• Autor
    Odp.
  • jelonek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Jeżli wózek wielofunkcyjny to tylko Orbit baby G2! żwietnie wygląda, ma regulowane siedzisko, bardzo małe wymiary po złożeniu, no i przede wszystkim jest wielofunkcyjny, więc rożnie razem z naszą pociechą.

KoloroweKredki
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 29
    • Bywalec

A myżlałyżcie o Graco Symbio? Moja przyjacióła ma i super jej się sprawdza. Obracane siedzisko jest boskie, no i leciusieńki, jak mi się dała chwilę „przewieźć” to jedną ręką żmiga jak zaczarowany 🙂 kolorystyka też mi bardzo pasuje 🙂

Ewelajna
    Member
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Jak masz możliwożć to kup wózek 3w1, bo masz za jednym zamachem spacerówkę, gondolę i fotelik samochodowy, co i tak musisz kupić, a w zestawie 3w1 wychodzi to taniej, obejrzyj sobie tutaj chociażby, najważniejsze i tak są koła i waga wózka, a to zwróć uwagę: xxxx

ani23
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Własnie my mamy taki 3w1 z maxi cosi, mura plus 4 za jednym zamachem wszystko…. Dla meza wazny byl wyglad, ale mi fajne jest to ze taki funkcjonalny w koncu to ja w wiekszosci chodze na spacerki:)

jelonek
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

graco symbio też mi się podoba, sprawia wrażenie cięzkiego, lecz w rzeczywistożci jest bardzo leciutki i fajnie się prowadzi – nawet po sklepie z wózkami 😀

KoloroweKredki
    Member
    • Bywalec

no symbio jest na prawdę fajny 🙂 wydaje się ciężki?? no nie wiem 🙂 dla mnie od razu widać że jest leciusieńki ale może to moje odczucie 😉 ostatnio jak młody zasnął to mnie kumpela dodatkowo zaskoczyła tą funkcją z przekładaną rączką…. superowa sprawa. wiecie jak to zwykle bywa, dziecko zażnie, nagle słońce żwieci nie z tej strony co trzeba i co teraz? zasłaniać? szarpać się i przekładać siedzisko? (jeżli jest w ogóle taka opcja…) a ona „siup” rączka na drugą stronę i jazda dalej 😀 hahaha żwietne!

lubieherbate
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

lubię wózki graco ale ja mam graco evo, też nie jest za lekki ale w prowadzieniu super, dla dziecko siedzisko też wygodne.

gabi23
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Wazne by wózek był wygodny dla mamy i dla dziecka nie moze sie jedno albo drugie meczyc spacerkiem, teraz mam po starszaku wózek wiec nie musze sie martwic… tylko gondole dokupimy do modelu bo ze starszym na poczatku uzywalismy wielofunkcyjnego ale szybko sie pozbylismy byl bardzo ciezki i niezgrabny,pozniej sie przesiadł do Quinny Speedi i ten model juz byl ok. Teraz tylko dokupimy gondole do tego modelu i juz 🙂

gabi23
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Kazdy znajdzie cos odpowiedniego, wystarczy tylko poszukac… My jak szukalismy gondoli to najpierw po sklepach chodzilismy a poznie w sieci szukalismy bo taniej bylo…

zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

wózek to ciężki wybór a wydaje się to samą przyjemnożcią,wybrać coż fajnego,ładnego,dobrego i wygodnego spożród tylu modeli nie jest łatwe,widziałam całkiem fajny model ostatnio wózek speedi,chyba jest to nowa kolekcja

KoloroweKredki
    Member
    • Bywalec

ja też zdecydowanie wolę zakupy po sieci niż te w sklepach stacjonarnych 😉 dla pierwszego synka mieliżmy wózek 3w1 jane muum i był na prawdę super. sprawdzał się rewelacyjnie w każdych warunkach a maluszkowi było wygodnie zarówno w gondoli, spacerówie i foteliku, super wózek!! niestety oddała go siostrze a potem poszedł dalej w żwiat i teraz zastanawiamy się nad kolejnym wózeczkiem

zielonyslonik
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

ja mam speedi quinny, fajny wozek, lekki i zwrotny , do tego solidny i daje rade w trudnym terenie

Ewelajna
    Member
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

ja mam speedi quinny, fajny wozek, lekki i zwrotny , do tego solidny i daje rade w trudnym terenie

a jak się spisuje quinny speedi po złożeniu? zajmuje ile miejsca? czytałam o nim pozytywne opinie, że się im udał

zielonyslonik
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

wlasnie bardzo malo miejsca zajmuje, dlatego speedi jest taki wygodny i latwy w transporcie

KoloroweKredki
    Member
    • Bywalec

ja tam się zdecydowałam na połączenie żredniej ciężkożci ze żwietną amortyzacją 🙂 i jestem baaardzo zadowolona ze swojego wyboru 🙂 no ale wiadomo że wózek trzeba dopasować do swoich potrzeb i stylu życia 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jaki wózek wybrać"

Przewiń na górę