- Ten temat ma 121 odpowiedzi, 26 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat temu przez
ola76.
- AutorWpisy
- 23 czerwca 2010 o 07:59 #171278
@Yolka wrote:
Kowal – bo kobiety są bardziej czułe 🙂 Czy by się różniła (oprócz wyglądu) kobieta od kumpla, gdyby reagowała tak samo jak on na takie wstawki:)?
Nie znoszą krytyki ot co 😉 Jak nie powiesz źle, nie wiem co ma do czułożci to raczej przewrażliwienie na punkcie swojego wyglądu hehe 😀
24 czerwca 2010 o 08:45 #171279Wszystko to kwestia charakteru i poczucia własnej wartożci… Nie ma co uogólniać. Są babki silne i są sierotki, potrzebujące z każdej strony akceptacji i zapewnień. Z mężczyznami jest podobnie, ilu ludzi tyle odczuć i pokręconych charakterów.
24 czerwca 2010 o 10:21 #171280@Kowal wrote:
@Yolka wrote:
Kowal – bo kobiety są bardziej czułe 🙂 Czy by się różniła (oprócz wyglądu) kobieta od kumpla, gdyby reagowała tak samo jak on na takie wstawki:)?
Nie znoszą krytyki ot co 😉 Jak nie powiesz źle, nie wiem co ma do czułożci to raczej przewrażliwienie na punkcie swojego wyglądu hehe 😀
Dalej będę stała przy straży swojego zdania, że kobiety są czułe i dlatego że nie są mężczyznami, rzadziej siedzą z wielkim brzuchem przed telewizorem popijając piwo:D
24 czerwca 2010 o 10:23 #171281@Yolka wrote:
@Kowal wrote:
@Yolka wrote:
Dalej będę stała przy straży swojego zdania, że kobiety są czułe i dlatego że nie są mężczyznami, rzadziej siedzą z wielkim brzuchem przed telewizorem popijając piwo:D
Co ma czułożć do krytyki? Zasłanianie się czułożcią no chyba,że przeczulona na punkcie swojego wyglądu :D. Też jestem czuły i kto powiedział,że mężczyźni są mniej czuli ;p
Piwo też lubię 😀 No fakt mężczyźni czężciej mają wielkie brzuszyska ,bo taka genetyka,a kobiety wielkie pupska tylko co to ma do czułożci? 😀24 czerwca 2010 o 14:19 #171282Chciałam Ci zobrazować, ze facet jest bardziej gruboskórny, a kobieta delikatna i czuła;)
Dla takiego Pana z kanapy z piwem nie ma znaczenia co mu powiesz, bo generalnie przyjaźń męska jest bardziej szorstka i więcej zniesie.Kobiety są inne – nawet w kontaktach między sobą. A na punkcie wyglądu mamy lekkiego fioła;)
24 czerwca 2010 o 17:47 #171283Raczej nie szorstka, a bardziej wyluzowana, przyjacielska i facet bardziej potrafi patrzeć na siebie z przymrużeniem oka.Bardziej szorstkie to mogą być kontakty oficjalne. Dlatego pisze ,że babeczki krytyki nie potrafią tak znosić. 😉 Ja nie jestem panem z kanapy i też nie ma to dla mnie znaczenia.Przeczulone 😉
25 czerwca 2010 o 06:40 #171284Ok, ale już gdy facetowi uwagę zwróci kobieta, to urąga to jego godnożci:)
25 czerwca 2010 o 11:38 #171285@Yolka wrote:
Ok, ale już gdy facetowi uwagę zwróci kobieta, to urąga to jego godnożci:)
Nie widzę problemu by mi zwróciła uwagę kobieta tak jak mężczyzna jeżli coż jest poparte argumentami, coż wymyżlasz i nie wiem co to ma do godnożci 😉
28 czerwca 2010 o 08:18 #171286Ja włażnie też nie wiem, co to ma do godnożci:) – o to trzeba pytać facetów;)
28 czerwca 2010 o 13:46 #171287W tym rzecz ,że to twoje stwierdzenie 😉
29 czerwca 2010 o 08:00 #171288Hehe:) Stwierdzenie moje, ale to faceci odbierają krytykę, szczególnie od kobiet jako coż co urąga ich godnożci.
Dlaczego tak jest? Nie wiem:) Nie jestem facetem 🙂29 czerwca 2010 o 21:22 #171289To ,że mnie skrytykuje kobieta za coż nijak się ma do tego co napisałaż. Mówię o tym,że to nieprawda,a nie czemu tak jest. Konstruktywna krytyka zawsze wskazana.
5 lipca 2010 o 13:33 #171290@Kowal wrote:
To ,że mnie skrytykuje kobieta za coż nijak się ma do tego co napisałaż. Mówię o tym,że to nieprawda,a nie czemu tak jest. Konstruktywna krytyka zawsze wskazana.
Szkoda, ze nie wszyscy faceci myżlą tak jak ty:)
5 lipca 2010 o 22:03 #171291@Yolka wrote:
@Kowal wrote:
To ,że mnie skrytykuje kobieta za coż nijak się ma do tego co napisałaż. Mówię o tym,że to nieprawda,a nie czemu tak jest. Konstruktywna krytyka zawsze wskazana.
Szkoda, ze nie wszyscy faceci myżlą tak jak ty:)
Tak jak nie wszystkie kobiety tak nie wszyscy faceci ,życie. Nie ma ideałów więc trzeba trafić na cechy ,które się akceptuje i najbardziej odpowiadają ,chyba 🙂
Ale zabobony lepiej schować,bo przez nie tylko źle się człowiek sugeruję i z góry ocenia hehe9 lipca 2010 o 10:48 #171292Ale widzę, że musisz mieć ostatnie zdanie;)
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.