- AutorOdp.
- 28 sierpnia 2014 at 10:09
[usunięto_link] wrote:
ja uwazam, ze dobrze zrobilam ze wybralam elea i będę polecać
moja siostra rowniez 🙂 jest zadowolona nie tylko z elei ale tez innych rzeczy z maxi cosi- chociazby foteliki 🙂 a z wozkow mysle ze mura rowniez jets swietna chociaz osobiscie nie testowalam 🙂
28 sierpnia 2014 at 17:02ja się zastanawialam nad murą, ale byla odrobinę cięższa, więc wybrałam elea, niedlugo przesiadka do spacerowki u nas
30 sierpnia 2014 at 11:04[usunięto_link] wrote:
ja się zastanawialam nad murą, ale byla odrobinę cięższa, więc wybrałam elea, niedlugo przesiadka do spacerowki u nas
a jaka chcesz wybrac? tez maxi cosi? widzialam ze mają w ofercie Noę i Milę, ale nie wiem jaka jest roznica miedzy nimi, sa dosc podobne, moze ktos ma te wozki?
30 sierpnia 2014 at 15:46ja mam stelaz elea i kupiona gondole i spacerowke, takze wyboru to ja juz dokonalam :):)
15 września 2014 at 17:39Quote:aa no tak 🙂 myslalam ze moze szukasz jakiejs lekkiej spacerowki jak Mila albo Noa z maxi cosi, niektore mamy kupuja takie spacerowki parasolki 🙂 tez sa fajniutkie
20 września 2014 at 18:19tak, na pewno kiedys wymienię ale jeszcze jest za wczeżnie, jeździmy spcacerówką elea od tygodnia dopiero, jak bede wybierac spacerowke-parasolke, maxi cosi rowniez wezmę pod uwagę bo teraz jestem zadowolona
28 września 2014 at 15:32[usunięto_link] wrote:
tak, na pewno kiedys wymienię ale jeszcze jest za wczeżnie, jeździmy spcacerówką elea od tygodnia dopiero, jak bede wybierac spacerowke-parasolke, maxi cosi rowniez wezmę pod uwagę bo teraz jestem zadowolona
rozumiem. no maxi cosi ma naprawde fajne jakosciowo i foteliki i wozeczki, takze warto wziac pod uwage, tym bardziej ze teraz jestes zadwolona 🙂
17 stycznia 2015 at 17:03ja kupiłam wózek Maxi Cosi 🙂 takiego transformersa, który może być też fotelikiem samochodowym i jestem mega zadowolona 😉 lekki, łatwy w obsłudze i konserwacji 🙂 dla mnie najlepszy 😉 ma z Was może któraż?
17 stycznia 2015 at 18:23ja mam Maxi Cosi, siostra mnie namówiła i też jestem zadowolona 🙂 potem dam bratu dla jego dziecka 🙂
29 stycznia 2015 at 18:27ooo to fajnie 🙂 to prawda Maxi Cosi jest tak wytrzymałe, że można naprawdę potem przekazać następnym rodzicom, chociaż nowe modele, funkcje, kolory są bardzo kuszące 🙂
29 stycznia 2015 at 19:15mąż tylko nasze Maxi Cosi konserwuje, a ja czyszczę i jest jak nowe 🙂
12 marca 2015 at 17:27zdecydowanie spacerowka Ritmo dobrze sie sprawdza, jest wygodna i komfortowa, duzy plus za 5punktoe pasy bezpieczenstwa
29 kwietnia 2015 at 17:56wózki Tako są super, moje dzieci miały i dzieci w rodzinie też, każdy był zadowolony. Cena zależy od modelu, najlepiej iżć do sklepu i sobie obejrzeć, w Warszawie bardzo dużo modeli jest w Zebrze na ulicy Kolorowej 19 lok. 142
26 maja 2015 at 09:35mam niedaleko dobra hurtownie artykulow dla dzieci i tam kupilam quinny moodd w dobrej cenie, bo ogolnie maja tansze wozki, a mi sie nim dobrze jezdzi, poza tym super wyglada
8 czerwca 2015 at 16:42Ja włażnie na dniach będę kupowała wózek, prawdopodobnie zdecydujemy się na markę Quinny, model moodd, czytałam wiele pozytywnych opini na temat tego wózka, interesował mnie 3w1 , no i ma fajny, nowoczesny wyglad.
rodzice i teżcie dokładają nam kasę, więc jestem happy 🙂 - AutorOdp.