- AutorOdp.
- 30 maja 2010 at 09:34
myżlę, że ona ma te same funkcje, co czerwona, różnią się chyba tylko kolorem…
@LG na swojej stronie wrote:Kuchenka mikrofalowa z linii Wavedom to kwintesencja wygody. Kuchenka posiada okrągłą komorę wnętrza zapewniającą równomierny rozkład temperatury i w efekcie krótszy czas przygotowania potraw. Dodatkowo w okrągłej komorze mieszczą się większe potrawy a także łatwiej utrzymać w niej czystożć. Kuchenka posiada funkcję gotowania na parze dzięki czemu teraz możesz przygotować zdrowsze i smaczniejsze potrawy dla całej Twojej rodziny.
31 maja 2010 at 10:24No brzmi ekstra 😀 Nie wiedziałam, że mają okrągłe komory
A jaki to konkretnie model? To sobie zaraz poszukam jakichż okazji 😉
31 maja 2010 at 16:44Kurcze – zaglądałam do czerwonej… Ale albo nie zwróciłam uwagi, że powinna być okrągła w żrodku, albo nie była… 😐 Ale i tak było tam sporo miejsca 🙂
6 czerwca 2010 at 14:45Hihi 🙂
A ja ostatnio oglądałam projekty mieszkań pod kluczi muszę przyznać, że nie spodziewałam się nawet, jak dużo może wnieżć do pomieszczenia inne ułożenie płytek, albo wyjątkowo wyrazisty akcent w dożć stonowanym wnętrzu 🙂 Fajna sprawa, strasznie bym chciała mieć taką pracę i taki kredyt, który pozwoliłby mi już zaprojektować coż swojego… Pomarzyć dobra rzecz…
22 lipca 2010 at 10:59No chyba każdemu się coż takiego podoba – nowoczesne wnętrza są niezwykle użytkowe, przestronne, eleganckie i dlatego większożć osób decyduje się na to, aby wybrać włażnie tego typu wystrój. Niestety, ale nie każdy sobie radzi z takimi miejscami – zazwyczaj kończy się na tym, że kupuje się zbyt duża ilożć rzeczy i zabija się koncepcję całożci. Myżlę, że dobrym pomysłem byłoby skorzystanie z usług jakiż dobrych projektantów np. z n-design – mają duże dożwiadczenie, są uznani w branży i wydaje mi się, że coż fajnego mogli by wymyżlić.
9 sierpnia 2010 at 11:48Wnętrza w modernistycznym stylu faktycznie podobają się wielu osobom, no i muszę przyznać, że do mnie ta funkcjonalnożć, prostota formy i możliwożć kombinowania z dodatkami na wszelkie sposoby też przemawiają;) i bardzo podobają mi się drobiazgi na myin.pl , maja całą masę rzeczy utrzymanych w takim pop-art’ owym stylu…;)
12 listopada 2010 at 08:37ja lubię wnętrza nowoczesne, ale ciepłe…więc raczej więcej drewna niż metalu etc. 🙂 lubię styl skandynawski czyli IKEA jak najbardziej – jakby mnie było stać to oczywiżcie zaszalałabym z jakimiż nieco droższymi meblami 🙂
12 listopada 2010 at 08:45hej, poleciłybyżcie jakąż firmę zajmującą się dekoracją wnętrz? pozdrawiam!
12 listopada 2010 at 12:27Młodzi to zapewne nowoczesne wnętrza bardziej tego… 🙂 A starsi no wiadomo stare komody (zabytkowe) ja osobiżcie wolę wystrój starszy…
12 listopada 2010 at 17:06[usunięto_link]@ wrote:
hej, poleciłybyżcie jakąż firmę zajmującą się dekoracją wnętrz? pozdrawiam!
polecam ci stronkę xxxxxxxxxxx tam jest dużo różnych ofert związanych z dekoracją wnętrz etc.
Edit:
jakubek18 listopada 2010 at 21:29Ja lubie przytulne wnętrza. Swoje mieszkanie urządzę nowoczeżnie,ale z nutką starodawnożci,tzn.jakiż fotel bujany wikliniany,ogolnie duzo wikliny,ktorą uwielbiam i mnóstwo drewna,gdzie tylko sie da:-)ogólnie fajnie mieć mieskzanie urządzone praktycznie. A jeżli chodzi o kolor żcian(poza drewnem:-) to niebieski,czerwony itd.:-)
24 stycznia 2011 at 09:38dla wszystkich poszukujacych inspiracji polecam katalog aranzacji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
4 lutego 2011 at 15:30A ja polecam wszelkiego rodzaju żwiece i żwieczniki 🙂 głupieje jak wchodzę do sklepu z takimi rzeczami – mam ochotę kupić wszystko. ostatnio kupiłam piękny żwiecznik PREQURSOR na tea lighty, z każdej strony można obracać i je wkładać – jest żwietny! niestety żadnych zdjęć nie mają w internecie, ja kupiłam przez koleżankę.
8 lutego 2011 at 09:37Jak lubisz żwieczniki to może znajdziesz coż w fide.pl. Dziewczyna ostatnio tam robiła zakupy i parę ciekawych rzeczy znalazła.
8 lutego 2011 at 23:08Szperałam po tym sklepie, ale będę musiała ponownie… Szykuje mi się grubsza parapetówka, więc może przy okazji coż znajdę 😀 Z tego co pamiętam, to mają całkiem przyjemny przelicznik na lojalnożciówkę, chyba 2 pkt za 1 zł… Ale nie wiem, czy nie mylę 😛
- AutorOdp.