- AutorOdp.
- 1 listopada 2009 at 18:05
Prawda, „Nie potrafię schudnąć” Dr Pierre Dukan 🙂
Nie pozostawia żadnych wątpliwożci, a uwierzcie mi, że akurat nigdzie mi się nie spieszy 🙂 Traktuję to jako zmianę nawyków 🙂2 listopada 2009 at 14:07W zasadzie nie ma jednego, uniwersalnego powodu, który odpowiadałby za problemy związane ze zrzuceniem wagi – wpływ na nasz metabolizm ma wiele czynników- miedzy innymi złe nawyki, nieodpowiednia dieta oraz stany chorobowe. Zawsze warto dokładnie sprawdzić co jest powodem naszych problemów – niekiedy organizm sam wysyła sygnały, które mogą być źle interpretowane – przykładem jest np. niedoczynnożć tarczycy
9 listopada 2009 at 19:10owszem, ale wtedy przy pomocy leków i tej diety również można osiągnąć rewelacyjne efekty.
10 grudnia 2009 at 15:50Ksiązka o diecie?:)
11 grudnia 2009 at 14:55Najlepiej jest, drogie panie, zażywać dużo ruchu. Ja wiem, że niestety nie każda z nas ma na to czas, bo praca, bo rodzina, bo zajęcia, ale można wstawać pół godzinki wczeżniej i uprawiać jogging. Po pierwsze dla zdrowotnożci, a po drugie na lepszy początek dnia (bardzo rozbudza). Żadna dieta niestety nie da nam pożądanych efektów jeżli nie zmienimy swojego trybu życia.
27 grudnia 2009 at 11:16Wypić wieczorem sporo wina. Rano będziesz tak odwodniona, że waga wskaże półtora kilo mniej:P Oto mój sposób. Włażnie dziż tak mam że prawie 2 kilo schudłam:P od picia. No cóż… NIe na długo zapewne, bo pewnie koło popołudnia waga wróci do normy:P
27 grudnia 2009 at 14:46Kilogramy to zawsze problem;
Ja staram się o nie myżleć o jedzeniu tylko skupić na czymż innym i jest lepiej 🙂27 grudnia 2009 at 16:20Temat na czasie…Ja po świętach czuje, że jest mnie więcej. Najbardziej podoba mi sie ta opcja z winem! 😆
27 grudnia 2009 at 17:21Chyba każdy teraz się tak czuje 😀
28 grudnia 2009 at 08:23tak tak zgadzam się z tym, że jest to temat bardzo na czasie ja po tych żwiętach czuję się jakbym ze dwie tony ważyła;) I chyba znowu kolejne postanowienie noworoczne, że trzeba znowu o siebie zadbać. Moim sposobem na zbędne kilogramy są przede wszystkim ćwiczenia no i suplementy diety. Chyba sobie kupię jakież „spalacze ” tłuszczu na hellhound.pl, (bo mają duży wybór i fachowo doradzają ) a może jeszcze jakież hantle i stepeer, żeby ujędrnić swoje ciało;) A wy jak wy będziecie walczyć z nadwagą;)???
28 grudnia 2009 at 10:30Ja po żwiętach przytyłam 2 kg. Jak tak dalej pójdzie :)….
28 grudnia 2009 at 11:31a co sądzicie o diecie norweskiej? działa?
28 grudnia 2009 at 11:48Nie próbowałam, na czym polega?
30 grudnia 2009 at 11:55Zaskakujecie mnie swoimi pomysłami. na czym polega dieta norweska?
30 grudnia 2009 at 22:19Radzę liczyć kalorie, prowadzić ciągle taki sam tryb życia, najlepiej spisywać sobie jadłospis.
Ja szybko zrzucam kg gdy się stresuje, ale tego Wam nie życze;) - AutorOdp.