• Autor
    Odp.
  • lasiczka
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

polska, typowa polska. wprawdzie moj boyfriend po kursie na ap, kursie gotowania rzecz jasan (moze kiedys pisalam) robi mi rozne dania, z roznych kuchni to jednak polskie jadlo jest niezaprzeczalnie najlepsze

sadzonka
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 62
    • Sta艂y bywalec

oczywi偶cie polska. lubi臋 te偶 korea艅sk膮 i chi艅sk膮 馃檪 ale wtedy trzeba si臋 nabiega膰 za sk艂adnikami i napracowa膰..heheh

donata
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja preferuj臋 kuchni臋 w艂osk膮 i polsk膮 馃榾 W Poznaniu lubi臋 Sorelle z rewelacyjn膮 pizz膮 i Stary M艂yn z przepysznymi pierogami. Gdzie wy jadacie?

Olinka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Tradycyjna kuchnia polska – zupy, pierogi, r贸偶ne mi臋sa. Lubi臋 te偶 kuchni臋 偶l膮sk膮, zw艂aszcza te ich kluski 馃榾

jagoda4
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 863
    • Zas艂u偶ony

Ja najbardziej lubi臋 kuchni臋 w艂osk膮 i polsk膮,tylko tak膮 z ma艂膮 ilo偶ci t艂uszczu:)Lubi臋 te偶 wegetaria艅sk膮.

[usuni臋to_link]

niuniasek
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Bywalec

Poza kresowymi smakami lubuj臋 sie te偶 oczywi偶cie w kuchni polskiej i wloskiej. Czasami mam ochot臋 na sushi. Uwielbiam polski ros贸l, kaczk臋, pierogi… prawdziw膮 pizze i recznie robiony makaron.

ulson
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

jestem wr臋cz zakochana w kuchni w艂oskiej! mmmm… a偶 zamarzy艂o mi si臋 jakie偶 spaghetti, caneloni albo pizza!:D uwielbiam te偶 najlepsze w艂oskie „napoje” – w艂oskie wina – to jest CO艣!

1kropelka
    Participant
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

Ja og贸lnie lubi臋 prawie wszystko, najbardziej to co nie musz臋 sama robi膰 馃檪

donata
    Member
    • Bywalec

w艂oska te偶 jest pyszna, ale polska jest najlepsza 馃檪

Polinka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Ulubiona- polska kuchnia. Bez pierog贸w 偶y膰 nie mog臋 馃檪 .

donata
    Member
    • Bywalec

馃檪 hmm…. pierogi to jest to

Megarra
    Member
    • Bywalec

Kuchnia w艂oska, zdecydowanie:) No i tez oczywi偶cie nasza, polska;) zacz臋艂am si臋 te偶 interesowa膰 food matchingiem – czyta艂am o tym do偶膰 sporo na blogu klubu mi艂o偶nik贸w dobrej herbaty. To do偶膰 fascynuj膮ce – umie膰 dobra膰 nap贸j, herbat臋 do jedzenia tak, aby wydoby膰 jego unikalny smak;)

0felia86
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

zdecydowanie wloska! 馃檪 makarony, wina, sosy, pizze 馃槈 mniaaaaam! 馃榾 macie moze sposob na to, aby makaron lasagne sie nie sklejal????

Hard
    Member
    • Temat贸w: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

zdecydowanie wloska! 馃檪 makarony, wina, sosy, pizze 馃槈 mniaaaaam! 馃榾 macie moze sposob na to, aby makaron lasagne sie nie sklejal????

Ofelio86, mog艂aby偶 by膰 moj膮 偶on膮, mniam 馃槈 a lubisz seks potem? :-

hanna_f
    Member
    • Odp.: 48
    • Sta艂y bywalec

w艂oska z pewno偶ci膮!

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Jaka jest Wasza ulubiona kuchnia?"

Przewi艅 na g贸r臋