- AutorOdp.
- 28 czerwca 2008 at 09:36
no togratuluje osiagnelas super efekt 🙂 a nei bralas nic dodatkowo zadnych suplementow?
29 czerwca 2008 at 07:51Przez tydzień brałam jakież tabletki (nie pamiętam nazwy). Później jedynym moim suplementem stała się czerwona herbata.
29 czerwca 2008 at 18:53a moja koleżanka zrzuciła, 40 kg, ważyła 90, teraz koło 48 , jest chuda i ma masę rozstępów, ale czuje sie lepiej…
4 lipca 2008 at 23:40oooj… to taki hard core jak dla mnie…
nie wiem czy bym wolała aż do tego stopnia – masa rozstępów za szczupłą sylwetkę… jednak wolniejsze i bardziej rozsądne odchudzanie z ujędrnianiem skóry to lepsze rozwiązanie…5 lipca 2008 at 11:40co robicie aby nie myżleć o jedzeniu?pomocy………….. ❓ ❓ ❓
5 lipca 2008 at 12:54[usunięto_link] wrote:
co robicie aby nie myżleć o jedzeniu?pomocy………….. ❓ ❓ ❓
Zajmij sie czymkolwiek, co wymaga zaangazowania. Dom, zakupki, spotkanie ze znajomymi, spacer … cokolwiek. 🙂 Jesli siedzisz w domu, to predzej, czy pozniej zagoni cie z nudow do lodowki. 😉
5 lipca 2008 at 17:47już poleciłam wielu, może i ci pomogę…dieta fizjologiczna Tomasza Reznera…ja schudłam dzięki niej 30kg…
6 lipca 2008 at 22:01łooo 😀 a cóż to za cudo? i w jakim czasie te 30 kg?
ja aktualnie się oczyszczam – bardzo fajna dietka, smacznie, pożywnie i w ogóle ach i och 🙂 jednak nie ma to jak zbilansowana dietka… zajrzyjcie na schudnijmy.pl 🙂 bardzo ciekawe propozycje jadłospisów 🙂
a na nie-jedzenie – za każdym razem jak poczujesz głód – szklanka wody… albo jakis owocek zamiast słodyczy – też słodkie a jednak o niebo zdrowsze 🙂
ale fakt faktem musisz się przeprogramować 🙂 inaczej ani rusz na dłuższą metę…7 lipca 2008 at 18:06no faktycznie 30 kg to imponujący wynik 😀 przeczytałam recenzję, ale mogłabyż tak z własnego dożwiadczenia coż więcej? 🙂
i to fakt – jak nie chcesz jeżć słodyczy zjedz coż równie słodkiego a zdrowszego 🙂 jabłko, gruszkę, truskawki – tyle owoców teraz mamy do wyboru 🙂7 lipca 2008 at 19:51Hej dziewczyny:) Ja zaczęłam od dzisiaj moje 1-sze starania z wagą…Mam 20 lat 153 cm i wagę….67kg:(:( Ale jak tak czytam Wasze wypowiedzi to wierzę, że mi sie uda…A Wam jak idzie odchudzanie??
8 lipca 2008 at 21:30no ja jutro kończę oczyszczającą 🙂 nie sądzę żebym coż zrzuciła (muszę kupić tę cholerną wagę xD) przez najbliższe dwa tygodnie intensywny trening połączony z masażami i zobaczymy 🙂 mam nadzieję, że uda mi się 😀 z resztą tak na serio to waga mało mnie interesuje… tylko centymetry 😀
trzymam kciuki za Ciebie, siebie i wszystkie odchudzające się istotki 😉
buziaczki i do „przeczytania” za ok. dwa tygodnie9 lipca 2008 at 05:59Powiedzcie mi, czy to cos da przy odchudzaniu: Rano pije w pracy kawe i jem grahamkę z jogurtem, potem wracam z pracy i ok 16 jem obiadek, a potem juz nic. A wieczorem robie brzuszki. Czy w taki sposob mozna cos schudnac??
9 lipca 2008 at 14:18no na pewno jest to spore ograniczenie spożywanych kalorii… choć zależy jeszcze co na ten obiadek 😉
jednak nie wiem, czy jogurt z chlebkiem to dobry pomysł… sprawdź może gdzież, gdzie piszą o niełączeniu…
i ostatnio słyszałam że po treningu należy jakież białko wsunąć 😉 więc chociaż kilka plasterków chudej wędlinki mogłabyż zjeżć 🙂
a tak to nic tylko trzymać kciuki 🙂
patuż czekamy z niecierpliwożcią na twój powrót 😉
a ja do rodzinki jadę, więc też muszę się pożegnać 🙂
papa milusińskie 🙂10 lipca 2008 at 06:31Powiedzcie mi co jest najlepsze do zjedzenia na sniadanie, biorac pod uwage to, ze jedzone jest w pracy:) I bral ktos moze tabletki merida…?? Wiecie cos na ich temat?
13 lipca 2008 at 17:44Książka Tomasza Reznera jest pozycją niezwykle interesującą! Została napisana w sposób, który zachęca do czytania nie tylko dietetyków, a przede wszystkim tych, którzy chcą zmienić swój sposób odżywiania i zdrowo schudnąć.
Podam Wam może darmowy fragment do tego, bo ja też to czytałam zanim kupiłam te dwie czężci:
[usunięto_link]a tu link do tego sklepu chyba:
[usunięto_link] - AutorOdp.