• Autor
    Odp.
  • lojdiridi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Zupełnie zapomniałam o S-Pharm. Tak mam ochotę na nowy zapach, a tam są atrakcyjne promocje. Polecę dziż po pracy na polowanie i dam znać:)))))

Ada12
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec
    łojdiridi wrote:
    Zupełnie zapomniałam o S-Pharm. Tak mam ochotę na nowy zapach, a tam są atrakcyjne promocje. Polecę dziż po pracy na polowanie i dam znać:)))))

znalazłaż jakiż fajny zapach? bardzo lubię ten sklep, mają super promocje 🙂

lojdiridi
    Member
    • Bywalec

znalazłaż jakiż fajny zapach? bardzo lubię ten sklep, mają super promocje :-)[/quote]

8) wróciłam i zwyciężyłam:)). Wprawdzi mniej egoistycznie udało mi sie dorwać prezent gwiazdkowy dla mojego mężczyzny w postaci Gucci Envy….mmmm…uwielbiam. Swoją drogą to dla mnie prezent trochę też;). Z damskich zapachów na razie nie wybrałam, ale dokryłam za to ze w Super Pharmie moją ukochaną firmę Himalaya:))

guapa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

a co to za firma? ja nie znam… ostatnio w ogole prawie nie chodze po sklepach, ale patrze w necie czesto na gazetke superpharm, i dopiero jak cos wypatrze to ide. gucci to dla mnie tez za ciezki, ale widze ze maja teraz hugo bossa 🙂 i tampony w promocji tez… jak mi bedzie z pracy po drodze to tez sobie zajde.

Ayyo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Lacosta Pink:)

fibi01
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

moj ulubiony zapach to Uomo i tez ostatnio zaczelam go kupowac przez one step. bo tam maja nizsza cena na te perfumki

delicja
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Ja uwielbiam Armaniego. Z tym zapachem czuję si,ę wyżmienicie. Dodają pewnożci siebie:)

Ada12
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec
    guapa wrote:
    a co to za firma? ja nie znam… ostatnio w ogole prawie nie chodze po sklepach, ale patrze w necie czesto na gazetke superpharm, i dopiero jak cos wypatrze to ide. gucci to dla mnie tez za ciezki, ale widze ze maja teraz hugo bossa 🙂 i tampony w promocji tez… jak mi bedzie z pracy po drodze to tez sobie zajde.[/quot

jest to apteka ale mają tam również super kosmetyki i oryginalne perfumy w niskich cenach, lubię kupic coż w prpmocji, zresztą zobacz na stronie: [usunięto_link]

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Ja aktualnie mam Celine Dion „Sensationl” całkiem ładne, ale moim zdecydowanym faworytem są perfumy „Touch of Pink” Lacosta. Są przeżliczne!

lojdiridi
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

a co to za firma? ja nie znam… ostatnio w ogole prawie nie chodze po sklepach, ale patrze w necie czesto na gazetke superpharm, i dopiero jak cos wypatrze to ide. gucci to dla mnie tez za ciezki, ale widze ze maja teraz hugo bossa 🙂 i tampony w promocji tez… jak mi bedzie z pracy po drodze to tez sobie zajde.

Ostatnio mam bzika na punkcie kosmetykow naturalnych i Himalaya są wlasnie kosmetykami ziolowymi o naturalnym, niechemicznym skladzie. bardzo sie ciesze ze sa w SuperPharmie:). Ceny zachecają, a ostatnio jak kupilam paste do zebow tej firmy to balsam do ust dostalam gratis:))). Polecam tez SP pod wzgledem cen. Zakupilam dla mojego dziecka ostatnio Bioaron C w mega atrakcyjnej cenie.

Anika80
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Ja używam Escada Magnetis, które kupiłam za 149 zł na kokai.pl – nigdy nie używałam tych perfum, ale skoro były w promiocji to pomyżlałam, a pal licho i się nie rozczarowałam. Polecam ten sklep, jest tam duży wybór najlepszych perfum 🙂

meksykanka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Moje ulubione, to Calvin Klein Obsession. Piękny zapach, bardzo zmysłowy. I długo się utrzymuje na skórze, w szafie też mi ładnie pachnie. I nie jest bardzo drogi, za 100 ml płacę 170 złotych, wystarcza na rok. Zastanawiam się co kupić teraz bo już mi się kończą;)

delicja
    Member
    • Zapaleniec

hmmm….piękne te wszytskie zapachy:)

mediamaniac
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Używam dwóch zapachów na zmianę. Na co dzień używam [usunięto_link], a na wieczorne wyjżcia coż mocniejszego czyli zapach[usunięto_link].

pzdr!
    mediamaniac

delicja
    Member
    • Zapaleniec

a co powiecie o naomi cambell mystery?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakich perfum używacie by czuć się atrakcyjną?"

Przewiń na górę