• Autor
    Odp.
  • miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

.

hihihihihihihihi

Nie macie pojęcia jaką mam dzięki Wam cudowną zabawę hihihihihi

Dziękuję 🙂

hihihihihihi

Ps. „hihihihihi” jest dokładnie tam gdzie faktycznie „żmieję się w głos” hihihihi

A, i jeszcze jedno: wyczuwam złożć, i to jeszcze jaką 🙂 brak argumentów pokrywany wyzwiskami, przypisywanie braku IQ komuż innemu choć samemu spadając na NIE z własnego ego popełniłoby sięsamobójstwo hihihihihihi poruszenie jest wielkie hihihihi

I to mnie w tym momencie zadowala – ja wesoła, Wy zdenerwowani i pełni agresji.

Włażnie tak miało być 🙂

.

qrde jednak sie mylilem – rozkminilas nasze pelne zawisci i agresji szydercze plany – szacuneczek
    tak poza tym to ja nie widzialem jeszcze ani jednego wyzwiska

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Ja i agresja? haha, nigdy. Byłam kiedyż w teatrze na przedstawieniu pt. „Przyjęcia dla głupca”. Pasuje tu idealnie. 🙂 Polecam, warte obejrzenia. 🙂

twojaczarnulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[…]
    qrde jednak sie mylilem – rozkminilas nasze pelne zawisci i agresji szydercze plany – szacuneczek

Gdybyż wiedział czym jest szacuneczek… nie dałbyż kobiecie (nawet głupiemu lachonowi) linka takiego jakiego dałeż 8) (liczę na Twoją pamięć i umiejętnożć kojarzenia).

A skoro jako facet nie potrafisz „stanąć ponad” to w takiej sytuacji nie pozostaje mi nic innego tylko przyjąć Twoją wypowiedź dosłownie.

(hihihihihihihi)

Ja naprawdę dobrze się bawię 🙂 i kiedy mówię że za to dziękuję, to mówię szczerze.

.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

hihihihihihihi

pustaku.

twojaczarnulka
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja i agresja? haha, nigdy. Byłam kiedyż w teatrze na przedstawieniu pt. „Przyjęcia dla głupca”. Pasuje tu idealnie. 🙂 Polecam, warte obejrzenia. 🙂

Cóż, są takie chwile kiedy wygraną gwarantuje jedynie poddanie się 🙂

Na przedstawieniu tym nie byłam, ale jeżli będę miała okazję to nie omieszkam.

Dziękuję za polecenie sztuki 🙂

.

twojaczarnulka
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

hihihihihihihi

pustaku.

Ależ się zapieniła hihihihihi a wciskaj sobie ile chcesz hihihihi

Tylko…. nie szkoda Ci na to czasu?

.

parvati
    Member
    • Guru

zapienilam sie?

odpusc sobie…cale forum z ciebie polewa.

hihihihihihihi

miszczu
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[…]

Gdybyż wiedział czym jest szacuneczek… nie dałbyż kobiecie (nawet głupiemu lachonowi) linka takiego jakiego dałeż 8) (liczę na Twoją pamięć i umiejętnożć kojarzenia).

A skoro jako facet nie potrafisz „stanąć ponad” to w takiej sytuacji nie pozostaje mi nic innego tylko przyjąć Twoją wypowiedź dosłownie.

(hihihihihihihi)

Ja naprawdę dobrze się bawię 🙂 i kiedy mówię że za to dziękuję, to mówię szczerze.

.

dobra tym razem calkowicie rozwine moje zdolnosci i napisze najgrzeczniej jak tylko umiem:
    – link jak ulal pasowal do sytuacji – moze jest wulgarny i przerysowuje sytuacje ale skoro ktos ci daje taki „prezent” to powinnas sie powaznie zastanowic nad soba
    – nie ma dla mnie znaczenia ze jestes kobieta: na szacunek trzeba sobie zasluzyc niezaleznie od tego czy jestes kobieta czy facetem – to ze jestes kobieta nie daje ci zadnych przywilejow – jak zapewne sie domyslasz nie zasluzylas na moj szacunek udowadniajac dzisiaj kilkakrotnie swoj debilizm
    – dla jeszcze lepszego zrozumienia – potrafie byc szarmancki wobec kobiet ktore uznaje za hm…interesujace, inteligentne, godne szacunku – wymagan na serio nie mam wielkich – wystarczy nie byc idiotka
    uff – staralem sie byc mily i pisac tak zeby kazdy zrozumial wiec nie uzywalem zadnych ironii – pozdrowienia

twojaczarnulka
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[…]

(hihihihihihihi)

.

dobra tym razem calkowicie rozwine moje zdolnosci i napisze najgrzeczniej jak tylko umiem:
    – link jak ulal pasowal do sytuacji – moze jest wulgarny i przerysowuje sytuacje ale skoro ktos ci daje taki „prezent” to powinnas sie powaznie zastanowic nad soba
    – nie ma dla mnie znaczenia ze jestes kobieta: na szacunek trzeba sobie zasluzyc niezaleznie od tego czy jestes kobieta czy facetem – to ze jestes kobieta nie daje ci zadnych przywilejow – jak zapewne sie domyslasz nie zasluzylas na moj szacunek udowadniajac dzisiaj kilkakrotnie swoj debilizm
    – dla jeszcze lepszego zrozumienia – potrafie byc szarmancki wobec kobiet ktore uznaje za hm…interesujace, inteligentne, godne szacunku – wymagan na serio nie mam wielkich – wystarczy nie byc idiotka
    uff – staralem sie byc mily i pisac tak zeby kazdy zrozumial wiec nie uzywalem zadnych ironii – pozdrowienia

Więc ja też coż wytłumaczę 🙂

Widzisz, dawno temu zauważyłam, że forum jest miejscem, gdzie skróty myżlowe i wyrywkowo przedstawiane poglądy sprawiają iż ludzie odbierają wszystko patrząc przez pryzmat swoich poprzednich dożwiadczeń, nie zadają pytań, nie szukają odpowiedzi i nie pragną zgłębić tematu a jedynie odnoszą się do podanych im strzępów czyichż poglądów.

