – biore i juz.

julia2007
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

ja mam tylko trzy torebki, bo nie lubie przekladac rzeczy z jednej do drugiej.wole miec malo, ale lepszych, skorzanych, dobrej jakosci no i pojemnych przy okazji.

Verona
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Oj, torebka może być nasza przyjaciółką;) Co byżmy bez niej zrobiły?;) Sama mam dwie – jedną mniejszą, drugą większą – na wyjżcia ,kiedy musze wziąć jakiż zeszyt, notatnik.

Krysiunia
    Członek
    • Początkujący

Jeżli chodzi o torebki to jest jedna mistrzyni. sabrinapilewicz.com. Ona się nie reklamuje, nie musi. Jej torebki noszą gwiazdy!!! A tak o niej piszą … Sabrina Pilewicz to aktualnie najgorętsze nazwisko na polskim rynku modowym. Najnowszy wyrób Pilewicz jest dedykowany nie tylko kobietom – w Como pomieżcimy notebooka i inne niezbędne akcesoria, a wieczorem zamieni się w maxi kopertówkę. Praktyczne i piękne – luksus w czystej postaci. /luksusowemiasta.pl zresztą same o niej poczytajcie na Facebooku. Jest rewelacyjna!!!

P.S. Pozdrowienia dla Sabiny od BIZUTKOWO.COM

Krysiunia
    Członek
    • Początkujący

P.S. Torebka to prawdziwa przyjaciółka kobiety szczególnie od Takiej znanej i zdolnej polskiej projektantki 🙂 Co sądzicie o jej pracach?

ZuzkaZ
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

Zdecydowanie jest! zycia sobie bez niej nie wyobrazam
    Lubie duze torebki zeby miescila mi sie poltoralitrowa woda i ksiazki i kosmetyczka i kanapki itd… Ciagle szukam nowych miejsc z fajnymi torebkami i ostatno kolezanka polecila mi bardzo oryginalne miesce,trendsetterka.com, same zobaczcie

Ps. betty ja mam kilkadziesiat
    Ps. Sabina Pilewicz mi sie akurat nie podoba

Sara2011
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Myżlę że niemalże każda kobietka nie potrafi żyć bez torebki heh:)
    Mogę podrzucić Wam super stronkę dla Torebkowych maniaczek takich jak Ja:)
    amiche.pl.

Anka81
    Członek
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

fajna ta torebka

Hard
    Członek
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

co do zapytania w temacie > niekoniecznie, jak… dla mnie $$

jednakowoż zważywszy na kobiecą dążnożć do pewnych stałych zachowań…
    zwłaszcza gdy mam przed nosem jej feromony… uważam, że torebki mogą być GIT :ok:
    ze skóry wielbłądziej, albo z węża, może z jaguara? co!? ja pierniczę… torebki…

to nieodłączna strona babek i koleż… nie próbuj Jej od tego odwieźć, bo cię…
    pierdzielnie nią i powie… brzydkie słowo :haha: lepiej zaproż ją na operę :wrrr:

zakochanapati
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja mam kilkadziesiąt torebek i ciągle kupuje nowe. Bardzo przypadły mi do gustu torebki Mizensa. Mam ich łącznie siedem. Wszystkie kupiłam na stronie etorebka. pl
    z kodem rabatowym (aktualny: 10b69123) wychodzi taniej.

jokamar_pl
    Członek
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Uwielbiam torebki. Mam ich dużo w różnych kolorach i rozmiarach. Tylko pewnie jak u wszystkich kobiet nie potrafię niczego w nich znaleźć:)

pannaswieczka
    Członek
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

„Pokaz mi swa torebke, a powiem cI, KIM JESTES”- wyznaje te zasade. W tym sezonie, jako rzecze Fashion Magazine modne sa slomkowe torebki, koszyki. Ostatnio na zakupach sprezentowalam sobie koszyk 😉 I jestem dumna 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 245 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę