• Autor
    Odp.
  • magdaa14
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Gry planszowe RPG, militaria (okres I i II Wojny światowej), no i oczywiżcie motoryzacja.

Elvie
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Hmm.. mój uwielbia składanie kolumn głożnikowych od podstaw.. Kiedy tylko spotka sie ze swoim przyjacielem ciągle słyszę o jakichż wygłuszeniach, membranach, kopułkach itd.’. W sumie nie przeszkadza mi to, chyba, że za długo rozwodzi sie nad tym tematem.

Drugim jego wielkim hobby są samochody – 'ten szybki, ten ma taki silnik, ten jeszcze coż…’. A poza tym, to komputer, raczej od strony budowy.

Cieszę się, że juz przy mnie nie mówi, mówi i mówi na te tematy, bo jestem w nich raczej 'zielona’.

Nadi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 24
    • Bywalec

A Moje slonka kochane interesuja sie terrarystyka oraz fotografia..hoduje w domku dwie agamki brodate pstryka im piekne zdjecia,zeby tego bylo malo zaczal hodowac jeszcze drewnojady,karaczany i swierszcze:):):)i im rowniez robi zdjecia,przyznaje ze sa niesamowite-makrofotografia jest naprawde rewelacyjna,czasem jak znajde jakas muche ,pajaka w zlewie czy na scianie to tez od razu idzie na sesje :):):)ciesze sie bardzo ze ma takie zainteresowania,dla mnie kazdy dzien jest inny,czasem przynosi rozne potworki do domku i pozniej wieczorem oceniamy jego dzielo i za to go kocham,nie bez powodu zahodowalam 2 pajaczki w domku:):)sama sie troche zarazilam tymi malymi stworkami sa naprawde interesujace i piekne z bliska:):)

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

wiec tak hobby mojego boya to rowery, zabawa w „mechanika”, słuchanie muzyki, narty, oglądanie „czesia”, fotografika, i ja moniczka:):)

edytai
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

mój namietnie naprawia wszystko co mu wpadnie w ręce od małych rzeczy po wieeelkie 🙂 nie wiem czy jest coż z czym nie dałby rady 🙂

OpenDoc
    Member
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

a moje hobby to Anime i Manga, no i speedway 😉

kingston
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Komputer, komputer i komputer oczywiżcie z dostępem do internetu 🙂
    [/i]

czarno0ka
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

wrestling i gry komputerowe :))

shiva
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

hehe ASG i militaria oł jjeee:D

stylowa86
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

HEJ!

mój facet lubi robić mi prezenty! to jest jego (może trochę przymusowe) hobby! 😀 wyczaję sobie coż na [usunięto_link]. pl albo [usunięto_link] i kupuje! nie ma wyjżcia! 😆 😉

Facetom trzeba umiejętnie narzucić odpowiednie hobby! 😛

Antenka18
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Mój facet interesuje się grami strategicznymi oraz zbieraniem różnych nietypowych rzeczy:D

choockolaka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Mój jest mechanikiem, ciągle siedzi w samochodach a jakby mógł przedłużyć dobę pewnie jeszcze dłzej by w nich siedział.

Jest to nasze wspólne hobby – zloty, tuning itd. Miłożcią darzymy stare samochody, szczególnie amerykańce.

Zajmuje się jeszcze jako hobby: naprawą zegarków, naprawą komórek, malowaniem krajobrazów na płótnie sprayem, tworzeniem kominków i co najdziwniejsze: wytapianiem żwieczek w kształcie aniołków 🙂 Fajna sprawa, bo cały salon jest w złotych aniołkach służących za żwieczki :))

Dobrze, że się facet nie nudzi i potrafi to wszystko pogodzić nie zaniedbując przy okazji mnie.

Blk
    Member
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

vvviolla – to normalne, że facet się interesuje motoryzacją 😀

err
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

mojemu hobby zmienia się sezonowo. Raz ma sezon na genealogię i grzebie w poszukiwaniu szlachciców w swojej rodzinie,
    innym razem wczytuje się w losy Zygmunta Augusta
    a ostatnio pokochał swoją pracę i żwiata poza geologią nie widzi.
    Ogólnie interesuje się historią Polski.
    A więc genealogia, geologia, historia, żwredniowiecze, zamki,
    a ostatnio kupowanie mi bielizny:)

Blk
    Member
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

mojemu hobby zmienia się sezonowo. Raz ma sezon na genealogię i grzebie w poszukiwaniu szlachciców w swojej rodzinie,
    innym razem wczytuje się w losy Zygmunta Augusta
    a ostatnio pokochał swoją pracę i żwiata poza geologią nie widzi.
    Ogólnie interesuje się historią Polski.
    A więc genealogia, geologia, historia, żwredniowiecze, zamki,
    a ostatnio kupowanie mi bielizny:)

chyba każda z nas stwierdzi, że to ostatnie najciekawsze 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " hobby waszych facetow"

Przewiń na górę