- AutorOdp.
- 1 kwietnia 2010 at 14:07
Mi przy tych pralkach LG podoba si臋 to, 偶e maj膮 takie du偶e drzwiczki… Ogl膮da艂am na 偶ywca i jestem pod wra偶eniem. Kiedy偶 w swojej starej wrzuci艂am koc… A po praniu mia艂am straszny problem, 偶eby go wyci膮gn膮膰. Ach… taka czarna i parowa – idea艂.
1 kwietnia 2010 at 16:44te偶 kiedy偶 mia艂am problem z tymi drzwiczkami… ale wi臋kszy problem mia艂o moje dziecko, bo si臋 nie mie偶ci艂o 馃槈 teraz zagl膮da bez problemu, bo drzwiczki o wiele wi臋ksze, no i otwieraj膮 si臋 pod k膮tem 180 stopni, a nie tylko 90, jak w starej pralce 馃榾
6 kwietnia 2010 at 09:50tak, ma funkcj臋 oczyszczania b臋bna, kt贸ra umo偶liwia usuwanie zarodnik贸w i grzyb贸w, podoba mi si臋 ta funkcja, bo zawsze si臋 ba艂am, ze grzyb mi si臋 zrobi w pralce, niestety w starych kamienicach wentylacja pozostawia wiele do 偶yczenia i mimo stara艅, nieco tej wilgoci jest w 艂azience
6 kwietnia 2010 at 20:05O! nie wiedzia艂am, 偶e takie co偶 jest. Dalej m贸wimy o tych LG? Ja mam szcz臋偶cie, bo mam okno w 艂azience (malutki lufcik, ale zawsze…) No i pami臋tam, 偶eby zawsze otwarte drzwiczki zostawi膰 po praniu. Ale tyle razy si臋 w nie waln臋艂am, 偶e mam dosy膰. Taka funkcja mo偶e faktycznie by膰 przydatna.
8 kwietnia 2010 at 16:41dok艂adnie, drzwiczki i tak zostawiam otwarte, mo偶e z przyzwyczajenia, albo dla pewno偶ci, ale na pewno to czyszczenie b臋bna jest przydatne, chocia偶by dlatego, ze pralka nie 偶mierdzi 馃槢
13 kwietnia 2010 at 14:31S艂uchajcie, czy macie u siebie w domach/mieszkaniach pomieszczenia stylizowane orientalnie? Jakie偶 wschodnie tkaniny, wazony, ornamenty i meble? Widzia艂am kiedy偶 w katalogu taki salon i zwariowa艂am na tym punkcie. Czasem si臋 spotyka w sklepach jakie偶 nieudolne orientalne ozdoby, ale raczej wygl膮daj膮 kiczowato. Przyda艂by si臋 jaki偶 dobry projektant z kontaktami, kt贸ry potrafi艂by nie tylko pomys艂owo zaprojektowa膰 wn臋trze, ale jeszcze sko艂owa膰 potrzebne materia艂y. Znacie kogo偶 takiego?
13 kwietnia 2010 at 19:23Wiesz co meksykanka ja dopiero b臋d臋 si臋 przymierza膰 do remontu, ale pomys艂 z urz膮dzeniem domu, czy mieszkania w jakim偶 stylu bardzo mi si臋 podoba. Przynajmniej wn臋trze jest jakie偶…. chocia偶 nie wiem czy wybra艂abym styl orientalny. ale faktycznie to mo偶e by膰 jaki偶 pomys艂.
Co do Twojego pytania o projektanta to ja s艂ysza艂am, 偶e firma n-design robi bardzo ciekawe projekty ( dzia艂aj膮 na terenie Warszawy i Krakowa). Mo偶e oni mogliby ci pom贸c. ale mo偶esz sobie te偶 zajrze膰 na ich stron臋, 偶eby zobaczy膰 galeri臋 i wtedy ocenisz czy ta firma b臋dzie spe艂nia膰 Twoje oczekiwania,
a mo偶e jak jakie偶 wn臋trze ci臋 oczaruje to podzielisz si臋 z nami wkleisz linka, albo zdj臋cie??: )30 kwietnia 2010 at 15:21[usuni臋to_link] wrote:
dok艂adnie, drzwiczki i tak zostawiam otwarte, mo偶e z przyzwyczajenia, albo dla pewno偶ci, ale na pewno to czyszczenie b臋bna jest przydatne, chocia偶by dlatego, ze pralka nie 偶mierdzi 馃槢
Oj tak, w mojej starej to trzeba by艂o porz膮dne czyszczenie i wietrzenie urz膮dza膰, 偶eby si臋 pozby膰 zapaszku gnij膮cej gumy… Bleh… Fajne te nowe opcje s膮, bardzo przydatne 馃檪
17 maja 2010 at 10:26a jak to sprawdza膰? i po czym pozna膰, kt贸ra guma jest ok? bo przyznam szczerze, 偶e dla mnie guma to guma i nigdy si臋 jej nie przygl膮da艂am 馃槈
17 maja 2010 at 20:14Co偶 w tym jest. Ja np. nie lubi臋, jak mi plastyk 偶贸艂knie… Guma, kt贸ra gnije, te偶 nie jest czym偶 fajnym…
19 maja 2010 at 15:24z tym 偶贸艂kni臋ciem to te偶 fakt… dlatego nie chcia艂am bia艂ej lod贸wki, bo si臋 ba艂am, ze po偶贸艂knie, w inox si臋 ba艂am 偶lad贸w, wiec dobrze, 偶e LG zrobi艂o lod贸wki z t膮 tytanow膮 pow艂ok膮, bo w ko艅cu bez obaw mog艂am si臋 na co偶 zdecydowa膰 馃槈
23 maja 2010 at 09:59a d艂ugo ju偶 j膮 masz? bo moja poprzednia BEKO tak po 5 latach zacz臋艂a 偶贸艂kn膮膰, pralka tak samo, jakie偶 5 lat i panel zacz膮艂 robi膰 si臋 偶贸艂ty, ie lubi臋 tego, bo mimo, ze sprz臋t sprawny to ju偶 bardzo nieestetycznie wygl膮da :/
24 maja 2010 at 09:10no to fajnie, ja widzia艂am t膮 bia艂膮 w kwiaty i ona ju偶 w og贸le ma inn膮 jak膮偶 pow艂ok臋 ni偶 zwyk艂e bia艂e lod贸wki, tak膮 jakby b艂yszcz膮c膮
27 maja 2010 at 19:43nie uwierzycie co znalaz艂am 馃槢
zakocha艂am si臋 馃榾
27 maja 2010 at 20:28Kurcze! Nie pokazuj takich rzeczy! Widzia艂am czerwon膮 na 偶ywo 馃榾 I jest nieziemska. A teraz tak膮 mi pokazujesz?! Boska! Wiesz mo偶e co to za model? Jakie ma funkcje?
- AutorOdp.