• Autor
    Odp.
  • poparzona
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

dziewczyny uwa偶ajcie gdzie robicie tego typu zabieg… ja robi艂am w Krakowie w Laime.. p. kamila dobra艂a mi z艂e parametry …. i poparzy艂am mnie by艂am na pogotowiu jestem poparzona I stopnia…. odradzam t膮 klinik臋!!! jak chcecie zobaczy膰 zdj. to podajcie emaila po偶l臋… i uwarzajcie!!! bo dla mnie za p贸zno :[ onas onas

Rencia
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Trzeba zawsze dobre miejsce wybra膰 bo faktycznie mo偶na si臋 przejecha膰 ;/ oszczednosc paru z艂 nie zawsze jest op艂acalna

kamilla1
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Zawsze przy takich zabiegach trzeba ostro偶nie dobiera膰 miejsce. Ja nie mam takich z艂ych prze偶y膰, dlatego polecam depilacj臋 laserow膮.

Rencia
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Dziewczyny a jak robi艂y偶cie to by艂y偶cie na kilku zabiegach jakiej偶 serii zabieg贸w? Czy po skorzystaniu w艂oski i tak po jakim偶 d艂uuuugim czasie si臋 pojawi膮 czy ju偶 faktycznie b臋dzie z nimi spok贸j ? 馃檪

karolcik1986
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

hej, ja te偶 by艂am na depilacji laserowej. Trzeba skorzysta膰 z serii zabieg贸w, aby pojawi艂y si臋 efekty. Spowodowane jest to bym, 偶e w艂osy rosn膮 nier贸wno (jedne rosn膮, drugie obumieraj膮) a 偶eby zabieg by艂 skuteczny w艂oski musz膮 by膰 „zaatakowane” laserem w fazie wzrostu. Dalego seria zabieg贸w a nie pojedynczy. Ja depilowa艂am si臋 laser light sheer w salonie viviean w 艂odzi. Po tym laserze w艂oski nie odrastaj膮, ale doczyta艂am, 偶e mog膮 si臋 pojawi膰, ale to sporadycznie je偶li b臋dziesz mia艂a np problemy hormonalne. Ja mia艂am robione 4 zabiegi dwa lata temu i jeszcze nic nie odros艂o:) mam nadziej臋, 偶e Ci pomog艂am jupi

Liwia82
    Member
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja robi艂am zabiegi depilacji laserowej w Estetice na S艂awkowskiej, maj膮 tam najnowsze urz膮dzenie laser diodowy light sheer duet. Dodatkowo jeszcze sch艂adzaj膮 sk贸r臋 takim nawiewem. Jestem po dw贸ch zabiegach i efekty s膮 bardzo du偶e. Za pachy p艂ace 200 z艂. Za bikini g艂臋bokie 400 z艂. 馃檪

AdusiaM
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Zrobi艂am sobie depilacj臋 laserow膮 w Elite.Super pozby艂am si臋 w艂osk贸w na d艂ugi czas.Ka偶demu polecam t膮 klinik臋.

anuska
    Member
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja ko偶ysta艂am z depilacji laserowe w salonie Viviean, serdecznie polecam. mi艂a obs艂uga, fajny klimat w salonie oraz dok艂adnie wykonywane zabiegi. Chodz臋 tam te偶 na peeling kawitacyjny i te偶 mog臋 poleci膰 馃槈

ajuki
    Member
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

Robi艂am w Warszawie u doktor Brumer. Ceny ma bardzo przyst臋pne i bardzo sympatyczny personel. Dobrze wspominam sam zabieg. Mam teraz spok贸j z goleniem si臋, co zawsze by艂o dla mnie udr臋k膮, zw艂aszcza przed wi臋kszymi przyj臋ciami czy weselami, kiedy trzeba by艂o na艂o偶y膰 艂adn膮 kieck臋 z ods艂oni臋tymi ramionami a sk贸ra pod pachami by艂a czerwona i mnie sw臋dzia艂a.

Tulinka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 28
    • Bywalec

jak dla mnie najlepsze efekty mia艂am po depilacji w Dermedzie, wszystko bardzo dok艂adnie, bezbole偶nie. Naprawd臋 by艂o warto.

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Ja te偶 moge pisac o depilacji laserowej w samych superlatywach,jest bardzo skuteczna i bezbolesna,polecam wszystkim.

Brenda
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 28
    • Bywalec

mam dok艂adnie takie samo zdanie, 偶e depilacja laserowa jest najlepszym sposobem na pozbycie sie niechcianych w艂os贸w, ja bylam w Studio laser i jestem bardzo zadowolona z efekt贸w.

GoldClinic_pl
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Trudno si臋 z Wami nie zgodzi膰,sama kilkakrotnie pr贸bowa艂am i jestem zadowolona,tzn efekty by艂y widoczne od razu i problem z w艂oskami ust膮pi艂:) Podstawa to wybra膰 dobry salon kosmetyczny.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Depilacja laserowa jest bardzo skuteczna. Nale偶y tylko pami臋ta膰, 偶e przed zabiegiem sk贸ra powinna by膰 ogolona, umyta i niczym nie posmarowana oraz o tym, 偶e 4 tygodnie przed i po zabiegu nie nale偶y wystawia膰 si臋 na promienie s艂oneczne(solarium, s艂o艅ce)

GoldClinic_pl
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Zgadza si臋,ale to nawet w ka偶dym salonie kosmetycznym wcze偶niej przed depilacj膮 m贸wi膮 jakie zabiegi nale偶y wykona膰 aby w pe艂ni przygotowa膰 swoj膮 sk贸r臋 zanim laser zacznie dzia艂a膰. Teraz latem powinni偶my o to szczeg贸lnie zadba膰.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " depilacja laserowa"

Przewi艅 na g贸r臋