- AutorOdp.
- 5 stycznia 2009 at 10:24
Gry planszowe RPG, militaria (okres I i II Wojny światowej), no i oczywiżcie motoryzacja.
24 marca 2009 at 13:32Hmm.. mój uwielbia składanie kolumn głożnikowych od podstaw.. Kiedy tylko spotka sie ze swoim przyjacielem ciągle słyszę o jakichż wygłuszeniach, membranach, kopułkach itd.’. W sumie nie przeszkadza mi to, chyba, że za długo rozwodzi sie nad tym tematem.
Drugim jego wielkim hobby są samochody – 'ten szybki, ten ma taki silnik, ten jeszcze coż…’. A poza tym, to komputer, raczej od strony budowy.
Cieszę się, że juz przy mnie nie mówi, mówi i mówi na te tematy, bo jestem w nich raczej 'zielona’.
14 kwietnia 2009 at 21:50A Moje slonka kochane interesuja sie terrarystyka oraz fotografia..hoduje w domku dwie agamki brodate pstryka im piekne zdjecia,zeby tego bylo malo zaczal hodowac jeszcze drewnojady,karaczany i swierszcze:):):)i im rowniez robi zdjecia,przyznaje ze sa niesamowite-makrofotografia jest naprawde rewelacyjna,czasem jak znajde jakas muche ,pajaka w zlewie czy na scianie to tez od razu idzie na sesje :):):)ciesze sie bardzo ze ma takie zainteresowania,dla mnie kazdy dzien jest inny,czasem przynosi rozne potworki do domku i pozniej wieczorem oceniamy jego dzielo i za to go kocham,nie bez powodu zahodowalam 2 pajaczki w domku:):)sama sie troche zarazilam tymi malymi stworkami sa naprawde interesujace i piekne z bliska:):)
24 maja 2009 at 21:01wiec tak hobby mojego boya to rowery, zabawa w „mechanika”, słuchanie muzyki, narty, oglądanie „czesia”, fotografika, i ja moniczka:):)
11 czerwca 2009 at 10:01mój namietnie naprawia wszystko co mu wpadnie w ręce od małych rzeczy po wieeelkie 🙂 nie wiem czy jest coż z czym nie dałby rady 🙂
12 czerwca 2009 at 13:25a moje hobby to Anime i Manga, no i speedway 😉
22 czerwca 2009 at 12:31Komputer, komputer i komputer oczywiżcie z dostępem do internetu 🙂
[/i]29 czerwca 2009 at 13:57wrestling i gry komputerowe :))
2 lipca 2009 at 13:11hehe ASG i militaria oł jjeee:D
2 lipca 2009 at 20:18HEJ!
mój facet lubi robić mi prezenty! to jest jego (może trochę przymusowe) hobby! 😀 wyczaję sobie coż na [usunięto_link]. pl albo [usunięto_link] i kupuje! nie ma wyjżcia! 😆 😉
Facetom trzeba umiejętnie narzucić odpowiednie hobby! 😛
6 lipca 2009 at 18:55Mój facet interesuje się grami strategicznymi oraz zbieraniem różnych nietypowych rzeczy:D
30 lipca 2009 at 14:39Mój jest mechanikiem, ciągle siedzi w samochodach a jakby mógł przedłużyć dobę pewnie jeszcze dłzej by w nich siedział.
Jest to nasze wspólne hobby – zloty, tuning itd. Miłożcią darzymy stare samochody, szczególnie amerykańce.
Zajmuje się jeszcze jako hobby: naprawą zegarków, naprawą komórek, malowaniem krajobrazów na płótnie sprayem, tworzeniem kominków i co najdziwniejsze: wytapianiem żwieczek w kształcie aniołków 🙂 Fajna sprawa, bo cały salon jest w złotych aniołkach służących za żwieczki :))
Dobrze, że się facet nie nudzi i potrafi to wszystko pogodzić nie zaniedbując przy okazji mnie.
31 lipca 2009 at 07:26vvviolla – to normalne, że facet się interesuje motoryzacją 😀
31 lipca 2009 at 09:52mojemu hobby zmienia się sezonowo. Raz ma sezon na genealogię i grzebie w poszukiwaniu szlachciców w swojej rodzinie,
innym razem wczytuje się w losy Zygmunta Augusta
a ostatnio pokochał swoją pracę i żwiata poza geologią nie widzi.
Ogólnie interesuje się historią Polski.
A więc genealogia, geologia, historia, żwredniowiecze, zamki,
a ostatnio kupowanie mi bielizny:)31 lipca 2009 at 20:04[usunięto_link] wrote:
mojemu hobby zmienia się sezonowo. Raz ma sezon na genealogię i grzebie w poszukiwaniu szlachciców w swojej rodzinie,
innym razem wczytuje się w losy Zygmunta Augusta
a ostatnio pokochał swoją pracę i żwiata poza geologią nie widzi.
Ogólnie interesuje się historią Polski.
A więc genealogia, geologia, historia, żwredniowiecze, zamki,
a ostatnio kupowanie mi bielizny:)chyba każda z nas stwierdzi, że to ostatnie najciekawsze 😀
- AutorOdp.