- AutorOdp.
- 18 sierpnia 2015 at 12:49
ja miałam głęboki x-landera, a spacerówkę od Quinny, model zapp i tą druga zdecydowanie bardziej mogę polecić, młody jeździł w niej prawie do 2 lat!! a jeszcze potem za 3/4 kupionej ceny sprzedałam 🙂 był mały, łątwo się składał.
19 sierpnia 2015 at 19:32Uwazam ze warto zlukac oferte Quinny- ich wozki mega mi sie podobaja, najbardziej chyba Modd 🙂 A jesli w parze z wygladem idzie dobra jakosc to chyba nie pozostaje nic innego jak kupno takiego wozka 😉
23 sierpnia 2015 at 10:52[usunięto_link] wrote:
Ja włażnie na dniach będę kupowała wózek, prawdopodobnie zdecydujemy się na markę Quinny, model moodd, czytałam wiele pozytywnych opini na temat tego wózka, interesował mnie 3w1 , no i ma fajny, nowoczesny wyglad.
rodzice i teżcie dokładają nam kasę, więc jestem happy 🙂i jak w końcu zdecydowałaż sie na jakis model, ja jestem chyba najbardziej za tym 3w1 od quinny, ale tak szukam porady jeszcze na forach. Generalnie ich wózeczki wydają się bardzo stabilne i dobrze wykonane, mam nadzieje, że sie nie myle
25 września 2015 at 09:48My byliżmy bardzo zadowoleni z wózka Chicco, jest wiele modeli, możesz je sprawdzić choćby tu [usunięto_link] (my tam kupowaliżmy). Gorąco polecamy! Zwrotny, lekki i jednoczeżnie solidny.
4 października 2015 at 15:25Mam Buzza z Quinny i polecam. Solidny, funkcjonalny, lekki w prowadzeniu, porzadne kola.
7 października 2015 at 18:44Na co patrzeć przy zakupie wózka ?
19 marca 2019 at 14:28Ja zdecydowałam się na anexa i nie żałuję. Jest bardzo wygodny, zwrotny i poręczny. Radzi sobie znakomicie na każdym podłożu i jest łatwy w obsłudze.
3 lipca 2020 at 07:29Na pewno regulowany i na pewno lekki – dlatego polecam larktale. Mają dwa modele, Coast i Chit Chat, które ważą 9,5 i 6,5 kg, oba się składają i są bardzo poręczne. Do tego w tym bardziej rozbudowanym Coast łatwo wyregulować oparcie czy rączkę do prowadzenia wózka. Ja mam właśnie jego,wybrałam go ponieważ jest kompatybilny z prawie każdym fotelikiem samochodowym, no i mam sporo akcesoriów do wózka.
17 marca 2023 at 11:33Chcę też podzielić się swoim doświadczeniem. Wybór wózka trwał bardzo długo i dopóki nie zaczniesz go używać, nie rozumiesz, co dokładnie jest ważne. Zdecydowaliśmy się na wózek [usunięto_link]. I co mogę powiedzieć, byłem więcej niż zadowolony. Wózek jest bardzo wygodny, lekki i zwrotny, a przy tym wytrzymały. Podobał mi się również stylowy design i dołączona torba-plecak. Generalnie produkty firmy Anex na pewno staną się Waszymi ulubionymi zakupami dla dziecka.
18 października 2023 at 17:33W sumie to trudna decyzja.
- AutorOdp.