• Ten temat ma 79 odpowiedzi, 32 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez jovi_69.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 80 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    dark-princess
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 43
    • Bywalec

wiem, wiem, ale niestety studenckie życie nieszczególnie obfituje w wolny czas 😆

blue moon
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

oj paamietam za studenta czasu bylo malo dieta zawsze gdzies sie urywala teraz mam czas na cwiczenia systematyczne cwicze http://www.schudnijmy.pl/cwiczenia z zestawem na zbedne kilogramy tylko ze wtedy szybciej sie spalalo tluszcz teraz trwa to dluzej…:(

dark-princess
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 43
    • Bywalec

@blue moon wrote:

oj paamietam za studenta czasu bylo malo dieta zawsze gdzies sie urywala teraz mam czas na cwiczenia systematyczne cwicze http://www.schudnijmy.pl/cwiczenia z zestawem na zbedne kilogramy tylko ze wtedy szybciej sie spalalo tluszcz teraz trwa to dluzej…:(

cóż, nie można mieć wszystkiego 😆

punia
    Członek
    • Odp.: 44
    • Bywalec

w pozniejszym zyciu tez niebedszie na nic czasu 🙁 wiem cos o tym

a widzialyscie ten zestaw
    http://www.schudnijmy.pl/UserPage?back=/cwiczenia/malo_czasu

malenka
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

oj to moj zestaw to dla leniuszkow 🙂

Mirabelka
    Członek
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

dla leniuszków dobre dobre 🙂
    Punia jak tam efekty powiedz?
    Faktycznie mniejszy apetyt?
    Bo włąsnie ogromny apetyt to moja największa zmora!

Twoja_Figura
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Na nadmierny apetyt też znajdziemy radę, mamy na prawdę skuteczne suplementy. Aby ograniczyć napady głodu to też dieta i jeszcze raz dieta. 5 posiłków dziennie w równych odstępach czasu to podstawa:) śniadanie powinno być najbardziej sycące:)

blue moon
    Członek
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

a mi sie niestety nie udaje tak ytrzymac ladnie tych 5 posilkow ale sniadanie jjem zawsze.

punia
    Członek
    • Odp.: 44
    • Bywalec

ja juz mam etap podjadania za soba normalnie nie ciagnie mnie do slodkosci ani do jedzenia po 18, kiedys to najwiecej jadlam o 18 . no i jak tu schudnac ❓

macek10
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

zadziwiacie mnie, skad wytrzasneliscie te informacje o niejedzeniu po 18?

zuza_130
    Członek
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@macek10 wrote:

wszędzie tak mówią, baaa niektórzy nawet twierdzą, że po 16 już nie powinno się jeżć dużych posiłków, a ograniczyć się tylko do warzywka jednego czy dwóch

macek10
    Członek
    • Zapaleniec

@zuza_130 wrote:

@macek10 wrote:

wszędzie tak mówią, baaa niektórzy nawet twierdzą, że po 16 już nie powinno się jeżć dużych posiłków, a ograniczyć się tylko do warzywka jednego czy dwóch

wszedzie czyli gdzie? Czytałem mnostwo ksiazek o otyłosci i odchudzaniu i w zadnej nie bylo takiej rady zeby nie jesc po 18.

zuza_130
    Członek
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@macek10 wrote:

@zuza_130 wrote:

@macek10 wrote:

wszedzie czyli gdzie? Czytałem mnostwo ksiazek o otyłosci i odchudzaniu i w zadnej nie bylo takiej rady zeby nie jesc po 18.

ja nie o książkach, ja o internecie, forach itp. 😳

macek10
    Członek
    • Zapaleniec

@zuza_130 wrote:

@macek10 wrote:

@zuza_130 wrote:

@macek10 wrote:

ja nie o książkach, ja o internecie, forach itp. 😳

no prosze was a ilu ekspertów wypowiada sie na forach lub na stronach internetowych i ile badań tam cytuja, tak powstaja mity tak jak ten o nie jedzeniu po 18, wieki temu byla taka zasada bo nie poznano mechanizmu z tym zwiazanego teraz wrecz odradza sie bo jest to niekorzystne dla odchudzania i zdrowia ale mit przetrwał wlasnie przez takie fora i strony internetowe.

malenka
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

ja slyszalam zeby niejesc po 16 , po 18 ale co to daje jak jestem glodna to przeciez cos zjem lekkiego przeciez sie nie zaglodze tylko dlatego ze pisze wszedzie zeby po 18 czy 16 niejesc

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 80 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę