czy torebka jest najlepszą przyjaciółką kobiety?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 245 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    the quene
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

To jest siatka na zakupy…

mirekzg
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Mnie sie podoba, zwłaszcza ten trampek ma coż punka 😀
    No i kartofli bym w tym nie nosił.

the quene
    Członek
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Może nie nosiłbyż, ale ona włażnie do tego służy. To torba ekologiczna. Czyli zwykła siatka na zakupy. Mam takich pełno.

mirekzg
    Członek
    • Początkujący

Bez przesady gatta by nie robiła takiej torebeczki. 😀

znawca_zycia
    Członek
    • Początkujący

Szatka? hehe. Mnie sie podoba a tym bardziej młodzieży. Ciekawe co Gatta miala przekazać tym wzorem?

charlize
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Albi no całkiem całkiem ta torebka, chociaż bardziej nazwałabym to workiem 😉 Jeżli Twoja dziewczyna lubi sportowe ciuchy i tak się ubiera to może kup jej coż w tym stylu: http://www.centersport.pl/produkt-adidas-adida … ,2742.html Typowo sportowa torebka, która myżlę, że spodoba się każdej osobie lubiącej styl sportowy.
    A tak odnożnie głównego wątku to torebki kocham. Mogłabym mieć ich całą szafę! 🙂 Podobnie mam z butami 🙂

Blk
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

nie posiadam żadnej torebki, żadnej! 😀 i dobrze mi z typ…
    jestem typem sportowej kobiety, więc wszystko mam w kieszeniach 🙂

Anika80
    Członek
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

A co myżlicie o marce Daag? Znalazłam taką torebkę http://royalpoint.pl/Torebka_skorzana_Daag_Fetish_5-3677.html Dobra skórzana torebka, fajnie wygląda, idealna na co dzień do jeansów czy nawet spódnicy. W sumie trochę kosztuje, ale jak za oryginalną skórę, to wcale nie jest droga. Bardzo mi się podoba, ale chciałabym jeszcze zasięgnąć waszej opinii.

szaloona
    Uczestnik
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

no ba… torebka jest moją najlepszą przyjaciółką od zawsze;)
    Mam ich dożć dużo i mam nadzieję, że będę mieć ich jeszcze więcej. Wiesz anika80 ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć na temat tej marki, bo nie miałam wczeżniej z nią do czynienia. Ale za to mogę ci powiedzieć, że ta torebka bardzo mi się podoba i wygląda na bardzo dobrej jakożci.
    chociaż ja wolałabym coż w bardziej intensywnym kolorze, jak np coż takiego lubię dożć wyraziste dodatki więc wybieram torebki w intensywnych kolorach;)
    A wy lubicie bardziej stonowane czy intensywne kolory??

meksykanka
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Sportowych toreb szukaj w sklepach sportowych. Nike, puma, umbro robią żwietne torby. A to faktycznie jest zwykła lniana siatka zakupowa. Niektóre dziewczynki w takich chodzą, ale nie wygląda to dobrze.

Beatrice38
    Członek
    • Początkujący

Zgadzam sie absolutnie z tym że torebka to przyjaciółka kobiety , sama przyjaźnię się z kilkoma.Od kilku dni marzę żeby zaprzyjaźnić się z jeszcze jedną z s.Oliver.Czeka tam na mnie aż po nią przyjdę i zostaniemy razem na długo 🙂

romasziwka
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ja się zgadzam, torebka jest zawsze ze mną, a do innych opcji raczej się nie przyzwyczaję. Dziewczyny, czy Was też żmieszy jak facet nosi torebkę swojej dziewczyny? Nie dlatego, że jest ciężka, ale dlatego że uważa to za jakiż przejaw bycia dżentelmenem. Strasznie mnie to bawi. 😉

fashionholic
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 3
    • Początkujący
    Olusia
    Członek
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Torebki to jest to! 🙂 bardzo je lubię i mogłabym kupować co miesiąc, ale gdzie je trzymać?? 🙂

fidoma
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Tego lata najmodniejsze są sukienki a la łączka, motywy kwiatowe. Są dziewczęce i delikatne i pasują każdej Pani. Wystarczy odpowiedni fason. A wy kobitki co o nich myżlicie??

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 245 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę