- AutorOdp.
- 27 marca 2014 at 14:08
Bardzo fajną spacerówkę ostatnio oglądałam, poszłam na zakupy z siostrą kupić kilka rzeczy dla jej małej pociechy. Ona szuka akurat spacerówki. Upatrzyła sobie model Senso, no cóż, ponieważ jej córka jest moją chrzeżnicą, będę musiała się dołożyć. Na szczężcie drogi nie jest. 🙂
28 marca 2014 at 13:31My jestesmy na etapie poszukiwania parasolki dla starszego syna, babcia wymyslila ze chce taka miec bo jak idzie z nim na dlugi spacer to pozniej marudzi… i szukamy czegos lekkiego moze macie jakies opinie o Quinny Yezz? wpadl nam w oko bo niewiele miejsca zajmuje i by nam sie w szafie zmiescil… akurat by nam sie przydal bo jak bedziemy z dwojka na dluzsze spacerki chodzic to jeden wozek ja drugi tatus… bo jak kolo domu to starszy nozkami sobie poradzi…
29 marca 2014 at 09:01gabi, jeżli chodzi o lekkożć to yezz nie będzie miał sobie równych, bo jest wykonany z jakiż kosmicznych materiałów, które to zapewniają, składasz, zarzucasz na plecy i idziesz 🙂
22 kwietnia 2014 at 13:49najbardziej polecic wam moge wielofunkcyjny wozek jane muum z tego wzgledu, ze jest stabilby, ma skretne kola no i bardzo wygodny
drugi moj typ to unowoczesniony orbit baby g2, jest wozkiem lekkim jak na swoje gabaryty, ma wytrzymale kola23 kwietnia 2014 at 18:13z lekkich wózeczków to zdecydowanie mogę polecić graco evo 🙂 bardzo fajny wózeczek, który lekko się składa i rozkłada… prowadzi się żwietnie i jest bardzo zwrotny 🙂 wg mnie pod starszą osobę spacerującą z wózkiem idealny
9 maja 2014 at 20:45w sumie to zalezy do czego Ci ten wozek bedzie potrzebny, jak np.szukasz terenowej spacerowki to polecam Ci z wlasnego doswiadczenia quinny speedi, jezdzi po kazdej nawierzchni, swietnie sprawdzas sie w lesie i lesnych drozkach
10 maja 2014 at 09:21no yezz jest na pewno lżejszy od graco evo, to chyba chyba najlżeszy wózek na rynku
20 maja 2014 at 09:56Quinny speedi, jest super mielismy przy pierwszym synku…teraz mamy Mure 4 i jest jeszcze lepszy… jak dla mnie to naprawde wozek do jezdzenia po lasach,dziurach i kazdy kto po takim terenie bedzie musial jezdzic napewno sie nie zawiedzie…
20 maja 2014 at 14:31my wyiżmy między włążnie murą 4 a elea, wygrała elea ze względu na nieco lżejsza wagę
21 maja 2014 at 13:19to napewno sie nie zawiedziesz, ja ze swojej mury jestem zadowolona
21 maja 2014 at 14:37ani23 ale ja włażnie elea wybrałam, mura była dla mnie troszkę za ciężka, ale oba wózki wydały mi się stabilne i porządne, takie z prawdziwego zdarzenia, że jak będę nim jechać, to nie będę drżeć o to czy się nie rozwali za chwilę
23 maja 2014 at 08:23my mamy dla naszego maluszka graco evo i się doskonale sprawdza, zwłaszcza że cena za zestaw 2w1 jest wyżmienita, a wykonanie spełnia najwyższe standardy, dla mnie jest bardzo ważne to, że jedną ręka mogę go złożyć ^^
23 maja 2014 at 18:36elea całkiem fajny wózek przede wszystkim ma fajny system składania i rozkładania
24 maja 2014 at 18:01też bardzo podoba mi się graco evo, szczególnie kolor czerwony 🙂
25 maja 2014 at 12:23no ja mam ten graco evo, ale kolor zielony 😀 a kupiłaż ten czerwony czy nie? mój się nawet nie brudzi, zawsze mogę go nawet szmatką przetrzeć 😉
- AutorOdp.