Sytuacja diametralnie zmienia się w momencie gdy z tych strzępów zaczyna się wyłaniać pełniejszy obraz tych „nieznajomych”.

Większożć ludzi, z różnych względów, boi się wyjżć poza ramy ogólnie przyjętych zachowań, ponieważ boją się odrzucenia (albo mają inne powody).

Ja zaczynam od zwrócenia na siebie uwagi bo uwielbiam dyskusje.

Jestem osobą kontrowersyjną, wiem, ale jest to jedynie dodatkowy plus dla kogoż kto również lubi dyskusje.

Moim celem nie było spodobanie się komukolwiek tylko włażnie podgrzanie rozmowy.

Nieco zawiodłam się…

Widzisz, Ty (tak czuję po Twojej wypowiedzi) przyjąłeż, że laska zachwalająca swój tyłek jest pusta, a więc głupia, a to przecież troche za mało do stwierdzenia że ktoż jest głupi, czyż nie?
    Przyjąłeż również że Cię atakuję swoimi żartami, choć liczyłam na równie wesołą męską ripostę.

Pozdrawiam.

.

parvati
    Member
    • Guru

z tym ze poggrzewac atmosfere i dyskutowac trzeba po prostu umiec. a ty nie potrafisz.

i wcale nie wyszlas na osobe kontrowersyjna. wyszlas na totalna idiotke.
    chyba nie o to ci chodzilo…

twojaczarnulka
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

z tym ze poggrzewac atmosfere i dyskutowac trzeba po prostu umiec. a ty nie potrafisz.

i wcale nie wyszlas na osobe kontrowersyjna. wyszlas na totalna idiotke.
    chyba nie o to ci chodzilo…

To ty mnie uważasz za idiotkę.

Ja w tym momencie nie jestem Ci już dłużna 8)

.

parvati
    Member
    • Guru

hihihihihihihi

miszczu
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

hihihihihihihi

hahahaha nie moge z tego :d

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

parvati, ty na prawde cale dnie na tym forum przesiadujesz.. co nie czytam, tam twoje posty.
    juz wiem czemu nigdy sie nie nudzisz, no tak..

twojaczarnulko, nie za madre sa te twoje posty. weszlas na to forum z (za przeproszeniem) „chujami” „moherami” „tepakami”,szczycilas sie wyimaginowanymi statystykami w temacie „slub cywilny czy koscielny” i co do agresji- od tej strony mialam okazje cie poznac. agresja chyba jest jednopodmiotowa a nie kontrowersyjna..

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

bez wyjątku. i nie próbujcie przekonywać mnie, że ten czy ten jest inny, że traktuje was jak królewnę i żwiata poza wami nie widzi. każdy ma w sobie coż takiego, co pcha go do zdrady. i gdy tylko jest okazja, nie potrafi sie oprzeć. mój ojciec z*ebał mi życie, ale w pewnym sensie także otworzył mi oczy. po 15tu latach małżeństwa zrobił sobie skok w bok, znalazł sobie w necie d****ę dwadzieżcia lat młodszą i teraz bawi sie w rodzine. uważa, że to jest to, czego szukał. spełnia sie. ma 50 lat, jest gruby i bez kultury, obycia. ale co najważniejsze- ma hajs. i to niunie kręci. boże, jakie to przykre. nieważne, że dziwka nie ma wyglądu, że wygląda jak zmarnowana szmata, zero wykształcenia i umiejetynożci, którymi można sie pochawlić. ale- młoda d***, to daje jej przewage. młoda, głupia dziwka. dziwie sie dziewczynom, a raczej zdzirom które sie tak pożwiecają dla wyższego standardu życiowego. i dziwie sie takim osłom, że mając wszystko- elegancka, zadbaną żonę, za którą inni faceci szlaeją, ciepły i czysty dom, wybierają takie nic, takie puste dziewcze. i teraz ja, nie potrafie normalnie żyć, ciągle szukam wżród ludzi jakichż złych ibntencji, nieszczerożci. mój własny ojciec bluzga mnie teraz za nic, za to że byłam jego córką, bo dziwka tak nim żwietnie steruje że on mnie znienawidził. za co pytam? nie potrafie już w pełni zaufac mojemu chłopakowi, nie potrafie cieszyc sie tym, gdy powtarza mi że mnie kocha, bo wiem teraz jak człowiek, a włażciwie mężczyzna potrafi sie zmienić!!!!!!!!!!!!!!!

Nie uważam że faceci to żwinie nie można wrzucać mężczyz do jednego worka i powiem jednak że mój mężczyzna „traktuje mnie jak królewne i nie widzi żwiata poza mną” niczego nam w związku nie brakuje
    i jesteżmy szczężliwi, a to że tacy mężczyźni są na żwiecie cóż trudno życie jest okrutne jednak uwierz że na żwiecie jest wielu takich, a co do kobiet to do żwiętych one nie należą swoje za uszami mają i wcale nie są lepsze od mężczyzn.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " h"

Przewiń na górę