- AutorOdp.
- 23 kwietnia 2008 at 05:28
wiem, wiem, ale niestety studenckie życie nieszczególnie obfituje w wolny czas 😆
23 kwietnia 2008 at 16:35oj paamietam za studenta czasu bylo malo dieta zawsze gdzies sie urywala teraz mam czas na cwiczenia systematyczne cwicze [usunięto_link] z zestawem na zbedne kilogramy tylko ze wtedy szybciej sie spalalo tluszcz teraz trwa to dluzej…:(
23 kwietnia 2008 at 19:05@blue moon wrote:
oj paamietam za studenta czasu bylo malo dieta zawsze gdzies sie urywala teraz mam czas na cwiczenia systematyczne cwicze [usunięto_link] z zestawem na zbedne kilogramy tylko ze wtedy szybciej sie spalalo tluszcz teraz trwa to dluzej…:(
cóż, nie można mieć wszystkiego 😆
23 kwietnia 2008 at 19:25w pozniejszym zyciu tez niebedszie na nic czasu 🙁 wiem cos o tym
a widzialyscie ten zestaw
[usunięto_link]25 kwietnia 2008 at 06:53oj to moj zestaw to dla leniuszkow 🙂
25 kwietnia 2008 at 15:11dla leniuszków dobre dobre 🙂
Punia jak tam efekty powiedz?
Faktycznie mniejszy apetyt?
Bo włąsnie ogromny apetyt to moja największa zmora!25 kwietnia 2008 at 18:26Na nadmierny apetyt też znajdziemy radę, mamy na prawdę skuteczne suplementy. Aby ograniczyć napady głodu to też dieta i jeszcze raz dieta. 5 posiłków dziennie w równych odstępach czasu to podstawa:) śniadanie powinno być najbardziej sycące:)
26 kwietnia 2008 at 11:12a mi sie niestety nie udaje tak ytrzymac ladnie tych 5 posilkow ale sniadanie jjem zawsze.
26 kwietnia 2008 at 21:12ja juz mam etap podjadania za soba normalnie nie ciagnie mnie do slodkosci ani do jedzenia po 18, kiedys to najwiecej jadlam o 18 . no i jak tu schudnac ❓
27 kwietnia 2008 at 00:05zadziwiacie mnie, skad wytrzasneliscie te informacje o niejedzeniu po 18?
27 kwietnia 2008 at 18:49[usunięto_link] wrote:
zadziwiacie mnie, skad wytrzasneliscie te informacje o niejedzeniu po 18?
wszędzie tak mówią, baaa niektórzy nawet twierdzą, że po 16 już nie powinno się jeżć dużych posiłków, a ograniczyć się tylko do warzywka jednego czy dwóch
27 kwietnia 2008 at 19:50[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wszędzie tak mówią, baaa niektórzy nawet twierdzą, że po 16 już nie powinno się jeżć dużych posiłków, a ograniczyć się tylko do warzywka jednego czy dwóch
wszedzie czyli gdzie? Czytałem mnostwo ksiazek o otyłosci i odchudzaniu i w zadnej nie bylo takiej rady zeby nie jesc po 18.
27 kwietnia 2008 at 20:05[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wszedzie czyli gdzie? Czytałem mnostwo ksiazek o otyłosci i odchudzaniu i w zadnej nie bylo takiej rady zeby nie jesc po 18.
ja nie o książkach, ja o internecie, forach itp. 😳
27 kwietnia 2008 at 20:46[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ja nie o książkach, ja o internecie, forach itp. 😳
no prosze was a ilu ekspertów wypowiada sie na forach lub na stronach internetowych i ile badań tam cytuja, tak powstaja mity tak jak ten o nie jedzeniu po 18, wieki temu byla taka zasada bo nie poznano mechanizmu z tym zwiazanego teraz wrecz odradza sie bo jest to niekorzystne dla odchudzania i zdrowia ale mit przetrwał wlasnie przez takie fora i strony internetowe.
27 kwietnia 2008 at 21:13ja slyszalam zeby niejesc po 16 , po 18 ale co to daje jak jestem glodna to przeciez cos zjem lekkiego przeciez sie nie zaglodze tylko dlatego ze pisze wszedzie zeby po 18 czy 16 niejesc
- AutorOdp.