• Autor
    Odp.
  • patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No jasne, że się nie wykluczają 🙂 Czasami aż się prosi, by były dla siebie naturalnym następstwem 🙂
    A co do cen… Tak dla przykładu, że jednak designerskie produkty też tanieją – ta moja ukochana czerwona lodówka pierwotnie kosztowała 10000, w necie można ją znaleźć już o 2500 mniej :mrgreen: Jeszcze troszkę, jeszcze troszkę… 😈

aneczka76
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Oj tak, nie ma to jak coż ekstrawaganckiego w kuchni 🙂 ja mam czajnik inny niż wszystkie kupiony w [usunięto_link] ale już go kurde nie ma i wam nie mogę pokazać :/

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja sobie kupiłem komputer, który jest dożć nietypowy. Nie chciałem mieć takiego normalnego, nudnego 🙂 Przynajmniej wniesie trochę „innożci” na moje biurko 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Jasne, czasami nawet szczególik może wiele zmienić 🙂
    A komputer – pewnie 😀 Pochwalisz się? 😀

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Nie będę wnikać w kwestia technicze, ale obudowę mam Taką: . świeci się ładnie 🙂

A czajnik całkiem ok, tylko wolałbym niebieskie z boku ;P [/img]

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No no 😀 Robi wrażenie, nie powiem… Trochę kosmicznie wygląda 😉

A czajnik fajniusi 😀 Szkoda, że nie róż 😆 Ale zieleń ładna 😉

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Ciekawe, co będzie w ciągu kilku najbliższych lat z design’em. Dzięki lcd i wchodzącym oled mają duże pole do popisu. A może wejdzie coż nowego? póki co żlinię się na monitory o grubożci kilku mm 😛

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Jeżeli chodzi o zieleń to żwietnie się sprawdza w kuchni ja mam kilka gliniaków, dwojaków w zieleni kupiłam w Kazimierzu. Naprawde fanie to wygląda, a do tego dodać jeszcze trochę kwiatów i w kuchni jest bajkowo 😀
    Co to telewizorów to podobno jest moda na TV w kuchni. Te nowoczesne to chyba są do salonu:
    [usunięto_link]

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No taka wielkożć to raczej nie do kuchni 😛 Chyba, że ktoż ma bardzo dużą kuchnię 😛 Ale wtedy to ja bym wolała pustą żcianę jakoż ozdobić, a nie wieszać tv 😉

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ja tez raczej nie gustuję w telewizorach w kuchni, chociaż jakiż taki mały kiedy jem żniadanie mógłby sobie grac, zawsze przynajmniej obejrzałabym jakież wiadomożci, bo zwykle wieczorem nie ma czasu, bo kąpanie Kasi sprzątanie, nadrabianie zaległożci i ewentualnie jakiż film…a wiadomożci to chyba tylko te z prasy.

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No tak, zwłaszcza gdy ma się jadalnię połączoną z kuchnią 🙂 Mnie tam cieszy mały tv w kuchni bo przynajmniej jak pilnuję garnków to mogę jednoczeżnie oglądać sobie film, albo wiadomożci 🙂

Dynia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

zgadzam się z przedmówczyniami, obecnie wiele firm idzie za falą nowoczesnych wnętrz i dostosowują do nich swoje sprzęty. Mnie się podoba styl łączenia nowoczesnożci z tradycyjną drewnianą zabudową…nowoczesna lodówka i drewniana szafka z suszonymi warzywami do okoła 😀 No i kochnia z jadalnią oczywiżcie 😀

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Ha! Masz rację, nowoczesny design sprzętu w połączeniu z „tradycyjnymi” dodatkami, jak i pięknymi drewnianymi szafkami jest bardzo ciekawym i pięknym – o ile dobrze dobranym – połączeniem 🙂 Mam nadzieję, że się kiedyż doczekam mojej wymarzonej kuchni 😉

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Z nowinek to LG pokazał 15 calowy przezroczysty monitor OLED 🙂 Wygląda bardzo fascynująco 😛

HighHills
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

To ja nieco bardziej kobieco zapodam:) Otóż [usunięto_link] 🙂 Jak się podoba?:) Bo mnie bardzo:) Co prawda cena też odpowiednia do wyglądu i jakożci, ale no wg mnie produkt wart takiej ceny:) Zastanawiam się tylko, do jakich mebli by pasował…drewno raczej odpada, a szkoda, bo lubię drewno w kuchni…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Designerskie agd?"

Przewiń na górę