• Autor
    Odp.
  • panna zuzanna
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Może od facetów więcej się wymaga/ Jeżli np. kobieta otworzy jakiż biznes to wszyscy są zachwyceni a jak facet zrobi to samo to traktuje się to jako coż oczywistego. Może dlatego są tak przewrażliwieni na swoim punkcie i boją się krytyki?

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Facet jest prosty jak budowa cepa sorry panowie ale za to wlasnie facetow sie kocha jak cos jest biale to jest biale jak czarne to czarne plotkuja gorzej niz baby to tez warto miec w nich przyjaciol dowiesz sie na bank wszystkiego o swoich kolezankach przede wszystkim gotuja czesto lepiej niz kobiety co nie znaczy ze zawsze, mnie poki co facet w kuchni nie pokonal za wyjatkiem ciast ale to penie kwestia hobby nie moja akurat ich jezyk ciala jest dosc latwy do odgadniecia co za tym idzie jak sie juz lapie jak faceci mysla i odbieraja rzeczywistosc sa niesamowicie przydatni w zyciu zreszta mimo ze jestem silna kobieta nigdy bym sie nie zrezygnowala z towarzystwa plci meskiej bo mimo wszystko stanowia dopelnienie nas samych kobieta jak wisienka na torcie

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Facet jest prosty jak budowa cepa … jak cos jest biale to jest biale jak czarne to czarne plotkuja gorzej niz baby

Nie zgadzam się z tym 😈

eBoska
    Member
    • Pasjonat

przeciez nie musisz Ja tam swoje wiem mam sporo doswiadczenia z plcia przeciwna ale przeciez ja nie narzekam powiedzialam ze swiat bez was bylby nudny a po drugie im prostrze w obsludze tym lepsze …jestem za stara zeby czytac 50 stronicowa instrukcje obslugi 😈

Anonymous
    Member
    • Guru

To napisz jak rozumiesz tą prostotę płci męskiej. Skoro jestem mężczyzną i zaprzeczam ,że nie ma tak ,że jest białe lub czarne w moim sposobie myżlenia to chyba nie poszerzyłaż dożwiadczenia należycie,bo jednak jestem przedstawicielem tej płci 😉

eBoska
    Member
    • Pasjonat

czyz nie znane i jest powiedzenie ze wyjatek potwierdza regule 😈

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

czyz nie znane i jest powiedzenie ze wyjatek potwierdza regule 😈

Nie wiem czemu ,ale byłem pewien,że napiszesz o wyjątkach 😈

eBoska
    Member
    • Pasjonat

bo ja mysle bardzo podobnie do facetow a moze poprostu wiem jakich udzielac im odpowiedzi 😈

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

bo ja mysle bardzo podobnie do facetow a moze poprostu wiem jakich udzielac im odpowiedzi 😈

A może jesteż jednym z nas ? 😈

eBoska
    Member
    • Pasjonat

jestem posrod was i mam fajne cycki i szybko sie ucze 😛

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

jestem posrod was i mam fajne cycki i szybko sie ucze 😛

A gdzie my teraz jesteżmy? 😀
    Też mam fajne cycki 😛

eBoska
    Member
    • Pasjonat

taaaaaaaaaa chcialbys miec fajne cycki maja tylko fajne laski nie faceci

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

taaaaaaaaaa chcialbys miec fajne cycki maja tylko fajne laski nie faceci

E tam ,fajna klata to fajne cycki 😈

panna zuzanna
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Kowal fajny masz ten awatarek 😀

Yolka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Facet jest prosty jak budowa cepa sorry panowie ale za to wlasnie facetow sie kocha jak cos jest biale to jest biale jak czarne to czarne plotkuja gorzej niz baby to tez warto miec w nich przyjaciol dowiesz sie na bank wszystkiego o swoich kolezankach przede wszystkim gotuja czesto lepiej niz kobiety co nie znaczy ze zawsze, mnie poki co facet w kuchni nie pokonal za wyjatkiem ciast ale to penie kwestia hobby nie moja akurat ich jezyk ciala jest dosc latwy do odgadniecia co za tym idzie jak sie juz lapie jak faceci mysla i odbieraja rzeczywistosc sa niesamowicie przydatni w zyciu zreszta mimo ze jestem silna kobieta nigdy bym sie nie zrezygnowala z towarzystwa plci meskiej bo mimo wszystko stanowia dopelnienie nas samych kobieta jak wisienka na torcie

Lepiej bym tego nie napisała:)!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Faceci rozkładamy ich na czyniki pierwsze"

Przewiń na górę