- AutorOdp.
- 19 lutego 2009 at 14:31
friendlySpirit zgadzam się z Tobą, najważniejsze to ćwiczenia i racjonalna dieta, ja podchodzilam do odchudzania wiele razy wszelkie proby kończyly się efektem jojo albo co gorsze poddaniem sie jak efekty nie były takie jak sobie wymarzyłam. teraz postanowiłam ze bedzie inaczej zapisalam sie na basen jem około 5 posiłków dziennie ale małych nie jem po 18, pije sporo czerwonej herbaty biorę chrom a od dwóch tygodni bio cla, jak na razie schudłam 3 kilo, przede mna jeszcze 7. wierzez ze mi się uda i zycze wszystkim dziewczynom silnej woli i wytrwalosci!
6 maja 2009 at 07:41Jest wiele metod wspomagających proces odchudzania takich jak ćwiczenia, diety, tabletki odchudzające czy nawet wczasy odchudzające. Wybór odpowiedniego podejżcia zależy od nas. Istotne jest to czy lubimy ćwiczyć czy może wolimy diety odchudzające lub inne sposoby na odchudzanie. Przedstawiamy kilka metod odchudzania, które można stosować razem i dopasować do własnych potrzeb.
[usunięto_link]
6 maja 2009 at 13:35a ja zeby ne jesc czytam to forum i teraz zabieram d*** na aerobik chociaz bardzo bardzo mi sie nie chce 😛
21 maja 2009 at 17:07mam 170 wzrostu i waze 74 kg. Chcialabym schudnac d0 54 kg, barzo mi na tym zalezy. Mam nadzieje ze bedziemy sie wzajemnie wspierac. pozdrawiam! 🙂
21 maja 2009 at 17:15mam jeszcze jedno pytanie… jak zrobic ta grafike pod moim postem z wagą? ten „suwaczek”?
- AutorOdp.