- AutorOdp.
- 30 maja 2012 at 07:23
Nic tak nie smakuje, jak kiełbaska z ogniska, ale każde inne mięsko może być tylko z grilla 🙂 No i przeważnie prawie każdy ma lepsze warunki do grillowania, niż do ogniska.
30 maja 2012 at 11:00jak dla mnie zdecydowanie lepszy jest grill 😉
2 czerwca 2012 at 16:30Grill jest wgodniejszy ale wolę zdecydowanie ognisko. Przypominają mi się dzieciństwo 🙂 Poza tym zabawa i tańce przy ognisku to jest to 🙂 Uwilbiam ten klimat.
29 czerwca 2012 at 11:14Zdecydowanie grill. Nie trzeba się martwić żeby później gasić…
9 stycznia 2013 at 12:50[usunięto_link] wrote:
Zdecydowanie grill. Nie trzeba się martwić żeby później gasić…
Eeee tam! Zawsze znajdzie się jakiż mężczyzna po paru piwkach;)
Ja uwielbiam ogniska i ich klimaty. Z braku laku nie pogardzę jednak grillem:)10 stycznia 2013 at 00:26[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Zdecydowanie grill. Nie trzeba się martwić żeby później gasić…
Eeee tam! Zawsze znajdzie się jakiż mężczyzna po paru piwkach;)
Ja uwielbiam ogniska i ich klimaty. Z braku laku nie pogardzę jednak grillem:)w sumie to tak jak ja > lubię i ogniska i grille – w zależnożci od okolicznożci 😉
vajola, a lubisz przy tym potańczyć? 🙂 zapraszam jupi
14 marca 2013 at 21:29bardzo się cieszę, że na ogródku mamy miejsce na ognisko, ale grill jest o wiele prostszy.. a szkoda..
19 marca 2013 at 07:19Ognisko!
20 marca 2013 at 11:46harcerki 😉
1 kwietnia 2013 at 19:24Jak chce się ładniej spędzić czas to grill. Ognisko jest już na całonocną imprezę, bo wszystko zostaje przesiąknięte dymem. 🙂 Lubie to i to – jedzonko z grilla jednak wygrywa.
1 kwietnia 2013 at 19:41no tak. z tym dymem to fakt. a i fakt, że z grilla jest cała paleta możliwożci menu. bo jak ognisko, to kiełbasa!.. chociaż kiedyż moja koleżanka na diecie smażyła jabłka 🙂 i były pyszne!
3 kwietnia 2013 at 10:05Jabłka można także piec w piekarniku,są na prawdę pyszne. Na ognisku- jeżli z rodziną pieczemy ziemniaki w garnku, czy kiełbaski nad ogniem, zawsze wrzucamy kilka ziemniaków owiniętych w folię, bądź prosto do ogniska bez opakowania i są pychotka.Polecam. Grill jest okey i ognisko okey.Tak jak wczeżniej wspomniałam. Teraz chętnie by się coż takiego zrobiło, ale…. klapa . normalnie piękną mamy wiosnę tej zimy. 😉 :// onas
3 kwietnia 2013 at 10:17Z ogniska to tylko kiełbaska, z grilla moża wyczarować więcej pysznożci 🙂
3 kwietnia 2013 at 19:11To zależy jakie okolicznożci. Jeżli grill to przy domu z rodzinną na spokojnie. Jeżli ognisko to gdzież ze znajomymi nad wodą, jeziorkiem jakimż czy coż na plaży 😉 Na plaży jest lepszy klimat do ogniska 😉
10 kwietnia 2013 at 10:44ja zdecydowanie bardziej wolę ognisko! całkowicie inny klimat, ale oczywiżcie grillem również nie pogardzę. już nie mogę się doczekać ciepła. podobno za tydzień ma być 20 stopni :O
- AutorOdp.