Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 190 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    wojasaga
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Bardzo fajną spacerówkę ostatnio oglądałam, poszłam na zakupy z siostrą kupić kilka rzeczy dla jej małej pociechy. Ona szuka akurat spacerówki. Upatrzyła sobie model Senso, no cóż, ponieważ jej córka jest moją chrzeżnicą, będę musiała się dołożyć. Na szczężcie drogi nie jest. 🙂

gabi23
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

My jestesmy na etapie poszukiwania parasolki dla starszego syna, babcia wymyslila ze chce taka miec bo jak idzie z nim na dlugi spacer to pozniej marudzi… i szukamy czegos lekkiego moze macie jakies opinie o Quinny Yezz? wpadl nam w oko bo niewiele miejsca zajmuje i by nam sie w szafie zmiescil… akurat by nam sie przydal bo jak bedziemy z dwojka na dluzsze spacerki chodzic to jeden wozek ja drugi tatus… bo jak kolo domu to starszy nozkami sobie poradzi…

Ewelajna
    Członek
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

gabi, jeżli chodzi o lekkożć to yezz nie będzie miał sobie równych, bo jest wykonany z jakiż kosmicznych materiałów, które to zapewniają, składasz, zarzucasz na plecy i idziesz 🙂

jelonek
    Członek
    • Odp.: 7
    • Początkujący

najbardziej polecic wam moge wielofunkcyjny wozek jane muum z tego wzgledu, ze jest stabilby, ma skretne kola no i bardzo wygodny
    drugi moj typ to unowoczesniony orbit baby g2, jest wozkiem lekkim jak na swoje gabaryty, ma wytrzymale kola

KoloroweKredki
    Członek
    • Odp.: 29
    • Bywalec

z lekkich wózeczków to zdecydowanie mogę polecić graco evo 🙂 bardzo fajny wózeczek, który lekko się składa i rozkłada… prowadzi się żwietnie i jest bardzo zwrotny 🙂 wg mnie pod starszą osobę spacerującą z wózkiem idealny

zielonyslonik
    Członek
    • Odp.: 19
    • Bywalec

w sumie to zalezy do czego Ci ten wozek bedzie potrzebny, jak np.szukasz terenowej spacerowki to polecam Ci z wlasnego doswiadczenia quinny speedi, jezdzi po kazdej nawierzchni, swietnie sprawdzas sie w lesie i lesnych drozkach

Ewelajna
    Członek
    • Stały bywalec

no yezz jest na pewno lżejszy od graco evo, to chyba chyba najlżeszy wózek na rynku

ani23
    Członek
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Quinny speedi, jest super mielismy przy pierwszym synku…teraz mamy Mure 4 i jest jeszcze lepszy… jak dla mnie to naprawde wozek do jezdzenia po lasach,dziurach i kazdy kto po takim terenie bedzie musial jezdzic napewno sie nie zawiedzie…

Ewelajna
    Członek
    • Stały bywalec

my wyiżmy między włążnie murą 4 a elea, wygrała elea ze względu na nieco lżejsza wagę

ani23
    Członek
    • Odp.: 34
    • Bywalec

to napewno sie nie zawiedziesz, ja ze swojej mury jestem zadowolona

Ewelajna
    Członek
    • Stały bywalec

ani23 ale ja włażnie elea wybrałam, mura była dla mnie troszkę za ciężka, ale oba wózki wydały mi się stabilne i porządne, takie z prawdziwego zdarzenia, że jak będę nim jechać, to nie będę drżeć o to czy się nie rozwali za chwilę

majka84
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 33
    • Bywalec

my mamy dla naszego maluszka graco evo i się doskonale sprawdza, zwłaszcza że cena za zestaw 2w1 jest wyżmienita, a wykonanie spełnia najwyższe standardy, dla mnie jest bardzo ważne to, że jedną ręka mogę go złożyć ^^

judka
    Członek
    • Odp.: 24
    • Bywalec

elea całkiem fajny wózek przede wszystkim ma fajny system składania i rozkładania

lubieherbate
    Członek
    • Odp.: 18
    • Bywalec

też bardzo podoba mi się graco evo, szczególnie kolor czerwony 🙂

majka84
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 33
    • Bywalec

no ja mam ten graco evo, ale kolor zielony 😀 a kupiłaż ten czerwony czy nie? mój się nawet nie brudzi, zawsze mogę go nawet szmatką przetrzeć 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 190 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę