• Autor
    Odp.
  • kinzia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

owszem,… grillowane rzeczy sa bardziej zdrowe niz smazone. grillowanie to nic innego jak wytapianie tluszczu wiec nie szkodzi napewno…

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

owszem,… grillowane rzeczy sa bardziej zdrowe niz smazone. grillowanie to nic innego jak wytapianie tluszczu wiec nie szkodzi napewno…

ale uważaj na tym, żeby nie było zbyt przypieczone, bo to sredniozdrowe

lelevell
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 15
    • Bywalec

ODCHUDZAM — 100% GWARANCJI i CIĄGŁĄ OPIEKA W CIĄGU TRWANIA KURACJI. DAJ SOBIE SZANSE.

punia
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

jedzenie z grila poleca sie podawac kobietom karmiacym i dzieciom, ja to kupilam sobie nawet elektryczny zeby w zime tez grilowac 🙂

Nadiia21
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Witam dziewczyny…ja też jestem zmuszona dołączyć do waszego grona heh…przygarniecie Mnie??????????????

W okresie zimowym „zdarzyło” mi sie przytyć 10 kg:( jest mi z tym bardzo źle tym bardziej że wyciągnęłam z szafy spodnie z tamtego roku ii hmmmm…. zapinam się ale co z tego jak oponka wisi…Moim problemem jest niestety tłuszczyk na brzuchu…wszędzie indziej jest ok ale brzuchol (bo to tak teraz nazywam to co mi wisi poniżej pasa) jest masakryczny…

widziałam że pisałyżcie o tabletkach term line II , włażnie od dziż zaczęłam je stosować kupiłam podwójne opakowanie żeby mieć mobilizację że do końca stosowania tabletek…mam nadzieję że będą miały dla mnie zbawienne skutki aa przynajmniej że pozwolą mi zacząć się odchudzać…

będę pisała na bieżąco co i jak… jeżli tylko uda mi sie dzięki Nim zrzucić co nie co…to zaraz Wam napisze…

Pozdrawiam i trzymam kciuki zarówno za Was jak i za siebie samą…:)

Nadiia21
    Member
    • Stały bywalec

hmm muszę Wam napisać że nie wiem czy to powód mojej wytrwałożci i wewnętrznego zażarcia czy też powodem są Therm Line II ale wczoraj zjadłam żniadanie później skromny obiadek i do teraz nic…

to mnie zadowala…:P:P:P

po tygodniu stosowania chce się zważyć więc wtedy napisze czy są jakież rezultaty:)

macek10
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

grillowanie moze byc stosowane ale tylko bezwęglowe bo takie typowe na węglu drzewnym jest niezdrowe wydzielaja sie podczas grilowania substancje toksyczne i osadzaja i wnikaja do grilowanych potraw.

Twoja_Figura
    Member
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Witam,
    po pierwsze systematycznożć i zmiana nastawiania do swojego ciała. To Twoje ciało, a mama chce dla Ciebie jak najlepiej ale pamiętaj, że wszystko też zależy od naszego myżlenia. Zmień podejżcie do tego co jesz i jak żyjech. Systematyczne jedzenie zdrowych posiłków, bogatych w ważywa i owoce a także jogurty to źródło zgrabnej sylwetki. A także ćwiczenia, najlepiej w odpowiednim tępie, bo gdy się za bardzo męczysz np. bięgnąc to tak naprawdę nie schudniesz. Czasami lepszy jet intensywny marsz w tępie takim, że np. możesz swobodnie rozmawiać. Polecam też siłownie, dobrze wyosażoną i pod czujnym okiem instruktora. Basen też będzie idealny. Powodzonka:)

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

ja przezucilam sie na gril elektryczny , dzieki temu mozna nawet zima 🙂

Nadiia21
    Member
    • Stały bywalec

Hmmm Alloha:P

Dziewczyny te tabletki są naprawdę fajne…ograniczają apetyt i chęć na smakołyki do maksymalnego minimum heh 😯 przynajmniej u mnie tak jest…wychodzi na to ze udało mi się zrzucić dzięki tym tabletkom ok 2 kg oczywiżcie + ćwiczenia i odpowiednie jedzenie:) to tylko 2 kg aa ja jestem cała happy…planowo mam brać tabletki do 15 maja….także zobaczymy co będzie w późniejszym okresie:)

aa jak u Was to wygląda??:>:>:>

Pozdrawiam…

punia
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

ja napewno schudlam ze 2 kg albo wiecej ok 2 tyg cwiczen + dietka + moj clarinol ktory stosuje . jutro normalnie sie zwaze

dark-princess
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Eh, trzeba się wziążć za siebie. Wczoraj wypatrzyłam w sklepie genialną bluzkę, niestety wyglądałam w niej jak taki baleronik owiązany sznurkirm: tu fałdak, tam fałdka… Mam nadzieję, że się uda zrzucić chociaż z 10 kg 😥 Jedyne co mnie pociesza, to fakt, że słodyczami nie będę mieć problemu 😀 Odstawiłam je jakież 2 miesiące temu, przy pierwszym (nieudanym) podejżciu do diety. Za to moją zmorą są nieregularne posiłki. Musze nad tym popracować 😉

malenka
    Member
    • Zapaleniec

to niejestes na takiej zle pozycji 🙂 jak juz masz opanowany temat ze slodyczami to juz polowa sukcesu 🙂 a nad posilkami popracuj troszke i bedzie ok. cwiczys cos do tego ??

dark-princess
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Biegi przełajowe, kiedy czasem gonie autobus 😆 Teraz mam zamiar wygospodarować chociaż z pół godziny dziennie na jakież ćwiczonka. Może się uda 😀

malenka
    Member
    • Zapaleniec

oj cwiczenia to koniecznie , postaraj sie cwiczyc czym wiecej tym lepiej , one najwiecej daja efektu

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Do zrzucenia tylko 20 kg…"

Przewiń na górę