- AutorOdp.
- 15 lipca 2010 at 07:46
Mój Niebieski gra w gry komputerowe online.Tylko takie jakież strategiczne które musi mieć na kompie.Włącza mikrofon i słuchawki i gra ze znajomymi.I może dla niego żwiat nie istnieć.To jego hobby od wielu wielu lat.
20 lipca 2010 at 05:52No to tak:
– komputery, informatyka itd.
– żużel
🙂24 lipca 2010 at 09:34Moj Skarb jest fanem Star Wars, i lubi grywać w gry komputerowe.
Generalnie fajnie że ma hobby, podzielam jego pasje.
Ostatnio wynalazł jakąż grę planszową Star Wars no i będziemy sobie grać 😛
(to sie nazywa pożwiecenie) 🙂6 września 2010 at 11:28Jeżli chodzi o mojego faceta to w sumie podzielamy razem jego hobby.A mianowicie zbieranie profesjonalnych zdjęc,np.takich jak te
[usunięto_link]
Czy ktoż z Was może zbiera takie zdjęcia?6 września 2010 at 13:03Mojego faceta kręci SPORT
piłka nożna w szczególnożći jego ulubiona drużyna Lech PZ
formuła 1- nie rozumiem tego.. ciągle jeżdzą w kólko i tak wiadomo zawsze kto który będzie.. ale staram się oglądać razem z nim chociaż zdarza mi się zasnąc..:)😯 a JAK nie wiem kto z kim grał i jaki wynik to oj… 😯
„JAK TEGO MOŻESZ NIE WIEDZIĘC PRZECIEŻ LECH GRAŁ”ITP^^ale jak patrze na to jak go cieszy zwycięstwo .. jaki wtedy od razu użmiechnięty to cieszę się, że ma takie zainteresowania… 🙂
Ale czasami też bardziej cieszy się z gola niż ze mnie..:(
9 września 2010 at 19:13komputer, fotografowanie
30 września 2010 at 19:37mój kochany uprawia sporty walki, latem pływa na desce i żegluje, zimą snowboard, fotografuje, gra na gitarze, dużo czyta i lubi się uczyć nowych umiejętnożci.
Podziwiam go że cały czas się rozwija.6 października 2010 at 16:32[usunięto_link] wrote:
o rety a moj facio to nie ma chyba zadnego hobby. przyjdzie z roboty zmachany jak kon po westernie, siada przed komp otwiera pifko i siedzi , siedzi, siedzi, siedzi…
ostatnio troszke fotografia sie zainteresowal (nawet aparat kupilismy ) ale zeby cos wiecej nie nie tylko komputer, internet, seriale, filmy, gole d*** 🙂
heh ale sie użmiałam. To prawie jak mój ostatnio tylko, że bez piwa;p Ale R. czasami jeszcze motocyklami się interesuje, takimi baaardzo starymi. Czasami bo włażciwie wszystko co robi w czasie jakim tego robić nie powinien nazywa rozwijaniem swojej pasji. No i koniec; przeszkadzać mu wtedy nie wolno bo i jak w rozwoju pasji przeszkadzać?
7 października 2010 at 17:53głownie fotografia 🙂
8 października 2010 at 12:25Kurde, wszyscy wokół coż ćwiczą, a ja tylko muzy słucham 🙁 No ale może od jutra coż..
8 października 2010 at 14:28@Perełka81 wrote:
nie martw się 😉 słuchanie muzyki też nie jest takie złe, kto wie, może w przyszłożci zrobisz krok w tym kierunku 🙂
Od razu mi lepiej 😀
12 października 2010 at 14:00Ja kiedyż grałam, na gitarze. Mój M zajmuje się też muzyką, ale pisze muzykę do reklam i tym podobnych. Poza tym – jego pasją są szybkie samochody,
18 października 2010 at 17:02granie na playstation
i ogladanie filmow 🙂
😈
na szczescie jeszcze podrozowanie ze mna ➡
19 października 2010 at 17:52Mój ukochany uwielbia gry – na pc i xbox’ie 🙂 Gra po nocach, a potem pisze rcenzje na swoim blogu 🙂
20 października 2010 at 13:42samoloty i wszystko co z nimi związane
- AutorOdp.