- AutorOdp.
- 6 wrze艣nia 2011 at 23:54
[usuni臋to_link] wrote:
w艂oska z pewno偶ci膮!
te偶 Ci臋 kocham 馃槈 co na przyk艂ad? 馃榾
7 wrze艣nia 2011 at 12:33[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
w艂oska z pewno偶ci膮!
no,no..wszelkie makarony, pesto, piccatta, owoce morza, possillipo, a w艂a偶ciwie to wszystko!
8 wrze艣nia 2011 at 22:09[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
w艂oska z pewno偶ci膮!
no,no..wszelkie makarony, pesto, piccatta, owoce morza, possillipo, a w艂a偶ciwie to wszystko!
hannu偶_f, chyba jednak Tobie oddam serce 馃槈 prze-a-pe-tycz-ne 馃槈
mam nadziej臋, 偶e znasz si臋 na kiepskim moim humorze 馃榾PS. hannia, nie wspomnia艂a偶 o porz膮dnej w艂oskiej kawie 馃檮 nad ranem :-
5 listopada 2011 at 13:15Moja to w艂oska (uwielbiam makarony, a szczeg贸lnie zapiekane, ponadto lasagne, pizza … ah a ile to kalorii 馃檨 ale od czasu do czasu daje rad臋:) a poza tym to lubi臋 r贸偶no偶ci i mieszanki – fusion kuchni chi艅skiej i indyjskiej przyk艂膮dowo, ciekawe jedzonko.
21 listopada 2011 at 10:26a moje serce (a raczej podniebienie) powr贸ci艂o ostatnio do korzeni i zachwyca si臋 kuchni膮 polsk膮. Naprawd臋 wszystkim polecam! 馃檪
1 grudnia 2011 at 15:25A ja kocham kuchni臋 meksyka艅sk膮, ale w wersji 艂agodnej 馃槈 brzmi jak oksymoron, ale mam istnego fio艂a na punkcie tortilli i nachos贸w, a jak doda膰 do tego kukurydz臋, czerwon膮 fasol臋 i papryk臋 to jestem w si贸dmym niebie 馃檪
6 grudnia 2011 at 08:16chyba jestem otwarta na tyle by docenic specja艂y ka偶dego kraju (nawet anglii:)
uwielbiam japo艅sk膮 za jej lekko偶c i 偶wie偶o偶c, rybki i makarony
偶r贸dziemnomorsk膮 za sa艂atki i sos pomidorowy, oraz ser
chi艅sk膮 za ich pierogi i kurczaka w sosie s艂odko-kwa偶nym oraz koriander
francusk膮 za jej wykwintno偶c i desery
Tajsk膮 za 偶wie偶e owoce
i Polsk膮 mojej mamy obiady:)24 stycznia 2012 at 07:56Moja ulubiona jest kuchnia w艂oska i zazwyczaj w jej przygotowaniu korzystam ze strony [usuni臋to_link]
24 stycznia 2012 at 10:19Ja chyba najbardziej lubi臋 w艂osk膮 – makarony i pizze rz膮dz膮! 馃檪 opr贸cz tego czasem lubi臋 zje偶膰 co偶 z kuchni indyjskiej, np. krewetki na ostro, mniam 馃檪
31 stycznia 2012 at 12:08Lubi臋 w艂osk膮, ale nie pogardz臋 r贸wnie偶 naszymi polskimi potrawami. Przez patriotyzm regionalny jestem uzale偶niona od kartaczy!
20 lutego 2012 at 23:11GRECKA!GRECKA!GRECKA!
Od czasu jak pojecha艂am z funclub do Grecji – zakocha艂am si臋 w tej kuchni. Pierwsze wakacje mieli偶my all inclusive, bo nie znali偶my tej kuchni. Nast臋pny wyjazd to poprostu raj: na 偶niadania sa艂atki z r贸偶nego rodzaju sa艂at,偶wie偶ych oliwek, kt贸re s膮 zupe艂nie inne od tych ze s艂oika, ser typu feta lub halloumi, sok ze 偶wie偶ych pomara艅czy, na obiad sa艂atki z owoc贸w morza, o偶miorniczki, grillowane bak艂a偶any, na kolacj臋 lamb na r贸偶ne sposoby (owcze mi臋so) i moja ulubiona musaka – zapiekanka z bak艂a偶anem i mi臋sem mielonym.
Mam 偶wiadomo偶膰, 偶e to si臋 mo偶e zmieni膰 – w tym roku jedziemy do Turcji. Je偶li b臋dzie tak wspaniale jak Grecji to znowu co偶 dodam do moich kulinarnych upodoba艅.23 lutego 2012 at 08:29Jestem wszystko偶erna. Lubi臋 ka偶d膮 kuchni臋. W zwi膮zku z tym postanowi艂am pisac [usuni臋to_link]
5 kwietnia 2012 at 10:34jak dla mnie zdecydowanie w艂oska kuchnia rz膮dzi! nie do偶膰, 偶e pyszna, to jeszcze taka 艂atwa do przygotowania 馃檪
24 kwietnia 2012 at 08:00U nas ulubion膮 na wyj偶cie rodzink膮 jest indyjska 馃檪 wprost uwielbiamy j膮 馃檪
24 kwietnia 2012 at 09:12Ja lubi臋 kuchni臋 w艂osk膮 (makarony!), meksyka艅sk膮 (na ostro) i orientaln膮.
- AutorOdp.