- AutorOdp.
- 23 kwietnia 2013 at 20:47
ostatnio widzia艂am jakie偶takie gotowce z makaronem z patelni, ale nie z chinskim tylko normalnym.
JEst sos w saszetce + makaron, dodaje si臋 kilka sk艂adnik贸w i gotowe.23 kwietnia 2013 at 20:48[usuni臋to_link] wrote:
no z makaronem zawsze jest troch臋 sprz膮tania, dawaj przepis na szybki makaron 馃檪
no to ju偶 b臋d膮 dwa garnki, a nie jeden w takim tradycyjnym wydaniu;p
24 kwietnia 2013 at 21:34To prawda je偶li chcesz sama przyrz膮dza膰 sos no to wiadomo 15 min nie wystarczy, ale te gotowce z fix czy z czego偶 innego s膮 naprawd臋 dobre ostatnio pr贸bowa艂am danie lubelli szybko na patelni czy jako偶 tak wszystko wrzucasz na patelk臋 makaron jakie偶 warzywa te przyprawy 15 min i ready , naprawd臋 sama sprawdzi艂am a przepisy tez s膮 fajne na odwrocie
26 kwietnia 2013 at 20:03[usuni臋to_link] wrote:
To prawda je偶li chcesz sama przyrz膮dza膰 sos no to wiadomo 15 min nie wystarczy, ale te gotowce z fix czy z czego偶 innego s膮 naprawd臋 dobre ostatnio pr贸bowa艂am danie lubelli szybko na patelni czy jako偶 tak wszystko wrzucasz na patelk臋 makaron jakie偶 warzywa te przyprawy 15 min i ready , naprawd臋 sama sprawdzi艂am a przepisy tez s膮 fajne na odwrocie
a mo偶esz mi przybli偶y膰jak wizualnie to wygl膮da, bo chcia艂am dzisiaj kupi膰 i nie znalaz艂am :/
26 kwietnia 2013 at 22:40takie niebieski opakowanie dwupak du偶y napis Lubella na pewno znajdziesz, tylko szukaj w wi臋kszych marketach w przy osiedlowych sklepikach mo偶e nie byc
27 kwietnia 2013 at 20:59dzi臋ki za wskaz贸wki, w poniedzia艂ek poszukam i powiem jak smakowa艂o 馃檪
27 kwietnia 2013 at 21:26[usuni臋to_link] wrote:
takie niebieski opakowanie dwupak du偶y napis Lubella na pewno znajdziesz, tylko szukaj w wi臋kszych marketach w przy osiedlowych sklepikach mo偶e nie byc
i to faktycznie robi si臋 tak szybko? Widzia艂am reklam臋 w tv dzisiaj 馃槈 Pr贸bowa艂a偶 ju偶 tego?
28 kwietnia 2013 at 12:40[usuni臋to_link] wrote:
Na danie z makaronem, akurat nie trzeba mie膰 zbyt wiele czasu, naprawd臋 sama jestem osoba bardzo zapracowana i uwierz mi czasem potrafi臋 uwin膮膰 si臋 w max 15 min:)
u偶ywasz jaki偶 sos贸w ze s艂oika? mo偶e masz jakie偶 sprawdzone (najlepiej bez konserwant贸w) 馃榾
29 kwietnia 2013 at 19:10[usuni臋to_link] wrote:
takie niebieski opakowanie dwupak du偶y napis Lubella na pewno znajdziesz, tylko szukaj w wi臋kszych marketach w przy osiedlowych sklepikach mo偶e nie byc
u mnie w osiedlowym jest, to dosy膰 popularne 馃檪
30 kwietnia 2013 at 18:48[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
u mnie w osiedlowym jest, to dosy膰 popularne 馃檪
U siebie te偶 widzia艂am, najpierw w pobliskim markecie, a p贸藕niej w osiedlowym si臋 pojawi艂o. Postanowi艂am kupi膰 i przetestowa膰 馃檪 Jutro b臋dzie gotowanie z gotowca 馃檪
30 kwietnia 2013 at 19:49[usuni臋to_link] wrote:
dzi臋ki za wskaz贸wki, w poniedzia艂ek poszukam i powiem jak smakowa艂o 馃檪
i mia艂am dzisiaj na obiad Lubelle – faktycznie fajna sprawa, dos艂ownie 15 mi i gotowe. Ba艂am si臋 偶e to b臋dzie co偶 jak te 偶wi艅stwa co zalewasz wrz膮tkiem 3 min i zrobione a tu obiad z prawdziwego zdarzenia 馃檪 i jeszcze wysz艂o na to 偶e gotowa膰 umiem 馃槅
30 kwietnia 2013 at 20:24[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
dzi臋ki za wskaz贸wki, w poniedzia艂ek poszukam i powiem jak smakowa艂o 馃檪
i mia艂am dzisiaj na obiad Lubelle – faktycznie fajna sprawa, dos艂ownie 15 mi i gotowe. Ba艂am si臋 偶e to b臋dzie co偶 jak te 偶wi艅stwa co zalewasz wrz膮tkiem 3 min i zrobione a tu obiad z prawdziwego zdarzenia 馃檪 i jeszcze wysz艂o na to 偶e gotowa膰 umiem 馃槅
hehe, to nie zdradzaj jak robilas, to powinien byc Tw贸j sekret 馃槈
2 maja 2013 at 19:18[usuni臋to_link] wrote:
pewnie 偶e nie zdradz臋 si臋 z przepisem 馃檪 ale b臋d臋 musia艂a zaapelowa膰 do producent贸w o rozszerzenie oferty smakowej 馃槈
4 maja 2013 at 20:04[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
pewnie 偶e nie zdradz臋 si臋 z przepisem 馃檪 ale b臋d臋 musia艂a zaapelowa膰 do producent贸w o rozszerzenie oferty smakowej 馃槈
Oj, przyda艂oby si臋, ale p贸ki co mamy 6 opcji z tego co si臋 orientuj臋. Ja dzisiaj pr贸bowa艂am makaronu ze szpinakiem w wersji z serkiem ple偶niowym, bo akurat by艂 w promocji w sklepie 馃檪 Danie bardzo mi smakowa艂o i z racji tego, 偶e sama nie umiem za dobrze doprawi膰 szpinaku, my偶l臋 偶e b臋dzie u mnie sta艂ym bywalcem w kuchni 馃榾
5 maja 2013 at 17:076? a ja my偶la艂am, 偶e 3 馃檪 ale zawsze mo偶na samemu modyfikowa膰 przepis ;p i wyjdzie z 10!
- AutorOdp.