- AutorOdp.
- 29 października 2009 at 06:56
Zupełnie zapomniałam o S-Pharm. Tak mam ochotę na nowy zapach, a tam są atrakcyjne promocje. Polecę dziż po pracy na polowanie i dam znać:)))))
29 października 2009 at 18:32łojdiridi wrote:Zupełnie zapomniałam o S-Pharm. Tak mam ochotę na nowy zapach, a tam są atrakcyjne promocje. Polecę dziż po pracy na polowanie i dam znać:)))))znalazłaż jakiż fajny zapach? bardzo lubię ten sklep, mają super promocje 🙂
30 października 2009 at 07:00znalazłaż jakiż fajny zapach? bardzo lubię ten sklep, mają super promocje :-)[/quote]
8) wróciłam i zwyciężyłam:)). Wprawdzi mniej egoistycznie udało mi sie dorwać prezent gwiazdkowy dla mojego mężczyzny w postaci Gucci Envy….mmmm…uwielbiam. Swoją drogą to dla mnie prezent trochę też;). Z damskich zapachów na razie nie wybrałam, ale dokryłam za to ze w Super Pharmie moją ukochaną firmę Himalaya:))
2 listopada 2009 at 09:53a co to za firma? ja nie znam… ostatnio w ogole prawie nie chodze po sklepach, ale patrze w necie czesto na gazetke superpharm, i dopiero jak cos wypatrze to ide. gucci to dla mnie tez za ciezki, ale widze ze maja teraz hugo bossa 🙂 i tampony w promocji tez… jak mi bedzie z pracy po drodze to tez sobie zajde.
2 listopada 2009 at 10:06Lacosta Pink:)
4 listopada 2009 at 11:42moj ulubiony zapach to Uomo i tez ostatnio zaczelam go kupowac przez one step. bo tam maja nizsza cena na te perfumki
4 listopada 2009 at 12:24Ja uwielbiam Armaniego. Z tym zapachem czuję si,ę wyżmienicie. Dodają pewnożci siebie:)
5 listopada 2009 at 18:41guapa wrote:a co to za firma? ja nie znam… ostatnio w ogole prawie nie chodze po sklepach, ale patrze w necie czesto na gazetke superpharm, i dopiero jak cos wypatrze to ide. gucci to dla mnie tez za ciezki, ale widze ze maja teraz hugo bossa 🙂 i tampony w promocji tez… jak mi bedzie z pracy po drodze to tez sobie zajde.[/quotjest to apteka ale mają tam również super kosmetyki i oryginalne perfumy w niskich cenach, lubię kupic coż w prpmocji, zresztą zobacz na stronie: [usunięto_link]
6 listopada 2009 at 07:53Ja aktualnie mam Celine Dion „Sensationl” całkiem ładne, ale moim zdecydowanym faworytem są perfumy „Touch of Pink” Lacosta. Są przeżliczne!
7 listopada 2009 at 17:03[usunięto_link] wrote:
a co to za firma? ja nie znam… ostatnio w ogole prawie nie chodze po sklepach, ale patrze w necie czesto na gazetke superpharm, i dopiero jak cos wypatrze to ide. gucci to dla mnie tez za ciezki, ale widze ze maja teraz hugo bossa 🙂 i tampony w promocji tez… jak mi bedzie z pracy po drodze to tez sobie zajde.
Ostatnio mam bzika na punkcie kosmetykow naturalnych i Himalaya są wlasnie kosmetykami ziolowymi o naturalnym, niechemicznym skladzie. bardzo sie ciesze ze sa w SuperPharmie:). Ceny zachecają, a ostatnio jak kupilam paste do zebow tej firmy to balsam do ust dostalam gratis:))). Polecam tez SP pod wzgledem cen. Zakupilam dla mojego dziecka ostatnio Bioaron C w mega atrakcyjnej cenie.
16 listopada 2009 at 09:41Ja używam Escada Magnetis, które kupiłam za 149 zł na kokai.pl – nigdy nie używałam tych perfum, ale skoro były w promiocji to pomyżlałam, a pal licho i się nie rozczarowałam. Polecam ten sklep, jest tam duży wybór najlepszych perfum 🙂
16 listopada 2009 at 18:56Moje ulubione, to Calvin Klein Obsession. Piękny zapach, bardzo zmysłowy. I długo się utrzymuje na skórze, w szafie też mi ładnie pachnie. I nie jest bardzo drogi, za 100 ml płacę 170 złotych, wystarcza na rok. Zastanawiam się co kupić teraz bo już mi się kończą;)
30 listopada 2009 at 12:19hmmm….piękne te wszytskie zapachy:)
3 grudnia 2009 at 12:45Używam dwóch zapachów na zmianę. Na co dzień używam [usunięto_link], a na wieczorne wyjżcia coż mocniejszego czyli zapach[usunięto_link].
pzdr!
mediamaniac8 grudnia 2009 at 12:56a co powiecie o naomi cambell mystery?
- AutorOdp.