- AutorOdp.
- 3 listopada 2009 at 12:41
jestem minimalistk膮 i nie lubi臋 zbyt wielu przedmiot贸w w pomieszczeniach (czy to meble, czy te偶 jakie偶 ozdobniki). jest to w jakim偶 stopniu utrudnieniem je偶li chodzi o nadanie pokojowi atmosfery, klimatu dlatego si臋gn臋艂am po inne rozwi膮zanie mianowicie naklejki na 偶cian臋 i ozdobne lustra. uda艂o mi si臋 je znale藕膰 na [usuni臋to_link]. naklejki wygl膮daj膮 bardzo estetycznie i elegancko w mojej sypialni i salonie, natomiast z lustra kszta艂towego zadowolona jest bardzo moja c贸ra.
12 listopada 2009 at 14:00Ja mam pok贸j nowocze偶nie urz膮dzony, ale z dodatkami w starym stylu. Od czasu do czasu szperam po sklepach z antykami;) tam czasami naprawd臋 s膮 ciekawe starocie, np. ostatnio znalaz艂am star膮 p艂yte winylow膮;) powiesi艂am sobie j膮 na 偶cianie:). 艣ciany mam w kolorze jasnofioletowym. Teraz s膮 jeszcze takie pomys艂y jak szablony dekoracyjne, czy naklejki wielkoformatowe. W niekt贸rych sklepach int. jest tego naprawd臋 du偶y wyb贸r. Ja np. na decorations.pl widzia艂am co偶 takiego [usuni臋to_link] i sama my偶l臋 nad kupnem…:)
20 listopada 2009 at 23:49Ja nie lubi臋 przesadnie nowoczesnych aran偶acji, ale uciekam te偶 przed schematycznym wystrojem wn臋trz. Urz膮dzaj膮c mieszkanie szuka艂am z艂otego 偶rodka. U mnie przewa偶aj膮 ciep艂e kolory, troch臋 pasteli, ale nie tylko. Uroku sypialni doda艂a tapeta, a w salonie dzi臋ki kominkowi zrobi艂o si臋 ca艂kiem przytulnie:)
23 listopada 2009 at 11:17Najbardziej podobaj膮 mi si臋 nowoczesne wn臋trza, ale przytulne. Nie lubi臋 takich „sterylnych” pomieszcze艅 gdzie wszystko jest bia艂e, minimalistyczne, czyste tak, 偶e a偶 strach dotkn膮膰 czy gdziekolwiek usi膮偶膰 a jedynymi w zasadzie meblami w pokoju jest jaka偶 dizajnerska sofa. Dla mnie wn臋trze musi mie膰 jaki偶 klimat i musi by膰 przytulne. Uwielbiam zdj臋cia na 偶cianach, du偶o zdj臋膰, na meblach zdj臋cia w ramkach (du偶o fajnych widzia艂am zreszt膮 na superfoto.pl), albo jakie偶 fajne plakaty na 偶cianach. Do tego 偶wieczki, jakie偶 suszki itp 馃檪
17 grudnia 2009 at 19:09[usuni臋to_link]
idealne do nowoczesnego, ale nie sterylnego (bia艂ego) wn臋trza 馃檪
pi臋kne pralki 馃榾20 grudnia 2009 at 23:11w takiej kuchni to tylko siedzie膰 i podziwia膰, a obiady w restauracji 馃槈
22 grudnia 2009 at 15:49[usuni臋to_link] wrote:
jestem minimalistk膮 i nie lubi臋 zbyt wielu przedmiot贸w w pomieszczeniach (czy to meble, czy te偶 jakie偶 ozdobniki). jest to w jakim偶 stopniu utrudnieniem je偶li chodzi o nadanie pokojowi atmosfery, klimatu dlatego si臋gn臋艂am po inne rozwi膮zanie mianowicie naklejki na 偶cian臋 i ozdobne lustra. uda艂o mi si臋 je znale藕膰 na [usuni臋to_link]. naklejki wygl膮daj膮 bardzo estetycznie i elegancko w mojej sypialni i salonie, natomiast z lustra kszta艂towego zadowolona jest bardzo moja c贸ra.
艣wietna strona izka, wybiore co偶 dla mojej ma艂ej Kasi. Powoli oddajemy jej nasza sypialni臋…
Je偶eli chodzi o wystr贸j kuchni bia艂o czarny to na pewno bedzie wyglada膰 nowocze偶nie. Lod贸wki w zdecydowanych kolorach to jak porz膮dny mebel w kuchni szczeg贸lnie te side by side.28 grudnia 2009 at 22:47Zerkn臋艂am na te sklepy, kt贸re proponujecie i zdecydowanie najbardziej podoba艂y mi si臋 naklejki z decorations.pl Faktycznie maj膮 bardzo du偶y wyb贸r dekoracji 偶ciennych. Ja zakocha艂am si臋 w fototapetach – boskie:)
29 grudnia 2009 at 21:19Dorota123 pi臋kna ta pralka. Widzia艂am j膮 ju偶 jaki偶 czas temu na jakiej偶 stronie internetowej i moje serce zabi艂o dla niej mocniej. Faktycznie nic tylko siedzie膰 i si臋 patrze膰. Ciekawe tylko kto za te obiady w restauracji b臋dzie p艂aci艂 馃榾
31 grudnia 2009 at 13:28Kup ca艂膮 zamra偶arke mrozonek, dobra mikrofal臋 i obiady masz z gowy na jakis czas…hihi 馃槅
18 stycznia 2010 at 23:50Ka偶de ciekawe urz膮dzenie robi klimat czy to b臋dzie sprz臋t agd czy antyrama. Warto pobawi膰 si臋 w dekoratora, dzi臋ki temu przyjemnie sp臋dza si臋 czas w domu.
19 stycznia 2010 at 15:50ja to bym mog艂a ci膮gle co偶 zmienia膰, gdybym tylko mia艂a na to pieni膮dze i czas 馃槈
teraz szykuje si臋 kuchnia, b臋dziemy wymienia膰 sprz臋t i troch臋 przy okazji od偶wie偶ymy ca艂okszta艂t20 stycznia 2010 at 05:27Ja znowu nie lubi臋 zmienia膰, ale dodawa膰 i wtedy tworzy sie niebezpieczny brak przestrzeni… 馃槅 Co do urz膮dzania kuchni to chyba najlepszy czas wybra艂a偶. Teraz w sklepach mozna kupi膰 wszystko co chcesz, a nawet wi臋cej. Zazdroszcze Ci 馃榾 A jakie sprzety chcesz wymieni膰?
25 stycznia 2010 at 16:49koniecznie musimy wymieni膰 lod贸wk臋, bo nasz grat dos艂ownie si臋 rozpada i jeszcze mamy zamiar kupi膰 zmywark臋, bo jako偶 ochotnik贸w do zmywania naczy艅 ci膮gle brakuje 馃槈
25 stycznia 2010 at 23:46Taaa… Jeszcze nie dawno moja mama my偶la艂a, jaki by tu obraz powiesi膰 nad kanap膮, ale teraz, nie wiadomo sk膮d, rodzice stwierdzili, 偶e si臋 skupi膮 na przeciwleg艂ej 偶cianie i sobie zafunduj膮 du偶y telewizor 馃槢 Wi臋c potrzeba zmian jest faktycznie wszechobecna 馃槈
- AutorOdp.