• Autor
    Odp.
  • toskanio
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Fajne wózki ma Osann. Szczególnie model Bebbbol. Kosztuje 2 klocki, ale jest super wykonany, ma wszystko w zestawie, łatwo się go składa, a po roku użytkowania, tak naprawdę nie widać, by ktokolwiek z niego korzystał.

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Fajne wózki ma Osann. Szczególnie model Bebbbol. Kosztuje 2 klocki, ale jest super wykonany, ma wszystko w zestawie, łatwo się go składa, a po roku użytkowania, tak naprawdę nie widać, by ktokolwiek z niego korzystał.

nie no, 2 klocki to jak dla mnie troche dużo jak na wózek.
    te vulcano kosztują tak jakoż troszkę ponad tysiaka, więc szczerze mówiąc więcej na wózek nie chciałabym wydać.
    dzięki Aria za odp. poczytałam więcej na forach o tych wózkach i myżlę, że faktycznie są b. dobrej jakożci za ta cenę.

nadia1981
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja moge polecic wozek [xxxx] wspaniały!!! Ale też jest z tych z górnej półki. Jest bardzo nowoczesny i chyba jedyny na rynku wózków z obracanym siedzonkiem o 360 stopni.

EDIT:kowal2

Brzoskwinia
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 45
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

nie no, 2 klocki to jak dla mnie troche dużo jak na wózek.
    te vulcano kosztują tak jakoż troszkę ponad tysiaka, więc szczerze mówiąc więcej na wózek nie chciałabym wydać.
    dzięki Aria za odp. poczytałam więcej na forach o tych wózkach i myżlę, że faktycznie są b. dobrej jakożci za ta cenę.

Carooo czy kupiłaż może w końcu ten wózek vulcano ? Zaczęłam się zastanawiać też nad bebetto bo już dużo czytałam o ich wózkach, ale chciałam dopytać gdzie kupowałaż..czy w stacjonarnym sklepie czy może na allegro ?

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Carooo czy kupiłaż może w końcu ten wózek vulcano ? Zaczęłam się zastanawiać też nad bebetto bo już dużo czytałam o ich wózkach, ale chciałam dopytać gdzie kupowałaż..czy w stacjonarnym sklepie czy może na allegro ?

tak kupiłam 🙂
    wózek jest już u nas 🙂
    ja zamawiałam przez internet ale nie na all tylko u nich w oficjalnym sklepie internetowym bebetto. wózek póki co czeka na pierwszą przejażdżkę 🙂

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Nie wiem dziewczyny, czy któras z Warszawy jest, ktora potrzebuje wozka, bo w Toys R Us jest promocja ze jak sie kupi wozek dzieciecy to fotelik jest za 1zl. taka promocja, wiem bo moja siostra skorzystała..

szpileczka99
    Member
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

to zal ze nie bylo takich promocji jak moj syn byl malutki…

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

a teraz juz Ci nie potrzebny:) moze dla nastepnego dzidziusia?:D

okm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

włażnie szpileczka, w domu nigdy dożć-dzieci i szklanek;)

szpileczka99
    Member
    • Stały bywalec

haha moze i racja,mozna wziac na zapas;-)

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

Jak sie mieszka w duzym domu. 🙂

szpileczka99
    Member
    • Stały bywalec

zawsze mozna na ten czas komus pozyczyc wozek, a potem miec go dla siebie

okm
    Member
    • Zapaleniec

kurcze ta prpmocja na prawdę fajna była w toys r us….ale to jednorazowa pewnie?

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

JAk sie skonczyla, to na pewno od nowa ja zrobia tylko w innym terminie. 🙂 W koncu chca miec zadowolonych klientow. 🙂

okm
    Member
    • Zapaleniec

a skąd mam wiedzieć o tych promocjach? siedzieć w sklepie 24/7?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jaki wózek wybrać"

Przewiń na górę