- AutorOdp.
- 23 czerwca 2010 at 07:59
[usunięto_link] wrote:
Kowal – bo kobiety są bardziej czułe 🙂 Czy by się różniła (oprócz wyglądu) kobieta od kumpla, gdyby reagowała tak samo jak on na takie wstawki:)?
Nie znoszą krytyki ot co 😉 Jak nie powiesz źle, nie wiem co ma do czułożci to raczej przewrażliwienie na punkcie swojego wyglądu hehe 😀
24 czerwca 2010 at 08:45Wszystko to kwestia charakteru i poczucia własnej wartożci… Nie ma co uogólniać. Są babki silne i są sierotki, potrzebujące z każdej strony akceptacji i zapewnień. Z mężczyznami jest podobnie, ilu ludzi tyle odczuć i pokręconych charakterów.
24 czerwca 2010 at 10:21@Kowal wrote:
[usunięto_link] wrote:
Kowal – bo kobiety są bardziej czułe 🙂 Czy by się różniła (oprócz wyglądu) kobieta od kumpla, gdyby reagowała tak samo jak on na takie wstawki:)?
Nie znoszą krytyki ot co 😉 Jak nie powiesz źle, nie wiem co ma do czułożci to raczej przewrażliwienie na punkcie swojego wyglądu hehe 😀
Dalej będę stała przy straży swojego zdania, że kobiety są czułe i dlatego że nie są mężczyznami, rzadziej siedzą z wielkim brzuchem przed telewizorem popijając piwo:D
24 czerwca 2010 at 10:23[usunięto_link] wrote:
@Kowal wrote:
[usunięto_link] wrote:
Dalej będę stała przy straży swojego zdania, że kobiety są czułe i dlatego że nie są mężczyznami, rzadziej siedzą z wielkim brzuchem przed telewizorem popijając piwo:D
Co ma czułożć do krytyki? Zasłanianie się czułożcią no chyba,że przeczulona na punkcie swojego wyglądu :D. Też jestem czuły i kto powiedział,że mężczyźni są mniej czuli ;p
Piwo też lubię 😀 No fakt mężczyźni czężciej mają wielkie brzuszyska ,bo taka genetyka,a kobiety wielkie pupska tylko co to ma do czułożci? 😀24 czerwca 2010 at 14:19Chciałam Ci zobrazować, ze facet jest bardziej gruboskórny, a kobieta delikatna i czuła;)
Dla takiego Pana z kanapy z piwem nie ma znaczenia co mu powiesz, bo generalnie przyjaźń męska jest bardziej szorstka i więcej zniesie.Kobiety są inne – nawet w kontaktach między sobą. A na punkcie wyglądu mamy lekkiego fioła;)
24 czerwca 2010 at 17:47Raczej nie szorstka, a bardziej wyluzowana, przyjacielska i facet bardziej potrafi patrzeć na siebie z przymrużeniem oka.Bardziej szorstkie to mogą być kontakty oficjalne. Dlatego pisze ,że babeczki krytyki nie potrafią tak znosić. 😉 Ja nie jestem panem z kanapy i też nie ma to dla mnie znaczenia.Przeczulone 😉
25 czerwca 2010 at 06:40Ok, ale już gdy facetowi uwagę zwróci kobieta, to urąga to jego godnożci:)
25 czerwca 2010 at 11:38[usunięto_link] wrote:
Ok, ale już gdy facetowi uwagę zwróci kobieta, to urąga to jego godnożci:)
Nie widzę problemu by mi zwróciła uwagę kobieta tak jak mężczyzna jeżli coż jest poparte argumentami, coż wymyżlasz i nie wiem co to ma do godnożci 😉
28 czerwca 2010 at 08:18Ja włażnie też nie wiem, co to ma do godnożci:) – o to trzeba pytać facetów;)
28 czerwca 2010 at 13:46W tym rzecz ,że to twoje stwierdzenie 😉
29 czerwca 2010 at 08:00Hehe:) Stwierdzenie moje, ale to faceci odbierają krytykę, szczególnie od kobiet jako coż co urąga ich godnożci.
Dlaczego tak jest? Nie wiem:) Nie jestem facetem 🙂29 czerwca 2010 at 21:22To ,że mnie skrytykuje kobieta za coż nijak się ma do tego co napisałaż. Mówię o tym,że to nieprawda,a nie czemu tak jest. Konstruktywna krytyka zawsze wskazana.
5 lipca 2010 at 13:33@Kowal wrote:
To ,że mnie skrytykuje kobieta za coż nijak się ma do tego co napisałaż. Mówię o tym,że to nieprawda,a nie czemu tak jest. Konstruktywna krytyka zawsze wskazana.
Szkoda, ze nie wszyscy faceci myżlą tak jak ty:)
5 lipca 2010 at 22:03[usunięto_link] wrote:
@Kowal wrote:
To ,że mnie skrytykuje kobieta za coż nijak się ma do tego co napisałaż. Mówię o tym,że to nieprawda,a nie czemu tak jest. Konstruktywna krytyka zawsze wskazana.
Szkoda, ze nie wszyscy faceci myżlą tak jak ty:)
Tak jak nie wszystkie kobiety tak nie wszyscy faceci ,życie. Nie ma ideałów więc trzeba trafić na cechy ,które się akceptuje i najbardziej odpowiadają ,chyba 🙂
Ale zabobony lepiej schować,bo przez nie tylko źle się człowiek sugeruję i z góry ocenia hehe9 lipca 2010 at 10:48Ale widzę, że musisz mieć ostatnie zdanie;)
- AutorOdp.