• Autor
    Odp.
  • dark-princess
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 43
    • Bywalec

wiem, wiem, ale niestety studenckie życie nieszczególnie obfituje w wolny czas 😆

blue moon
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

oj paamietam za studenta czasu bylo malo dieta zawsze gdzies sie urywala teraz mam czas na cwiczenia systematyczne cwicze [usunięto_link] z zestawem na zbedne kilogramy tylko ze wtedy szybciej sie spalalo tluszcz teraz trwa to dluzej…:(

dark-princess
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 43
    • Bywalec

@blue moon wrote:

oj paamietam za studenta czasu bylo malo dieta zawsze gdzies sie urywala teraz mam czas na cwiczenia systematyczne cwicze [usunięto_link] z zestawem na zbedne kilogramy tylko ze wtedy szybciej sie spalalo tluszcz teraz trwa to dluzej…:(

cóż, nie można mieć wszystkiego 😆

punia
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

w pozniejszym zyciu tez niebedszie na nic czasu 🙁 wiem cos o tym

a widzialyscie ten zestaw
    [usunięto_link]

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

oj to moj zestaw to dla leniuszkow 🙂

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

dla leniuszków dobre dobre 🙂
    Punia jak tam efekty powiedz?
    Faktycznie mniejszy apetyt?
    Bo włąsnie ogromny apetyt to moja największa zmora!

Twoja_Figura
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Na nadmierny apetyt też znajdziemy radę, mamy na prawdę skuteczne suplementy. Aby ograniczyć napady głodu to też dieta i jeszcze raz dieta. 5 posiłków dziennie w równych odstępach czasu to podstawa:) śniadanie powinno być najbardziej sycące:)

blue moon
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

a mi sie niestety nie udaje tak ytrzymac ladnie tych 5 posilkow ale sniadanie jjem zawsze.

punia
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

ja juz mam etap podjadania za soba normalnie nie ciagnie mnie do slodkosci ani do jedzenia po 18, kiedys to najwiecej jadlam o 18 . no i jak tu schudnac ❓

macek10
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

zadziwiacie mnie, skad wytrzasneliscie te informacje o niejedzeniu po 18?

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

wszędzie tak mówią, baaa niektórzy nawet twierdzą, że po 16 już nie powinno się jeżć dużych posiłków, a ograniczyć się tylko do warzywka jednego czy dwóch

macek10
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

wszędzie tak mówią, baaa niektórzy nawet twierdzą, że po 16 już nie powinno się jeżć dużych posiłków, a ograniczyć się tylko do warzywka jednego czy dwóch

wszedzie czyli gdzie? Czytałem mnostwo ksiazek o otyłosci i odchudzaniu i w zadnej nie bylo takiej rady zeby nie jesc po 18.

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

wszedzie czyli gdzie? Czytałem mnostwo ksiazek o otyłosci i odchudzaniu i w zadnej nie bylo takiej rady zeby nie jesc po 18.

ja nie o książkach, ja o internecie, forach itp. 😳

macek10
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

ja nie o książkach, ja o internecie, forach itp. 😳

no prosze was a ilu ekspertów wypowiada sie na forach lub na stronach internetowych i ile badań tam cytuja, tak powstaja mity tak jak ten o nie jedzeniu po 18, wieki temu byla taka zasada bo nie poznano mechanizmu z tym zwiazanego teraz wrecz odradza sie bo jest to niekorzystne dla odchudzania i zdrowia ale mit przetrwał wlasnie przez takie fora i strony internetowe.

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

ja slyszalam zeby niejesc po 16 , po 18 ale co to daje jak jestem glodna to przeciez cos zjem lekkiego przeciez sie nie zaglodze tylko dlatego ze pisze wszedzie zeby po 18 czy 16 niejesc

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Do zrzucenia tylko 20 kg…"

Przewiń na górę