- AutorOdp.
- 15 marca 2010 at 22:02
A co powiecie o takiej dekoracji :
[/img]
16 marca 2010 at 16:58ca艂okszta艂t og贸lnie bardzo mi si臋 podoba, taki w moim stylu 馃檪
22 marca 2010 at 08:34Tak, plazma 馃檪 Tylko brakuje mi na tym obrazku konsoli pod TV (w moim mieszkaniu na pewno b臋dzie:P). Chocia偶 ten wyst贸j mi si臋 podoba, to nie jest w moim stylu, zdecydowanie za ma艂o miejsca na ksi膮偶ki i pude艂ka z grami i filmami 8)
22 marca 2010 at 14:28gdyby mnie by艂o sta膰 na taki salon/mieszkanie/dom to na ksi膮偶ki mia艂abym osobne pomieszczenie 馃槢
a lod贸wk臋 titanium sobie kupi臋 na pewno, ostatnio znajomi kupili lod贸wk臋 w kolorze inox i teraz dni mijaj膮 na niedotykaniu lub czyszczeniu lod贸wki, wi臋c wol臋 jednak co偶, na czym 偶lad贸w nie bedzie wida膰
23 marca 2010 at 12:52Ja si臋 teraz przeprowadza艂am z narzeczonym i nasze mieszkanie zrobili偶my na styl bardzo nowoczesny. Mamy otwart膮 kuchni臋 na salon. Pod艂oga w ca艂ym salonie, przedpokoju i kuchni jest w bia艂ych kaflach 60×60 wysoki po艂ysk. Troch臋 si臋 tego ba艂am, ale efekt jest niesamowity. 艣ciany s膮 bia艂e, jedna 偶ciana ciemno szara. Kanapa z bia艂ej sk贸ry, st贸艂 jadalny z czarnego szk艂a, do tego sk贸rzane czarne krzes艂a. Mamy jedn膮 czerwona puf臋 z plastiku, aby prze艂ama膰 czernie i biele. Kuchni臋 mamy r贸wnie偶 szar膮 (po艂ysk) blat czarny 馃槈 nawet sypialnia i 艂azienka jest w takich odcieniach. Mieszkanie jest bardzo przestronne, bo takie lubimy. Aby salon zrobi艂 si臋 bardziej przytulny chcemy kupi膰 dywan z d艂ugim w艂osiem. Mieszkanie wysz艂o idealnie tak jak sobie je wymarzyli偶my i 偶iwetnie nam si臋 w nim mieszka. Jest zupe艂nie inne od wszytskich innych jakie widzia艂am i o to nam chodzi艂o 馃檪
24 marca 2010 at 09:42Okap z czarnego szk艂a i do tego piekarnik firmy Gorenje, p艂yta elektorlux, zmywarka Bosh a lod贸wka nie pami臋tam hehehhehe wszystko do zabudowy. Jak narazie jestem ze wszystkiego zadowolona i odpuka膰 nic si臋 jeszcze nie popsu艂o !!
26 marca 2010 at 10:39Dorota – popieram w 100%… Jest tyle przyjemniejszych rzeczy, kt贸re mo偶na robi膰 馃檪 Na mojej starej wys艂u偶onej i bia艂ej LG te偶 nic nie wida膰 (chyba, 偶e ewidentnie si臋 jakim偶 wyrazistym jedzeniem upaprze), cho膰 tej pow艂oki jeszcze nie by艂o… Ale to pewnie kwestia koloru.
26 marca 2010 at 13:36no tak, na bia艂ej nie wida膰, teraz mam bia艂膮, ale jest ju偶 „stara” (nie tak stara, ale jest po prostu ma艂a i dlatego planujemy wymieni膰) i 偶贸艂knie, wiec teraz wola艂abym co偶 w kolorze stali, a wybieraj膮c miedzy zwyk艂ym inoxem a tym tytanowym to sprawa jest jasna 馃榾 dom jest do mieszkania, a nie do sprz膮tania, lod贸wki to tak偶e dotyczy, mam zamiar jej dotyka膰 i u偶ywa膰, a nie omija膰 szerokim 艂ukiem, bo si臋 upa膰ka
27 marca 2010 at 21:47A o co chodzi z tym tytanowym inoxem? Ja pierwsze s艂ysz臋…[/quote]
29 marca 2010 at 09:50to taki m贸j skr贸t my偶lowy 馃槈
lod贸wki LG maj膮 11-warstwow膮 tytanow膮 pow艂ok臋, na kt贸rej nie zostawia sie 偶lad贸w, odcisk贸w palc贸w, zabrudze艅 itd… bardzo praktyczne, szczeg贸lnie por贸wnuj膮c ze zwyk艂膮 stal膮, na kt贸rej wida膰 wszystko29 marca 2010 at 13:38O! To super. Bo mi si臋 zawsze podoba艂y te „metalowe”, ale jak patrzy艂am na paluchy odbite, to stwierdza艂am, 偶e lepsza b臋dzie po prostu bia艂a. Chocia偶 zawsze marzy艂a mi si臋 w艂a偶nie taka stalowa 馃檪 Powiem szczerze, 偶e LG ju偶 mnie zaskoczy艂o tymi czerwonymi lod贸wkami bardzo pozytywnie, a teraz tym tytanem 馃檪 Oj… ju偶 mi si臋 zachcia艂o zmienia膰 lod贸wk臋! Tylko teraz z pralk膮 walcz臋…
30 marca 2010 at 09:16Buli, a widzia艂a偶 t膮 limitowan膮 seri臋 pralek LG? bardzo kolorowe, pi臋kne 馃檪 my偶l臋, ze te偶 mog膮 Ci臋 pozytywnie zaskoczy膰 馃檪
30 marca 2010 at 10:14Gdzie? Jakie?! 馃榾 Ja patrzy艂am tylko po klasykach (chocia偶 wybieram parowe). Dasz namiar? tylko pod warunkiem, 偶e ciche – bardzo na takiej mi zale偶y…
31 marca 2010 at 09:14ciche, bo te偶 DD 馃槈 ale seria limitowana, wi臋c pewnie nie ma ich ju偶 w sprzeda偶y
[usuni臋to_link]
oczywi偶cie mniej najbardziej zachwyci艂a czarna, jako偶 chyba za bardzo lubi臋 ten kolor 馃槈31 marca 2010 at 20:47Ach! Czarna jest boska! Chocia偶 te偶 bardzo podoba mi si臋 ta w kropy. Tylko pod ni膮 bym musia艂a zmienia膰 ca艂膮 艂azienk臋. Ale jednak cena powalaj膮ca… Chyba jednak zostan臋 przy „klasyce” 馃檪 Funkcje maj膮 dobre, wi臋c wystarczy 馃檪
- AutorOdp.