• Autor
    Odp.
  • hela1986
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

haha chyba nikt nie chce awantury 🙂 każdemu może się podobać coż innego. Z resztą tak jak już pisałam najważniejsza jest funkcjonalnożć, bo co z tego, że wózek może być super a szkodzić na kręgosłup dziecka, czy nie wygodnie się prowadzić. W moim przypadku ważne też by był lekki, bo mieszkając w bloku to ważne bym mogła go sama znieżć ze schodów

Porzeczkowa
    Participant
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Słuchajcie, mam problem, a zupełnie nie mam się kogo poradzić. Czy ktoż może zakupił wózeczek firmy x – lander, na przykład jeden z takich jakie mają tu: wózeczek [usunięto_link] Ja mam na niego chrapkę, ale jednak cały czas się waham i sama nie wiem czy jest rzeczywiżcie taki wspaniały jak go reklamują, czy taką „wspaniałą” to on ma tylko cenę. Jak sądzicie, warto w niego inwestować? Nie rozsypie się po pierwszych miesiącach użytkowania?

Zielona_Koniczynka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 37
    • Bywalec

A mi nie wiem czemu od zawsze podobają się x-landery.
    Czterokołowe, tylko i wyłącznie.

Ktoż ma? Jak się sprawują?

onailona
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Słuchajcie, mam problem, a zupełnie nie mam się kogo poradzić. Czy ktoż może zakupił wózeczek firmy x – lander, na przykład jeden z takich jakie mają tu: wózeczek [usunięto_link] Ja mam na niego chrapkę, ale jednak cały czas się waham i sama nie wiem czy jest rzeczywiżcie taki wspaniały jak go reklamują, czy taką „wspaniałą” to on ma tylko cenę. Jak sądzicie, warto w niego inwestować? Nie rozsypie się po pierwszych miesiącach użytkowania?

O X-landerze slyszalam duzo dobrego, tzn tyle ze to dobry jakosciowo wozek, wygodny, taki uniwersalny i na zakupach i na lesnych sciezkach. Ja mam ciut tanszy wozek, tez Deltimu i bardzo podobny w sumie do X-landera, nazywa sie Delti Cat. W tym sklepie ktorego link podalas akurat go nie ma, wiec zobacz sobie go tu [usunięto_link]
    Ja mam poki co gondolke, bo moja coreczka jest jeszcze malutka, za pare miesiecy dokupie siedzisko. Tak jak w X-Landerze mozesz zamontowac tez na stelarzu fotelik samochodowy.
    Wydaje mi sie ze Cat ma wiekszą gondolke minimalnie niz X-lander, za to mniej rozklada sie w nim siedzisko. Poza tym kołka podobne, fajnie sie spisują u mnie na wsi na polnych drogach i trawie, lekko sie nim jezdzi, naprawde spoko wozek 🙂 Z plusów – do koszyka na zakupy mozna duuuuzo napchac rzeczy i nawet bardzo ciezkich, sprawdzalam 🙂 Gondolka jest wygodna, material w wozku fajnie sie czysci. Wiem tez ze w spacerowce jest fajne rozwiazanie z folią przeciwdeszczową, jest zamontowana w podnózku, nie wiem czy X-Lander tez tak ma, nie sprawdzalam, ale to fajny pomysl bo zawsze jest pod reką i nie zajmuje miejsca w koszu na zakupy.

Ja mam juz drugi wozek Deltimu i nie mam zastrzezen do jakosci, wiec choc osobiscie moge Ci polecic Delti Cata, to mysle ze X-Lander jest rownie dobry.
    Pozdrawiam!

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

włażnie ostatnio oglądałam wózki w krakowskim Entliczku Pentliczku i też najbardziej x-lander mi się spodobał, nie tylko wizualnie dobrze wygląda, ale też włażnie podobno jest bardzo wygodny na miejskie wyprawy, a dodatkowych plusem jest fakt, że w Entliczku wszystkie wózki są przecenione o 20%, także cena już też tak nie przeraża 😉

onailona
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

mysle ze bedziesz zadowolona, jeszcze nie slyszalam zeby kto sie „czepial” x-landera 🙂
    Pozdrawiam

chilli
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

X-lander – OK!:) Warto zainwestować. Może nie jest bardzo tani, ale faktycznie w tym entliczku są spore przeceny na wózki, do grudnia bodajże;) Także warto się tam rozglądnąć, bo w wypadku wózka 20% to całkiem sporo.

soojka
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Mnie też się wydaje, że nie ma co kupować wózka w cenie małego samochodu 🙂 Kupiłam polski wózek, nie był drogi, a jest solidny i ma wszystko, co trzeba 🙂 A te „wózki gwiazd” może i modne, ale czy naprawdę warte swojej ceny?

kowalowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Mnie rodzice zafundowali wózek ORBIT BABY i jestem bardzo zadowolona 😀
    świetny design, bardzo nowoczesny a co najważniejsze komfortowy dla dziecka
    Ma kilka fajnych bajerów – żwietnie sprawdza się obrotowe siedzisko- jak oglądałam to nie było czegoż takiego w innych wózkach, kosz spod wózka zamienia się w torbę, ja dokupiłam sobie też kosze zawieszane po bokach wózka na zakupy, które można składać. No wg mnie idealny na codzienne spacerki- cena mogłaby byc odrobinkę mniejsza ale pomyżlałam, ze dla wygody dziecka i swojej warto 🙂 No i koleżanki mi zazdroszczą a to miłe uczucie:)

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

My mieliżmy TAKO, solidny, dawał radę w lesie, na plaży, jeździł wszędzie, terenówka 😉 bardzo fajny, pod warunkiem, ze mieszka się na parterze, bo jest dożć ciężki.

Primawera77
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Orbit Baby wkradł się już widzę w łaski Polaków na dobre. Sama mam ten wózek bo chciałam by mój maluch na starcie był bezpieczny a i by mnie było wygodnie. Stąd tak nowoczesny wózek. Sprawdza się. W gazecie czytałam że Pani Mucha ma taki dla swojej córki choć dostała jakiż inny włoski model. Teraz to chyba na dobre zacznie się „boom” na tą markę i bardzo dobrze

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

A czy ktoż znam wózki marki Bebetto? Może ma ktoż z Was? Przymierzam się do zakupu, ale chciałam poczytać jakież opinie na ten temat.

Aria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Moja siostra 2 lata temu kupiła bebetto dla swojego synka, używała, a potem po 2 latach oddała przyjaciółce. Teraz ona używa ze swoją córeczką i wózek dalej jest sprawny, dobry, więc polecam.

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Moja siostra 2 lata temu kupiła bebetto dla swojego synka, używała, a potem po 2 latach oddała przyjaciółce. Teraz ona używa ze swoją córeczką i wózek dalej jest sprawny, dobry, więc polecam.

a wiesz może jaki miała model ? bo ja się zastanawiam głównie nad vulcano.

Aria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Ona miała solarisa. Vulcano nie znam. Ale to się pewnie tylko jakimiż funkcjami różni, bo że tak powiem podzespoły pewnie te same skoro to jedna marka, także chyba powinien być dobry.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jaki wózek wybrać"

Przewiń na górę